Digitech Trio, πολύ ενδιαφέρον...

makam

Guitar Guru
Πόντοι
418
Χάζευα αυτές τις μέρες το νέο πεταλάκι της Digitech που παρουσιάστηκε πριν λίγες ημέρες στο NAMM και το βρήκα πολύ ενδιαφέρον, για μελέτη, ηχογράφηση, παρουσίαση demo και όχι μόνο!!!

Ρίξτε μια ματιά, νομίζω αλλάζει τα δεδομένα...

πραγματικά πολύ ενδιαφέρον (κυρίως ως εργονομική πρακτική λύση) και παρότι προσωπικά δεν το θεωρώ ακριβό για αυτά που προσφέρει, πιστεύω ότι αν τύχει αποδοχής από την κοινότητα των εξάχορδων, σύντομα θα φθηνύνει αρκετά ώστε να είναι προσιτό σε ακόμα περισσότερους...

ΥΓ. εκτός των άλλων τρέμετε "αρμονίστες"... πλέον και ο μέχρι τώρα τεχνολογικά αδικημένος κιθαρίστας, διεκδικεί τα καλοκαιρινά μπανάκια του στην χλίδα των 5άστερων ως one man band, επί ίσοις όροις... ;D

Α ρε που έφτασε η τεχνολογία.

Το μόνο που μένει είναι να παίζει ντραμς το πετάλι μόλις πας να κουρδίσεις.

Δεν κατάλαβα πώς ακριβως λειτουργεί.

Αν παίξεις κάτι σχετικά άχρονα, θα ακολουθήσει και το drum tempo το ίδιο ή θα κάνει κάποιου είδους quantize (και μάλιστα με audio σήμα απ' ότι είδα , όχι midi) ;

harilatron είπε:
Α ρε που έφτασε η τεχνολογία.

Το μόνο που μένει είναι να παίζει ντραμς το πετάλι μόλις πας να κουρδίσεις.
Αυτο ειναι ευκολο για τους σχεδιαστες του.

Προς το παρον δυσκολευονται να το κανουν να εκτοξευει μπαγκετες σε ημιτελη μπρεικς,αλλα θα το βαλουν σε μελλοντικο update.  ;D

georgekz750 είπε:
Προς το παρον δυσκολευονται να το κανουν να εκτοξευει μπαγκετες σε ημιτελη μπρεικς,αλλα θα το βαλουν σε μελλοντικο update.  ;D
Έδωσες τρελή ιδέα τώρα. Ααχ, και μετά σου λένε πως δεν υπάρχουν φρέσκες ιδέες στην Ελλάδα. ;D

Δηλ ,το μονο που κανεις ειναι να διαλεγεις πχ το υφος απο καποιο κουμπι να παιζεις τα ακορντα και τα αλλα τα παιζει μονο του.Καπως ετσι.Υπαρχει κανα ντεμο που να εξηγει τι παιζει.Ειδα μονο τα δυο πρωτα βιντεο.Παντως αν ειναι ετσι,γαμει.Τερμα η φαγωμαρα με τους αλλους.

πολυ πρακτικο.digitech trio+ditto looper=ο παραδεισος του practise!γλιτωνεις το pc κατα καποιο τροπο,λογω της ευκολιας στη χρηση.αν πεσει και η τιμη μπαινει στη λιστα για αγορα!ατιμο GAS...

για να δουλεψει σε συνδυασμο με λουπερ πρεπει να μπορουν να συγχρονιζονται, γιατι αλλιως οσο τελεια και να γραψεις την λουπα, μετα απο μερικες επαναληψεις θα αρχισει να ξεφευγει. Αλλα φανταζομαι θα το εχουν προβλεψει, τουλαχιστον για τα λουπερ της digitech

Alter είπε:
για να δουλεψει σε συνδυασμο με λουπερ πρεπει να μπορουν να συγχρονιζονται, γιατι αλλιως οσο τελεια και να γραψεις την λουπα, μετα απο μερικες επαναληψεις θα αρχισει να ξεφευγει. Αλλα φανταζομαι θα το εχουν προβλεψει, τουλαχιστον για τα λουπερ της digitech
η λογικη μου ειναι να γραψεις τη λουπα(πχ ρυθμικη κιθαρα)αφου εχει ξεκινησει να παιζει το digitech trio δηλαδη θα ''γραψεις'' πανω στα τυμπανα του trio.οχι λες;;μου φαινεται σωστο...

