και να 'τανε μονο το πρωινο που μου ειναι απαραιτητο........... ;DThe Genius Loci είπε:Αντώνη παιδί μου, πάλι ξέχασες να πάρεις το κόκκινο χαπάκι το πρωί?
;D ;D ;D ;D ;D
IraklisZS είπε:πάντως σιγά σιγά με δουλειά (λιώσιμο) κατάφερα να αυξήσω τους ήχους που έφτιαξα στους 7 και ανεβαίνει!
σύντομα θα ετοιμάσω ένα ριβιου με κλιπακια και όλα![]()
BOSS EV-5, έχω ένα εδώ και 14 χρόνια και δουλεύει σαν καινούργιο.zebric είπε:παιδια για μενα που δεν εχω control 2 αλλα rocktron midi mate εχει κανεις να μου προτεινει καποιο expression pedal? μηπως να παρω αυτο της rocktron το hex? η κανα ernie ball?
μου αρέσει ναι. Απλά τα βρίσκω μπαστούνια με το equalizer, το παραμετρικό που έχει πάνω δίνει μεγάλες δυνατότητες και θέλω να ακούγεται ο ενισχυτής ισορροπημένος και να το ταιριάξω και με footswitchable πεταλακι od.ignantios είπε:τελικα θα μας πεις συμπερασμα πως σου φαινεται...? αν και φαινεται οτι αργεις λιγο .....και καταναλωνεις αρκετη προσπαθεια........φαινεται οτι την βρισκεις την ακρη..........εγω δεν ξερω σε 1 ωρα ειχα καταλαβει οτι το μηχανημα κανει την δουλεια μου και με το παραπανω....μαλλον πειθομαι ευκολα τελικα..........
αυτο ισχυει και εαν ο ενισχυτης ειναι πριμαριστος τοτε υπαρχει ακομα μεγαλυτερο θεμα......επισης στην λουπα οι ενισχυτες ακουγονατι πολυ πιο καθαρα ..........IraklisZS είπε:πάντως πολλοί μου έχουν πει οτι το μηχανημα δουλευει πολυ καλυτερα σε effects loop, σαν προενίσχυση που πάει σε τελικό δηλαδή.
Αν το βάλεις μπροστά απο τον ενισχυτή πρέπει να ρυθμίσεις τον ενισχυτή πολύ μουντό για να μη τζιτζικίζει, λεει.
οχι δεν την πηρα μαζι με το μηχανημα ...ειναι μια rockbag...απο καταστημα στην ΕΜ.Μπενακη.......αλλα ακριβως απεναντι απο αυτο το καταστημα με ενημερωσαν οτι εχει και πιο φθηνες τσαντες.....βεβαια η δικη μου χωραει την 500αρα δεν εχω δοκιμασει για την 1000αρα......aris 17561 είπε:νομιζω... δηλαδη τι νομιζω , σιγουρα εχει ο αντωνης τσαντα αλλα φανταζομαι την πηρε μαζι με το μηχανημα... απο μονες τους
για δες λιγο τα dimensions
http://www.thomann.de/gr/thomann_effect_pedal_bag.htm
ευτυχως γιατι αλλοι ειδανε κοιλια και δεν μπορω να καταλαβω που το ειδανε αυτο?blackie είπε:Ειδαμε λιγο δαχτυλο ποδιου στο 1.32-2.02-5.25...
Καψερε...
Ωραιος ηχος...και μερακλιδικο παιξιμο...
RP for the win ;D ;D ;D ;D