- Πόντοι
- 16
Μαλλον μας κοροιδευουν στα μουτρα φιλε μου..aris 17561 είπε:Αυτο παλι που ολες οι εταιριες βρισκουν εβενο και η gibson δεν μπορει ?
Μαλλον μας κοροιδευουν στα μουτρα φιλε μου..aris 17561 είπε:Αυτο παλι που ολες οι εταιριες βρισκουν εβενο και η gibson δεν μπορει ?
Αυτό.Jasemeister είπε:Gibson: made in USA (παράνομο από το 2008 με το Lacey Act)
ESP: made in Japan (κανένα πρόβλημα, όπως και για τις φάλαινες και τους καρχαρίες και και και...)
ran guitarssotos9 είπε:Καλησπερα σε ολους,
σημερα το πρωι εμαθα απο τον φιλο μου(ο οποιος εχει music store εδω Αλεξανδρουπολη)
ποσο θα κοστισει η M-I την οποια εχω αλλα σε 7 χορδη.(τον ενημερωσε ο αντιπροσωπος αφου μιλησε με Ιαπωνια)
Ακριβως τα ιδια specs
ebony freatboard
alder body
ενα pickup emg
reverse headstock
εγω την αγορασα 1800 ευρω
σε 7 χορδη κοστιζει...ξανατονιζω τα ιδια specs απλα μια χορδη εξτρα...
4500 ΕΥΡΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΟΚ!!!!
φυσικα δεν θα παρω..τρελη διαφορα.
Oι mayones τα σπανε φιλε blackie,για ran δεν ξερω..εχεις παιξει;blackie είπε:ran guitars
mayones
και δε ξερω ποσες αλλες στην Ευρωπη που με 2000 παιρνεις κιθαραρα...
ψοφο... 8)
Δεν ξέρω γιατί, αλλά κάθε φορά που το λες αυτό πονάει. :'(blackie είπε:ψοφο... 8)
Δεν εχω παιξει αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα...sotos9 είπε:Oι mayones τα σπανε φιλε blackie,για ran δεν ξερω..εχεις παιξει;
To εχω ακουσει δεν αποτελει επιχειρημα... Δηλαδη για esp ρε καραφλα δεν εχεις ακουσει καλα λογια... ? Και αν οχι , τοτε απο ποιους εχεις ακουσει κακα λογια για να δουμε και την αξιοπιστια των.... Η προσωπικη σου αποψη δεν μετραει... Εσυ εισαι κωλλημενος... ;D Θα πεις , οπως λες για ran οτι εχεις ακουσει θελω να πεις και για esp απο που εχεις ακουσει...blackie είπε:Δεν εχω παιξει αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα...
Υπαρχουν παρα πολλες επιλογες για μεταλοκιθαρα...
Ευτυχως για εμας...
Δυστυχως γι'αυτους...
ΥΓ:ψοφο... ;D
Προτεινα μια μαρκα που εχει καλη φημη και ιστορια πολλων χρονων στο αντικειμενο...aris 17561 είπε:To εχω ακουσει δεν αποτελει επιχειρημα... Δηλαδη για esp ρε καραφλα δεν εχεις ακουσει καλα λογια... ? Και αν οχι , τοτε απο ποιους εχεις ακουσει κακα λογια για να δουμε και την αξιοπιστια των.... Η προσωπικη σου αποψη δεν μετραει... Εσυ εισαι κωλλημενος... ;D Θα πεις , οπως λες για ran οτι εχεις ακουσει θελω να πεις και για esp απο που εχεις ακουσει...
Ε και ? Πως ξερουμε οτι ειναι καλυτερη μια αντιστοιχια μαγιονεζα ? Το αν ειναι καλες οι esp το εχουν κρινει οι 100000000000000 χρηστες επαγγελματιες και μη ανα τον κοσμο... Το οτι δοκιμασες την σουρ και μου ειπες οτι δεν παιζεται δεν σημαινει οτι μπορεις να τις βαλεις στο ιδιο τσουβαλι... Αλλο το ενα αλλο το αλλο...blackie είπε:Οσο κανει η δικη σου...η γνωστη...κανει και μια mayones...
Σωστα...αλλο το εργοστασιο αλλο το χειροποιητο... :aris 17561 είπε:Ε και ? Πως ξερουμε οτι ειναι καλυτερη μια αντιστοιχια μαγιονεζα ? Αλλο το ενα αλλο το αλλο...
