- Πόντοι
- 38
παιδια επειδη ειμαι λιγο στουρνος και δεν τα πολυκαταλαβαινω ολα αυτα... βγηκε νεο update για την rp 500 ? πρεπει να το κατεβασουμε η εχει προβληματα ? ευχαριστω
aris 17561 είπε:παιδια επειδη ειμαι λιγο στουρνος και δεν τα πολυκαταλαβαινω ολα αυτα... βγηκε νεο update για την rp 500 ? πρεπει να το κατεβασουμε η εχει προβληματα ? ευχαριστω
ignantios είπε:Για το gsp ειναι.....και σου ελεγα μην πας στο πηγαδι να ουρησεις.......εμεις δεν εχει update.
εισαι τεραστιος.!!!The Genius Loci είπε:Ε ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑ @@ ΜΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ #$%!@##$!@#$ ΤΟ HARMONIZER!!!! >>
>
>
Λες και είναι κανένα εφφέ που το χρησιμοποιεί όλος ο κόσμος, σε ΟΛΑ τα κομμάτια, ΔΙΑΡΚΩΣ! ::
Και τώρα για να δοκιμάσουμε τα User Cabs ή το νέο MIDI map, που προφανώς ενδιαφέρουν και κάποιους άνω των 14 ετών, θα πρέπει να ξαναστήσουμε όλα τα presets από την αρχή. :![]()
Δεν έχεις το Control2??zebric είπε:και γω χρησιμοποιω harmonizer....μ αρεσει πολυ...(βλεπε morbid angel) ;D ;D ;D
επισης θελω να αρχισω να παιζω και με το whammy οταν παρω expression για το gsp...λογικα θα εχει και αυτο βελτιωσεις ετσι? του ιδιους αλγοριθμους με το harmonizer δεν χρησιμοποιει?
Αν θέλεις να σκοτώσεις πάντως "πολύ φτηνά"zebric είπε:δεν εχω control 2 δυστηχως...ειχα παρει πολυ φτηνα ενα midi mate...λαλακια μου μαλλον...
Happy doing business with you mate! Check PM. 8)zebric είπε:100 ευρω + 6μ midi cable καλα ειναι?
χωρις φθορες εννοειτε στη κουτα του
με τι να το κανω αυτο? με το eq της rp? και τα υπολοιπα?ή να χρησιμοποιησω αλλο eq εξωτερικο?pascal είπε:Δώσε ένα +3db boost στα 1600 με 1800 hz.
(μπας και...)