- Πόντοι
- 1,058
Όντως είναι πρόβλημα αυτό. Αν γίνεται τώρα αυτό, τι θα γίνει σε κάτι πιο περίπλοκο, όπως μια σκηνή με διάλογο πχ. Σημειώθηκε πάντως, θα δω τι μπορώ να κάνω.Απο τα παραπάνω λόγια σου φαίνεται πόσο διαφορετική είναι η αίσθηση που έχεις εσύ, απο αυτό που βλέπουμε.
Συμφωνώ με @Alex Raptakis και @PAL.
Ωραίο και αφαιρετικό θέμα πάντως.
Το ζητούμενο για αρχή είναι να γράψω μουσική ξανά. Δευτερευόντως θα ήθελα να έχω λίγο περισσότερη άνεση σε διαφορετικά αρμονικά περιβάλλοντα, δηλαδή αλλιώς θα γράψεις για δράμα, αλλιώς για κωμωδία, θρίλερ, sci-fi, κλπ. Διαβάζω όσο επιτρέπει η δουλειά, αλλά επειδή ακόμα είμαι σε βρεφικό στάδιο στα πλήκτρα, ξοδεύω κι εκεί αρκετό χρόνο. Μακάρι να ήμουν ξανά φοιτητής, αλλά... ?Εγώ απλά λέω τώρα, χωρίς ουσία, και μη δίνεις την παραμικρή βάση στα σχόλιά μου. Ούτε περι τίνος πρόκειται ξέρω, ούτε στη φάση είμαι του film scoring, ούτε τα κόλπα ξέρω, ούτε ποιο είναι το ζητούμενο. Απλά επειδή ξέρω λίγο τα όργανα της ορχήστρας (από θέμα εκτάσεων, προτιμήσεων, ευκολιών και δυσκολιών τεχνικής κτπ), βλέπω το θέμα "scoring" καθαρά μουσικά και ακαδημαϊκά, αποκομμένο από τις σύγχρονες δυνατότητες που προσφέρονται.
Βοηθάνε πολύ τα σχόλια όλων, ευχαριστώ!