Προσωπικα εχω δοκιμασει χειροποιητη κιθαρα και απο πολυ γνωστο σου , και δεν εντυπωσιαστηκα απο την ποιοτητα κατασκευης... Γενικα ειμαι αντιθετος με την θεοποιηση του χειροποιητου... Γενικα ειναι αντιθετο με την σκεψη μου οτι ενα μηχανημα πληρως ρομποτικο με απολυτη ακριβεια στον τροπο που κανει την δουλεια του , κανει χειροτερα την δουλεια του απο ενα ανθρωπινο χερι εν τελει... Δεν ιαφωνω οτι μαλλον ( γιατι δεν εχω δοκιμασει ) οι μαγιονεζες ειναι φοβερες κιθαρες αλλα δεν μπορω να θεωρησω και σκουπιδια εταιριες οροσημα !!!blackie είπε:Σωστα...αλλο το εργοστασιο αλλο το χειροποιητο... :
Ενταξει η αληθεια ειναι πως κατα την αποψη μου την ταπεινη πλυν τιμια , καλο θα ηταν , αν μπορουσε ποτε να ειναι δυνατον βεβαια να εφευρεθει καποιο υλικο συνθετικο εστω του οποιου η χρηση να μην επιβαρυνει τοσο πολυ την φυση... Μην ξεχναμε οτι δεντρα κοβωνται και οκ , οσο και αν ειναι αναγκαιο κακο εφοσον μια καλη κιθαρα αναγκαστικα πρεπει να φτιαχτει απο καλο ξυλο , θα ελεγα οτι αν υπηρχε τροπος τελικα να μην κοπουν δεντρα και να εχουμε μια γαματη gibson ... εεεε θα την προτιμουσα.... !!!!!!kostasink είπε:παιδες ετσι θα ειναι τα πραματα με την ΕSP πλεον. >
μενει να δουμε αν θα βγαινει κατι με το (θρυλικο) λογοτυπο σε λιγο πιο normal λεφτα
αν και δε το βλεπω..
-off topic-
-πριν καμια δεκαετια σε (μπυρο)κουβεντα με φιλο κιθαριστα σαφως ωριμοτερο απο μενα (35+χρονια κιθαρα), ειπε την εξης αττακα-
-ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΚΙΘΑΡΕΣ ΑΠΟ ..ΚΣΣΥΛΟ-
ΣΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΙΘΑΝΟΝ ΣΕ ΓΥΑΛΑ ΣΑΝ ΕΚΘΕΜΑ-
ηδη παραγονται οργανα σε 3d printers, και μη ξεχναμε οτι η ΥΑΜΑΗΑ κυκλοφορει εδω και χρονια
1 μοντελο κιθαρας και μπασου με "συνθετικο" σκαφος ισως για να "αφουγκραστει" την αγορα η και να προετοιμασει το καταναλωτικο κοινο οτι "ΠΑΡΕ ..ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ !!" υποστηριζοντας διαφορες μπουρδες
περι resonance και sustain... TI ΦΛΩΡΟΙ ΘΕΕ ΜΟΥ !!!
έχεις δεί από κοντά καμμία ή από το μυαλό σου τα λές?kostasink είπε:περι resonance και sustain... TI ΦΛΩΡΟΙ ΘΕΕ ΜΟΥ !!!
θεοποιηση των μηχανων...φτου φτου...ειδωλολατρη...aris 17561 είπε:Προσωπικα εχω δοκιμασει χειροποιητη κιθαρα και απο πολυ γνωστο σου , και δεν εντυπωσιαστηκα απο την ποιοτητα κατασκευης... Γενικα ειμαι αντιθετος με την θεοποιηση του χειροποιητου... Γενικα ειναι αντιθετο με την σκεψη μου οτι ενα μηχανημα πληρως ρομποτικο με απολυτη ακριβεια στον τροπο που κανει την δουλεια του , κανει χειροτερα την δουλεια του απο ενα ανθρωπινο χερι εν τελει... Δεν ιαφωνω οτι μαλλον ( γιατι δεν εχω δοκιμασει ) οι μαγιονεζες ειναι φοβερες κιθαρες αλλα δεν μπορω να θεωρησω και σκουπιδια εταιριες οροσημα !!!