ξερω και εγω τι κανουν? μας εφαγε η τεχνολογια....το θεμα ειναι να εκαναν καμια βελτιωση στο θεμα ηχου......τα μπιμπλικια δεν μας νοιαζουν...παντως λενε οτι ειναι πιο ισχυρο απο τις rp απο θεμα επεξεργαστη.....studio54GR είπε:Βάλαμε οθόνη στην RP1000???
μαλλον δεν θυμασαι ......σε ποιον το λες αυτο ;D...οχι δεν εχω παραπονο(μαλλον εχω λιγο για τα soft gain ) αλλα δεν θα με χαλαγε να γινοτανε 2 φορες καλυτερη....studio54GR είπε:Έχεις παράπονο στον ήχο από την Digitech ?
Θα πέσει φωτιά να μας κάψει....
Αν όντως λειτουργεί και χωρίς το iPad κάτι γίνετε, αλλά και πάλι μήπως πουν ότι χωρίς έχει περιορισμένες λειτουργίες κλπ κλπ?neokosmi είπε:Μονο εγω εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι η οθονη της πεταλιερας εκει κατω αλλα ενα ipad? ???
Μαλλον ειναι πεταλιερα με docking station για ipad και χρησιμοποιει το ipad μονο για ελεγχο, οχι για επεξεργαστικη ισχυ.
Απο οτι ειδα λειτουργει και χωρις το Ipad.
Ακριβώς και φυσικά μη ξεχνάμε και το συνολικό κόστος, αφού η ipb είναι στα €500 περίπου, συν €500-€700 για το iPad, πάμε στα €1000-€1200neokosmi είπε:Προφανως χωρις το ipad θα λειτουργει (ετσι λενε και επισημα) αλλα θα ειναι σουπερ δυσκολο στον προγραμματισμο. Ισως τοτε θα γινεται ο προγραμματισμος με συνδεση με το PC, γιατι πανω στην πεταλιερα δεν βλεπω κουμπια για προγραμματισμο.
Νομιζω οτι πονταρουν στην τεραστια αγορα των ΗΠΑ, οπου το ipad ειναι κατι σαν φετιχ...
Όλα τα λεφτά είναι το σχόλιο και όχι η φωτογραφίαmpikoz είπε:
Ακριβώς.WilliamSats είπε:Όλα τα λεφτά είναι το σχόλιο και όχι η φωτογραφία
"Sometimes You Just Don't Have An Excuse" ;D ;D ;D
Τα Guitar Workstations στην πραγματικότητα ήταν πρωτοποριακά σε σχεδιαστικό επίπεδο. Δεν ήταν απλές πεταλιέρες και είχαν μερικές πρωτοπόρες ιδέες σε επίπεδο σχεδιασμού, hardware και firmware. Π.χ. 4 επεξεργαστές, δυνατότητα mixing patches, 8-κάναλη ηχογράφηση, κλπ.WilliamSats είπε:GNX???
Πλάκα κάνεις?
Αυτό ήταν πιο αργό κι από replay..... ;D
Λες να τους ήρθε η θεία φώτιση και να βάλουν κανένα shark μέσα ;D ;D