Digitech Whammy ricochet

guitar man on fire!!

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Kαλησπερα και καλη εβδομαδα,

Αυτο ειναι το νεο μου βιντεο για την παρουσιαση του Digitech whammy Ricochet. Εnjoy!  O0

Signal chain:

-Knaggs Kenai loaded with Seymour Duncan

-Providence cables

-Digitech whammy Ricochet

-Randall KH103

-Two Notes torpedo live

-Focusrite scarlett 2i4

-Cubase 7.5

Spyros Delta είπε:
Τζορτζ η ταχυτητα που ανεβαζει οκαταβα με το κομβιον ειναι σταθερη? ή ρυθμιζομενη?

Ωραια παιξιματα by the way.
Thanks!

Αυτο ειναι το γαματο οτι ρυθμιζεις και το πηγαινε και το ελα και κανει κουφα πραγματα!

Επισης δεν ειμαι σιγουρος 100% αλλα εχω την εντυπωση οτι κανει καλυτερο tracking απο το μεγαλο αλλα πριν το πω

με σιγουρια πρεπει να κανω τεστ ΑΒ

guitar man on fire!! είπε:
Αυτο ειναι το γαματο οτι ρυθμιζεις και το πηγαινε και το ελα και κανει κουφα πραγματα!
Αυτο γiνεται live on stage ή πρεπει να ρυθμιζεις πραγματα με το χερι κλπ? Δλδ καταλληλο για στουντιακη χρηση περισσοτερο.

Spyros Delta είπε:
Αυτο γiνεται live on stage ή πρεπει να ρυθμιζεις πραγματα με το χερι κλπ? Δλδ καταλληλο για στουντιακη χρηση περισσοτερο.
εχει πολλες επιλογες, για live το ρυθμιζεις καπου που σου αρεσει και το αφηνεις εκει - αν βεβαια θες να αλλαξεις κατι

ειναι απλα ενα ποτενσιομετρο οποτε το αλλαζεις ευκολα

επισης εχει ενα διακοπτη (momentary) που μετατρεπει το switch σε στιγμιαιο η μονιμο δηλαδη πχ το χρησιμοποιεις σαν κλασσικο γουαμι η αλλιως σαν pitch shifter οπου το switch γινεται  ον-οφφ σε αυτη την περιπτωση

στουντιο εννοειται εχεις εξτρα δυνατοτητες..

Γιώργο είσαι και παίχτουρας, έχεις και ήχο! Όσο για το πετάλι, είναι τρομερό, δεν υπάρχει αμφιβολία. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω αν θέλω αυτό, το κλασικό Whammy V ή το νέο Sub'n'Up της TC Electronic... Το καθένα έχει τα διά του... pitch shifting κόλπα.

Εξαιρετικό demo  πάντως, μέσα σε context και αυτό μετράει πολύ.

Έκτορας είπε:
Γιώργο είσαι και παίχτουρας, έχεις και ήχο! Όσο για το πετάλι, είναι τρομερό, δεν υπάρχει αμφιβολία. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω αν θέλω αυτό, το κλασικό Whammy V ή το νέο Sub'n'Up της TC Electronic... Το καθένα έχει τα διά του... pitch shifting κόλπα.

αν θες κατι σε whammy το sub'n'up δεν θα σου κανει καθως ειναι κατι σαν pog μονο φουλ οκταβα πανω και κατω

Έκτορας είπε:

Kαλημερα, ευχαριστω για τα σχολια!

Οπως ειπε και ο φιλος παρακατω ειναι τελειως διαφορετικο πεταλι απο το TC και για διαφορετικη εντελως χρηση, αυτο το πεταλι

ουσιαστικα εχει καποια απο τα features του classic whammy και καποια απο το Drop σε ενα compact μεγεθος.. οποτε ειναι καθαρα

τι θες να κανεις, δεν τιθεται θεμα συγκρισης ;)

Υψηλότατο επίπεδο σε ολα, μπράβο!

