- Πόντοι
- 16
Σε ευχαριστώ πολύ!!!Έχεις να προτείνεις κάμια άλλη λύση σε αυτά τα χρήματα?(μέχρι 100 Ε)Herbert είπε:Ναι το έχω δοκιμάσει,εγώ και πολύς κόσμος φυσικά,είναι μια χαρά για τα παραπάνω που αναφέρεις!
Σε ευχαριστώ πολύ!!!Έχεις να προτείνεις κάμια άλλη λύση σε αυτά τα χρήματα?(μέχρι 100 Ε)Herbert είπε:Ναι το έχω δοκιμάσει,εγώ και πολύς κόσμος φυσικά,είναι μια χαρά για τα παραπάνω που αναφέρεις!
Από ότι έχω ακούσει υπάρχουν και κάποια DI boxes με cabinet simulation,αλλά εκτός από ένα H&K που είχα ακούσει αρκετά παλιά και μου άρεσε πολύ...δεν έχω κάτι παραπάνω να σου πω!Το V-amp το έχω από μια ανταλλαγή και από τότε υπάρχει μονίμως πάνω στην κάρτα ήχου,να γράφω τα demo μου κτλ!bluesbreaker είπε:Σε ευχαριστώ πολύ!!!Έχεις να προτείνεις κάμια άλλη λύση σε αυτά τα χρήματα?(μέχρι 100 Ε)
απο την στιγμη που το θες για plug n rec το Midi γιατι ειναι must? ??? ???Pakos69 είπε:Επίσης βρήκα και έναν Engl 520 που μάλλον είναι το προηγούμενο μοντέλο, αλλά νομίζω ότι έχει midi κάτι που με καιει αρκετά
Να τονίσω οτι κύρια χρήση του θα είναι plug-in PC, record 'n' Play
τοτε καντην για engl διχως δευτερη σκεψηPakos69 είπε:Γιατί άμα δεις και παραπάνω το θέλω που και που για live οπότε εκεί είναι πολύ χρήσιμο
και για pod που λες δεν το νομίζω...ξέρω τι ήχο θέλω και νομίζω οτι αυτός είναι του ENGL
Επίσης, δεν είναι tube που είναι πολύ μείον...