Ευχαριστώ κύριε Blackie, νομίζω ότι μπορώ να βοηθήσω.blackie είπε:Οποιος κυριος γνωριζει πως να χρησιμοποιει ΤΕΛΕΙΑ(κατα τη γνωμη του) το noise gate παρακαλειται να μοιραστει τις γνωσεις του με τους ομοθρησκους...
blackie είπε:Να μη σφυριζει το ριμαδι...
Θα σου πω τι λάθος κάνεις. Δηλαδή ο Lukather το έχει πει όχι εγώ.blackie είπε:PV5150+808 ε κατι χρειαζεται απο "μαζεμα"...
Ουτε κι εγω ειμαι φανατικος των NG αλλα χρειαζομαι μια "ελαφρα" ρυθμισουλα...
Να μη σφυριζει το ριμαδι...
zebric είπε:εμενα γιατι διαολο μου φαινεται οτι το ΝG δουλευει αψογα?? παιζω high gain και η χρηση του ειναι απαραιτητη...αλλα δε βρηκα καμια υποβαθμιση στη ποιοτητα του ηχου η στις δυναμικες..
studio54GR είπε:Ψες ήρθε και η δική μου RP1000 δείχνει πανεύκολη και με καλούς ήχους.
Σε βάλανε και σένα στο λούκι καψερέ ;D ;D ;Dstudio54GR είπε:Ψες ήρθε και η δική μου RP1000 δείχνει πανεύκολη και με καλούς ήχους.
Παναγιώτη άνοιξε καινούργιο θέμα και πές μας τι θέλεις να κάνεις με το ρακ.treloagori είπε:ρε παιδια τι αξιζει καλυτερα,η πεταλιερα η το ρακ γιατι εγω ακυρωσα την παραγγελια του ρακ λογω χρηστικοτητας,,,δεν εχω αποφασισει ακομα....εδωσα και tonelab και ειμαι ετοιμος για νεες περιπετειες,,,,
παιζει οτι το ρακ ακουγεται καλυτερα?