Επίσης, ωραία διακοσμηση, πως το κρατας τοσο τακτοποιημενο; Εγω καθε βολτα που κανω στο δωματιο της μουσικης μου παιρνω παραμαζωμα το μισο στουντιο... :)

AuditoryDriving είπε:
Υψηλότατο επίπεδο σε ολα, μπράβο!

Επίσης, ωραία διακοσμηση, πως το κρατας τοσο τακτοποιημενο; Εγω καθε βολτα που κανω στο δωματιο της μουσικης μου παιρνω παραμαζωμα το μισο στουντιο... :)
Ευχαριστω πολυ!

Ειναι πολυ ευκολο - λεγεται ψυχαναγκασμος, αν δεν ειναι ετσι δεν μπορω να κανω δουλεια χαχαχαχα

προσπαθω να το καταπολεμησω με λιγη ακαταστασια και σκονη  ;D ;D

AuditoryDriving είπε:
Μη τσιμπας. Φωναζει καθαριστρια πριν τραβηξει βιντεο  ;D

Ευχαριστω πολυ!

Ειναι πολυ ευκολο - λεγεται ψυχαναγκασμος, αν δεν ειναι ετσι δεν μπορω να κανω δουλεια χαχαχαχα

προσπαθω να το καταπολεμησω με λιγη ακαταστασια και σκονη  ;D ;D
Εμενα η μανα μου οταν ημουν μικρος μου λεγε οτι καμια μερα στο δωματιο μου θα χαθω ολοκληρος... χαχαχ :)

Τιποτα, το αξιζεις!

Μη τσιμπας. Φωναζει καθαριστρια πριν τραβηξει βιντεο  ;D
Αμα εισαι λιγο OCD τι να την κανεις την καθαριστρια, να τα ξαναφτιαχνεις μετα μονος σου;  ;D ;D

Ενας παλιος φιλος μου που σου εμοιαζε οπως φαινεται  ;D, στο δωματιο του εκανες αλμα για να μπεις.

Καποια στιγμη η μανα του καθαρισε και οταν μπηκαμε μεσα ειπε, "ποιος εβαλε ολα τα πραγματα μεσ'την ακρη"?

Spyros Delta είπε:
Ενας παλιος φιλος μου που σου εμοιαζε οπως φαινεται  ;D, στο δωματιο του εκανες αλμα για να μπεις.

Καποια στιγμη η μανα του καθαρισε και οταν μπηκαμε μεσα ειπε, "ποιος εβαλε ολα τα πραγματα μεσ'την ακρη"?

χαχαχαχαχ σπυρο ελα για καφε σπιτι θα τακτοποιησω! Μες στην ακρη χαχαχαχ!!

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα..

σκεψου το εξης..ερχεται η καθαριστρια και παει να καθαρισει το vintage marshall 84' η τη Gibson lp 78'

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΤΑΚΗ!

ασε που ειναι και αυτο που λεει ο φιλος θα γινει διπλη δουλεια..δεν χαλαω το 25 ευρο σε κανα τσιπουρο να γραψω και

καμια μουσικη μετα??

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα..

σκεψου το εξης..ερχεται η καθαριστρια και παει να καθαρισει το vintage marshall 84' η τη Gibson lp 78'

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΤΑΚΗ!

ασε που ειναι και αυτο που λεει ο φιλος θα γινει διπλη δουλεια..δεν χαλαω το 25 ευρο σε κανα τσιπουρο να γραψω και

καμια μουσικη μετα??
Σωστόοοοοοοοοοος!

Για να επαναφέρω το νήμα και να μην ανοίγω νέο, σήμερα παρέλαβα το εν λόγω πεταλάκι:

14358882_10209936213219443_6411632810661578338_n.jpg

Ελπίζω να βρω χρόνο απόψε να το δοκιμάσω.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back