Καλημέρα στη παρέα, είμαι σε δίλημμα ανάμεσα στο τι πετάλι θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω προκειμένου να πάρω λίγο γκάζι παραπάνω. Αρχικά να πω πως έχω έναν marshall jcm900 2502 (combo). Χρησιμοποιώ μόνο το preamp gain του και όχι το sensivity που έχει γιατί μου ακούγεται άσχημα(αργότερα έμαθα ότι ειναι ψηφιακο gain). Έχω ενα boss sd1 και ενα vox satchurator. Επειδη ακομα και με το preamp χαμηλα ο ηχος ειναι χρωματισμενος το satchurator δεν ακουγεται καλα επομενως δεν το χρησιμοποιώ. Χρησιμοποιώ το sd για να boostarw τον ενισχυτη αλλα ο ηχος δεν ειναι τοσο hard οσο θελω.
Η απορία μου ειναι η εξής:
θα ήταν προτιμότερο ένα overdrive λιγο πιο δυνατο απο το sd ωστε να μου γεμιζει τον ηχο και αν ναι ποιο ή αν όχι, ποιο distortion θα μπορουσα να χρησιμοποιησω ωστε να εχω το preamp του ενισχυτη στη μεση περιπου και να δενει μαζι με το χρωματισμο που δίνει ο ενισχυτης;
ευχαριστω!
Η απορία μου ειναι η εξής:
θα ήταν προτιμότερο ένα overdrive λιγο πιο δυνατο απο το sd ωστε να μου γεμιζει τον ηχο και αν ναι ποιο ή αν όχι, ποιο distortion θα μπορουσα να χρησιμοποιησω ωστε να εχω το preamp του ενισχυτη στη μεση περιπου και να δενει μαζι με το χρωματισμο που δίνει ο ενισχυτης;
ευχαριστω!