μετα απο μερικες επαναληψεις εχει αρχισει να ξεφευγει οτι και να κανεις. Το προβλημα λυνεται με επικοινωνια μεταξυ των πεταλιων, ωστε να συγχρονιζονται ολα απο το πρωτο. Τα πεταλακια λουπερ της digitech το κανουν, αλλα δεν βλεπω κατι αντιστοιχο στο Trio. Χωρις αυτο δεν μπορει με τιποτα να δουλεψει με λουπερ μετα. Για να βεβαιωθεις δοκιμασε να γραψεις λουπα πανω σε ενα μετρονομο που παιζει, και αστα να παιζουν για ενα δυο λεπτα (ηδη σε μερικα δευτερολεπτα φαινεται)..  :(

Φαντάζομαι ο GeorgeST εννοεί να γράψεις την έξοδο του trio στο looper και μετά να το σταματήσεις. Λογικά ναι, γίνεται. Χρονικά θα δουλέψει, το ερώτημα είναι αν θα ακούγεται με την ίδια πιστότητα.

αυτο θα δουλεψει μια χαρα, και η πιστοτητα θα ειναι καλη, απλα θελει αρκετη ωρα - δυο τρεις φορες ολη η λουπα μεχρι να τελειωσεις, και ειναι καπως πιο περιπλοκο απο τι θα ηθελα.

Επισης η τιμη του μου φαινεται καπως τσιμπημενη, αν ηταν πιο χαμηλη θα περπατουσε πολυ περισσοτερο νομιζω

harilatron είπε:
Φαντάζομαι ο GeorgeST εννοεί να γράψεις την έξοδο του trio στο looper και μετά να το σταματήσεις. Λογικά ναι, γίνεται. Χρονικά θα δουλέψει, το ερώτημα είναι αν θα ακούγεται με την ίδια πιστότητα.
αυτο δεν το ειχα σκεφτει για να ειμαι ειλικρινης αλλα ειναι μια επιλογη.νομιζω ομως οτι ο alter εχει δικιο και μετα απο καποιες επαναληψεις μαλλον θα υπαρξει προβλημα στον συγχρονισμο.ιδωμεν οταν ειναι διαθεσιμο

band in a box, in a box (με απείρως λιγότερες δυνατότητες και ευελιξία) , γι αυτούς που δεν θέλουν να γράφουν Am,F,G στο πληκτρολόγιο αλλά προτιμούν το "τώρα παίζω αυτή, και μετά αυτή και μετά αυτή".

Infernalgr είπε:
band in a box, in a box (με απείρως λιγότερες δυνατότητες και ευελιξία) , γι αυτούς που δεν θέλουν να γράφουν Am,F,G στο πληκτρολόγιο αλλά προτιμούν το "τώρα παίζω αυτή, και μετά αυτή και μετά αυτή".
Γι'αυτο πιστευω ειναι ακριβο στα 200+ ευρω.

Kαλύτερα να πάρω ένα μικρο sequencer + μια μύδι κιθάρα που συνοδεύει και realtime, Panigiri here i come!  ;D

Μου τό 'φερε ο Αη Βασίλης σημερα (αυτος ο Άγιος έχει χάσει τις μέρες)

Ειναι σαν να έχεις τους γιούς του Τερυ και του SF (σε ηλικία πρώτης δημοτικού) στο σπίτι σου (χωρίς να σου τρώνε τα μελομακάρονά σου)

Μου φαίνεται οτι με αυτο θα μάθω και μπάσο (σε καμια δεκαριά χρονια)

Dinosp είπε:
Μου φαίνεται οτι με αυτο θα μάθω και μπάσο (σε καμια δεκαριά χρονια)
Μην αγχώνεσαι βρε Ντίνο, μικρός είσαι ακόμα.

Έχεις όλη την (μουσική) ζωή μπροστά σου. ;)

Χιλιάδες νέα πράγματα να ανακαλύψεις.

Οποία ευτυχία!!!!

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back