- Πόντοι
- 258
Λέμε όχι, να το κάνουμε σαν PRS. Περισσότερο κιόλας γιατί το μπράτσο δεν θα έχει το κλασικό άσπρο, ώστε να υπάρχει μια «συνέχεια».
Λέμε όχι, να το κάνουμε σαν PRS. Περισσότερο κιόλας γιατί το μπράτσο δεν θα έχει το κλασικό άσπρο, ώστε να υπάρχει μια «συνέχεια».
Ο μάστερ @argytar δίνει ένα μήνα για τη διαδικασία του βαψίματος (περισσότερο μάλλον του στεγνώματος) όποτε μάλλον για τέλος του χρόνου το πάμε.Ήταν μη πάρετε μπρος... Και όπως είπα, πιστεύω ότι θα την δούμε έτοιμη πριν την παρέλαση (28η) ?
Άρα να υποθέσω ότι πας και για κάποιο χρώμα κάποιου τύπου sunburst? δηλαδη να σβήνει προς σκούρους τόνους οσο κινούμαστε προς το περίγραμμα?Λέμε όχι, να το κάνουμε σαν PRS. Περισσότερο κιόλας γιατί το μπράτσο δεν θα έχει το κλασικό άσπρο, ώστε να υπάρχει μια «συνέχεια».
Θα το έλεγα περισσότερο σαν μια long scale Les Paul, με τελε γέφυρα. Μόνο που για να μπει η τελε γέφυρα αλλάζει όλη η γεωμετρία μιας και η γωνία που δένει τοΑυτή είπαμε είναι κάτι σαν TeLesPaul ?
Ναι. Σκεφτόμαστε για κανένα μπλε, που να σκουραίνει στο περίγραμμαΆρα να υποθέσω ότι πας και για κάποιο χρώμα κάποιου τύπου sunburst? δηλαδη να σβείνει προς σκούρους τόνους οσο κινούμαστε προς το περίγραμμα?
Ναι. Θέλουμε να μας δώσει αυτήν την λίγο παραπάνω ατάκα και clarity που φέρνει σε single coil, και που ένας στάνταρ Ρ90 δεν έχει.Ο neck θα ειναι staple? Nice!
Ναι. Θέλουμε να μας δώσει αυτήν την λίγο παραπάνω ατάκα και clarity που φέρνει σε single coil, και που ένας στάνταρ Ρ90 δεν έχει.
Για να δούμε τι θα βγάλει τελικά μέσα σε όλο αυτό το σεταπ…
Ακριβώς αυτό είναι που θελουμε. Είναι στοκ Lollar staple , για neck position, και θα συνδυαστεί με έναν Lollar special T.Ναι λογικο! Και θα ειναι και πιο ταιριαστός με τον bridge, δε θα είναι τοσο μερα με τη νυχτα στα πρίμα και στην ατακα με το που αλλάζεις θεση. Απο περιέργεια τι μαγνήτης ακριβώς είναι όμως? Βλέπω ότι έχει non-adjustable polepieces και mounting screws στην ίδια θέση με τυπικο P90, είναι κάποια υβριδική υλοποίηση?
Εγώ σας το έχω πει... Λίγο να επιταχύνει το project και την προλάβαμε την παρέλαση ?Το μανικάκι θέλει προφίλ , τελικό πλάνισμα και τάστα!
…μετά κολλάμε στο σώμα και πάμε για φινίρισμα!
Με μια μέρα τη βδομάδα στο υπόγειο κομματάκι δύσκολο, ίσως την παρέλαση των ξωτικών τα Χριστούγεννα!Εγώ σας το έχω πει... Λίγο να επιταχύνει το project και την προλάβαμε την παρέλαση ?