Αυτο ειναι ευκολο για τους σχεδιαστες του.harilatron είπε:Α ρε που έφτασε η τεχνολογία.
Το μόνο που μένει είναι να παίζει ντραμς το πετάλι μόλις πας να κουρδίσεις.
Έδωσες τρελή ιδέα τώρα. Ααχ, και μετά σου λένε πως δεν υπάρχουν φρέσκες ιδέες στην Ελλάδα. ;Dgeorgekz750 είπε:Προς το παρον δυσκολευονται να το κανουν να εκτοξευει μπαγκετες σε ημιτελη μπρεικς,αλλα θα το βαλουν σε μελλοντικο update. ;D
η λογικη μου ειναι να γραψεις τη λουπα(πχ ρυθμικη κιθαρα)αφου εχει ξεκινησει να παιζει το digitech trio δηλαδη θα ''γραψεις'' πανω στα τυμπανα του trio.οχι λες;;μου φαινεται σωστο...Alter είπε:για να δουλεψει σε συνδυασμο με λουπερ πρεπει να μπορουν να συγχρονιζονται, γιατι αλλιως οσο τελεια και να γραψεις την λουπα, μετα απο μερικες επαναληψεις θα αρχισει να ξεφευγει. Αλλα φανταζομαι θα το εχουν προβλεψει, τουλαχιστον για τα λουπερ της digitech
αυτο δεν το ειχα σκεφτει για να ειμαι ειλικρινης αλλα ειναι μια επιλογη.νομιζω ομως οτι ο alter εχει δικιο και μετα απο καποιες επαναληψεις μαλλον θα υπαρξει προβλημα στον συγχρονισμο.ιδωμεν οταν ειναι διαθεσιμοharilatron είπε:Φαντάζομαι ο GeorgeST εννοεί να γράψεις την έξοδο του trio στο looper και μετά να το σταματήσεις. Λογικά ναι, γίνεται. Χρονικά θα δουλέψει, το ερώτημα είναι αν θα ακούγεται με την ίδια πιστότητα.
Γι'αυτο πιστευω ειναι ακριβο στα 200+ ευρω.Infernalgr είπε:band in a box, in a box (με απείρως λιγότερες δυνατότητες και ευελιξία) , γι αυτούς που δεν θέλουν να γράφουν Am,F,G στο πληκτρολόγιο αλλά προτιμούν το "τώρα παίζω αυτή, και μετά αυτή και μετά αυτή".
Μην αγχώνεσαι βρε Ντίνο, μικρός είσαι ακόμα.Dinosp είπε:Μου φαίνεται οτι με αυτο θα μάθω και μπάσο (σε καμια δεκαριά χρονια)