Digitech rp1000 looper testing

IraklisZS

Μέλος
Πόντοι
38
χθες είπα να γράψω σε ένα βιντεάκι τις χαζομάρες που παίζω με το λουπερ της ρπ1000 ;D

ηχογράφησα εσωτερικά απο το uSB χωρις να βάλω καμπίνες γιατί βαριόμουν, τους ήχους τους έχω φτιάξει για χρήση με τον EVJ

μετα στο ardour προσθεσα μια καμπίνα off-axis σε ολο το τρακ ;D

thanks!

θα μπορουσε να έχει πολύ καλύτερο ήχο αν κάθε πρισετ είχε και την καμπίνα του, αλλά βαριόμουν να τις βάλω, οπότε... ;D

η αλήθεια είναι οτι όταν παιζω μ'αρεσει πολύ το λουπερ, πριν μερικές μέρες που ξανάπαιξα με μια TL LE ξενερωσα που δεν είχε :P

...μπραβο πολυ καλο.....ιδιατερα οταν μπαινει ο bassman στο 2.37 ητανε εξαιρετικος ηχος.

p.s φιλε με ξεμπροστιασες .......τι γαμπα ειναι αυτη που διαθετεις?τελος δεν ξαναεμφανιζομαι δεν φτουραω μια. ;D

χεχε και ο φακος ήτανε πολύ ανοιχτός και δεν εστίαζε πιο μπροστά, να φανεί η γάμπα καλά, αλλιώς θα νομίζατε πως παίζει ο φρόντο :P

Μου άρεσε πάρα πολύ!! Από την Κυριακή είμαι κι εγώ ένας ευτυχισμένος κάτοχος RP1000  ;D η αλήθεια είναι όταν τη σύνδεσα στο pc με usb οι ήχοι δε μου πολυάρεσαν. Θα αρχίσω να ψάχνω κι εγώ το λούπερ μετά το βιντεο σου  :)

The Genius Loci είπε:
Πολύ ωραίος!  ;)

Μόνο που λείπει η ΠΑΝΤΟΦΛΑ μπροστά από την RP.  8)
χεχε δυστυχώς λόγω φακου δεν είχα την πολυτέλεια να χωρέσω κάτι άλλο στο κάδρο :P

για να σε καθησυχάσω, η παντόφλα πατουσε το καλώδιο της κιθάρας εκείνη την ώρα, γλυκαίνοντας τον ήχο και κομπρεσσαροντας λιγο τις δυναμικές με το βάρος της ;D ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back