Dire Straits' 'Money for Nothing' Banned in Canada

Ε αφού έχουμε ελέυθερη έκφραση, λογικό δεν είναι να απαγορεύμουμε κομματάρες όποτε γουστάρουμε ;  :D

Η επιδημία του ηλίθιου political correctness εξαπλώνεται και προς βορράν....

Φυλαχτείτε ...

Αλήθεια όμως, ο τίτλος "Money for nothing" δεν είναι κοινωνικά ανάλγητος;

Το "chicks for free" δεν είναι τουλάχιστον σωβινιστικό;

Θα πρέπει ο Κνόπφλερ να χαρακτηριστεί persona non grata στον Καναδά.

Αν όχι σε όλη τη Γη. Εκτός από το σπίτι μου. Που θα τα λέμε οι δυό μας.

Και θα φτιάξουμε μια καινούρια μπάντα. Πιο κουλ από Straits.

Κοντά σε Chris Rea ήχο.

Θα την ονομάσουμε Dire Rea  ;D

Ετσι ειναι οι Καναδοι....φασιστες για αυτο και θελουν ολοι να μεταναστευσουν στην Ελλαδα που εχουμε...... απολυτη ελευθερια του λογου,ωραιο.....περιβαλον,φυση,καλο φαϊ,εξασφαλισμενο το μελλον στα παιδια μας  και ανθηρη οικονομια...

Παρακαλανε σου λεω..... ;D ;D...ΟΥΡΕΣ εξω απο την πρεσβεια μας στην Ottawa.....οι...βρωμοξυλοκοποι.......ουστ ρε .....Χιονανθρωποι! ουστ! ;D

Superfunk είπε:
Παρακαλανε σου λεω..... ;D ;D...ΟΥΡΕΣ εξω απο την πρεσβεια μας στην Ottawa.....
.....που φτάνει ίσα με το Βερολίνο που κάποτε είχαν παίξει οι Beatles με support τον Καζαντζίδη που έπαιζε Telecaster.

Καλα ..αυτο το κομματι το...1821 δεν ειχε πρωτοβγει?

ΤΩΡΑ τους πειραξε?  

Που να ακουσουν και το..... Fever δηλ......  

που φτάνει ίσα με το Βερολίνο
μπα οι Γερμαναραδες μας μαθανε.....θελανε να ερθουν μερικοι αλλα με το που πατησαν στο αεροδρομιο τους χρεωσαν 18 ευρω τη μπυρα & γυρισαν πισω με το ιδιο αερόπλανο.... ;D 

Είναι αλήθεια ότι το Canadian Broadcast Standards Council εισηγείται για μόνιμη μουσική εκπομπή ενός μόνο συγκεκριμένου κομματιού του Cage (μου διαφεύγει ο αριθμός το όνομα του κομματιού) σε λούπες Αλκίνοου και τραγουδίστρια τη Βανδή;

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν οτι θα ακολουθήσουν κομμάτια όπως το "Breaking the Law" και το "Dirty Deeds Done Dirt Cheap" γιατι προτρέπουν σε εγκληματικές δραστηριότητες :P ;D

Αυτοι οι...γκεϊδες εχουν πιασει ολα τα ποστα τελικα...

The song is being singled out for the repeated use of an anti-gay slur — "that little faggot" — in its second verse
ευτυχως που στην Ελλαδα τους φερομαστε οπως τους αξιζει (φωτια,πισσα και πουπουλα)..ειμαστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ανδρες εδω περα.....

Ως παλιόγερος  ;D θυμάμαι ότι και τότε είχε γίνει θέμα

http://en.wikipedia.org/wiki/Money_for_Nothing_(song)#Controversy

Προφανώς και οι στίχοι υποτίθεται ότι έρχονται από το στόμα κάποιου χαρακτήρα, και επομένως δεν εκφράζουν (απαραίτητα) τις απόψεις του σττιχουργού/τραγουδιστή, οπότε μένει η διαμάχη κατά πόσο μπορούν να χρησιμοποιούνται "κακές" λέξεις, ποιές είναι αυτές, κλπ κλπ....

Πλάκα πλάκα έγινε η south park προσέγγιση της κατάστασης. Αντικαταστάθηκαν οι offensive λέξεις με άλλες, όπως πχ η αντικατάσταση όπλου με walkie talkie  ;D

Superfunk είπε:
Αυτοι οι...γκεϊδες εχουν πιασει ολα τα ποστα τελικα...

ευτυχως που στην Ελλαδα τους φερομαστε οπως τους αξιζει (φωτια,πισσα και πουπουλα)..ειμαστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ανδρες εδω περα.....
Μπαααα, και στο Ποκεγούλτς της Γαλλίας το ίδιο κάνουνε.

Tar_and_feathers_1.gif

Ετσι κι αλλοιως οι περισσοτεροι σταθμοι στον Καναδα.... το παιζουν...και μαλιστα ....επι μια ωρα ΣΥΝΕΧΕΙΑ.......  ;D ;D

Γενικα η ειδηση ανηκει στην κατηγορια ....."εδω ο κοσμος χανεται και ο.....Καναδος..χτενιζεται...." (και καλα κανει βεβαια μια και ειναι ο μονος μαζι με τον Νορβηγο... που δεν εχει χρεοκωπησει στην υφηλιο.... ;D)

http://www.huffingtonpost.com/bill-mann/canadas-strong-economic-r_b_649046.html

Αν θυμάμαι καλά από μια έρευνα, ο Καναδας είχε το μεγαλύτερο ποσοστό στην παιδική κακοποίηση, κάτι σε 1 στα 3 παιδιά. Τι να πεις, καταπιεσμένοι άνθρωποι.

audiokostas είπε:
Θα την ονομάσουμε Dire Rea  ;D
Εύηχο. Μου θυμίζει το παλιό συγκρότημα ενός φίλου, τους Efkilians.

Superfunk είπε:
Γενικα η ειδηση ανηκει στην κατηγορια ....."εδω ο κοσμος χανεται και ο.....Καναδος..χτενιζεται...." (και καλα κανει βεβαια μια και ειναι ο μονος μαζι με τον Νορβηγο... που δεν εχει χρεοκωπησει στην υφηλιο.... ;D)
Κι ο Γερμανός ;  :o

Ο Γερμανός χρεωκόπησε ;  :o :o

Ο Ιάπωνας ;  :o :o :o :o :o

Μη μου λέτε τέτοια ρε παιδιά

ΤΡΟΜΑΖΩ

Τι να πεις, καταπιεσμένοι άνθρωποι.
εξω απο την πλακα....εχεις ΠΑΕΙ ποτε στον Καναδα? ;D

γιατι μονο...καταπιεσμενοι δεν ειναι εκει...ισα-ισα η ζωη σε αυτη τη χωρα ειναι ισως η καλυτερη σε ολο τον κοσμο (απο ολες τις αποψεις και ειδικα στον τομεα...ελευθερια/δημοκρατια/καταπιεση.... )

ΤΡΟΜΑΖΩ
οχι ρε μη τρομαζεις...δεν κανει....

Σου λέω τι έχω διαβάσει. Πολύ συχνά οι πολύ "καθώς πρέπει" κοινωνίες έχουν άλλα προβλήματα που δεν βγαίνουν εύκολα στην επιφάνεια.

Πέρα από αυτό, έχω συγγενείς και φίλους εκεί, καθώς και στις ΗΠΑ.

Δεν μου φαίνεται παράλογο ότι για λόγους βιτρίνας να απαγόρευαν κομμάτια που θίγουν την άψογη και δημοκρατική τους κοινωνία.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back