Distortion Pedal ( για αγορα )

vaste

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Ψαχνω ενα απλο distortion pedal για blues / rock . Ψαχνω πολυ καιρο αλλα δεν μπορω να βρω κατι που να μου αρεσει , (θα ηθελα να μην εχει πολυ σκληρο ήχο) . Ευχαριστω  :)

Το σημαντικοτερο ειναι το ποσα θες-μπορεις να διαθεσεις.Υπαρχουν τρομερια πεταλια σε ολες τις τιμες.Βεβαια ο ηχος παραμετροποιειται παντα αναλογως με τι κιθαρα και ενισχυτη θα το συνδυασεις.Οταν λες blues rock μπορεις να πεις πχ καποιο σημειο αναφορας σαν ηχο?

Ritchie77 είπε:
εχω ακουσει,μπορει να κανω λαθος,οτι δουλευει καλα ως "ζμπρωχτης" σε ενισχυτη οχι σαν stand alone drive.Επισης δεν νομιζω οτι εχει τοσο ζουμι να δωσει σαν γκαζι.Το λεω επειδη αναφερθηκε σε distortion οχι σε drive  :)

Ενταξει και το od-3 δεν ειναι distortion...και δεν εχω καταλαβει ακομα τι εννοει ο ΟΡ. Το θελει να το δουλευει μονο του, σε συνδυασμο με αλλα? με ενισχυτη? θα το δουλεψει για να μπουσταρει τον ηχο? σαν βασικο πεταλι? και φυσικα μεχρι ποσα διαθετει

γυρω στα 100 150 θελω να διαθεσω  , και επισης το θελω μονο του σε συνδιασμο με εναν λαμπατο ενισχυτη

Απο εξοπλισμο μπορεις να μας πεις τι έχεις κιθάρα, ενισχυτή?

Επισης τι επιρροές και τι ηχο θες να βγάλεις?

εχω τον Ashdown fallen angel 60 dsp combo , με μια κιθαρα vintage lp , και επισης εχω επιρροες απο bonamassa k guthrie govan

Προτείνω το απλό distortion+ απο MXR.

Απλό, κατανοήτο και δίνει γκαζι χωρίς να μοιάζει με κάποιο ενισχυτή.

All time clasic. ;D

Καλησπέρα και απο μένα.Εγώ είχα και lp και τον fallen angel.Για τα δικά μου γούστα είναι ένας συνδιασμός με ''πολλά μπάσα''.Εγώ θα πρότεινα να ακούσεις αν βρείς τα mi audio crunch box και wampler sovereign.Το wampler είναι πιο ακριβό, αλλά το cb είναι στο budget σου.Για μένα και τα 2, είναι απο τα καλύτερα και πιο καθαρά dist για μόνα τους και σε καλύπτουν απο light rock μέχρι και metal.

Παρά του ότι υπάρχουν ήδη δεκάδες θρεντ περί του τι εστί distortion και με ανάλογες προτάσεις, πρέπει να υπάρχει μια σύγχυση ή παρεξήγηση γιατί εκτός των Mi Audio και Wampler, μέχρι στιγμής έχουν προταθεί... boosts ή overdrives, και μάλιστα από ψιλοελαφρά έως πούπουλα (Κlon).

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back