Εμένα με ενδιαφέρει κυρίως να καταφέρω να παίζω (κάποια στιγμή ;D ) στο στυλ των Satriani, Vai, Petrucci, Timmons, Howe γενικά λίγο βιρτουόζικα πράματα (τρομάρα μου!). Πιστεύεις ότι θα ήταν πιο χρήσιμο για αυτά που θέλω το "Introduction To Improvisation";gdevelek είπε:Σίγουρα είναι jazz oriented αλλά φαίνεται - από την περιγραφή και πάλι - να δίνει αρχές που εφαρμόζονται και αλλού (εκτός ίσως : του μέταλ ;D )
Έτσι θα πράξω. Θα δω πιο με καλύπτει και πιο μπορώ να παρακολουθήσω ευκολότερα και θα διαλέξω.gdevelek είπε:Το ένα μάθημα φαίνεται να καλύπτει τα πρώτα λίγα στάδια εκμάθησης και το δεύτερο ένα από τα τελευταία, αν λοιπόν βρίσκεσαι ήδη κάπου ενδιάμεσα, σε ενδιαφέρει μόνο το δεύτερο. Όταν ξεκινήσουν τα μαθήματα, θα κρίνεις μόνος σου.
υπεθεσα οτι θα υπαρχουν:The course consists of video demonstrations, with integrated quizzes that allow you to reinforce your knowledge of the material before moving on. You will also have assignments that ask you to submit basic recorded examples of your playing for peer review.
Και όμως, τζαζ ιδέες έχουν μεταμορφώσει το παίξιμο πολλών μέταλ κιθαριστών... ο πρώτος που μου έρχεται στο μυαλό είναι ο Sκolnick των Testament, ο οποίος έχει βεβαίως και την ανάλογη σχετική δισκογραφία. Μεγάλος θαυμαστής του ο Hammett των Metallira, ο οποίος επίσης προσπάθησε να κάνει το ίδιο μερικά χρόνια πριν με πολλά συναφή τζαζ ακούσματά του (Wes Montgomery κλπ).gdevelek είπε:Σίγουρα είναι jazz oriented αλλά φαίνεται - από την περιγραφή και πάλι - να δίνει αρχές που εφαρμόζονται και αλλού (εκτός ίσως : του μέταλ ;D )
Έχεις πολύ μεγάλο δίκιο σ' αυτό. Δυστυχώς το κατάλαβα με τον άσχημο τρόπο.bloody_sunday είπε:Όσον αφορά τα Introductory courses, μάλλον ισχύει αυτό που λέτε, αλλά μην ξεχνάτε πως οι καλύτερες βάσεις είναι αυτές που έχουν μπει σωστά, και πως στη συνέχεια μπορεί να δημιουργηθούν ψιλοπροβλήματα αν δεν έχει συμβεί αυτό εξ' αρχής...
Ελπίζω να μην εννοείς τενοντίτιδες κλπ...geodimitri είπε:Έχεις πολύ μεγάλο δίκιο σ' αυτό. Δυστυχώς το κατάλαβα με τον άσχημο τρόπο.
Ευτυχώς όχι.bloody_sunday είπε:Ελπίζω να μην εννοείς τενοντίτιδες κλπ...