Καλά, γιατί να τη θες ΝΤΥΜΕΝΗ;;; 8O3) Και την scarlet johanson ντυμένη αγιοβασιλήνα να με περιμένει μπροστά απο το τζάκι....
Καλά, γιατί να τη θες ΝΤΥΜΕΝΗ;;; 8O3) Και την scarlet johanson ντυμένη αγιοβασιλήνα να με περιμένει μπροστά απο το τζάκι....
η νεα κιθαρα που κατασκευαζει ο jam.. :lol: (πλακα κανω ουτε εγω ξερω... )Τί είναι η jammaster??
εδιτ: νταξ μωρέ, πως κάνετε έτσι για 2-3 λάθος γραμματάκια;
Και εγώ κάτι τέτοιο ψιλιάστηκα...:lol:η νεα κιθαρα που κατασκευαζει ο jam.. (πλακα κανω ουτε εγω ξερω... )
Μπορώ να σε βοηθήσω σε Αυτό! :lol:4. Μια ελευθέρας για την πίστα των Σερρών
Εγώ μία Hardtail κιθαρίτσα θέλω καλέ μου saint bill που να έχει λίγο κάφρικο σχήμα.Δεν πα να κάνει και 50Ε' date='εγώ να αλλάζω κουρδίσματα θέλω γιατί αυτό το @$!$*%!&88κωλο doublelocking tremolo θα το κολήσω καμιά μέρα γιατί μου χει βγάλει τη πίστη!! :twisted:[/quote']
:lol: :lol: Trem comes at a price
Αγ Βασίλη φέρε πίσω το σκυλί μας
και δείξε μου ποιος είναι αυτός που μου το έκλεψε.
Να μην μπορώ να κάνω τη δουλειά μου όμως είναι BIG PRICE!!!!!:lol: :lol: Trem comes at a price
Η αλήθεια είναι ότι για ορισμένα πράγματα το trem είναι μεγάλος μπελάς!!Να μην μπορώ να κάνω τη δουλειά μου όμως είναι BIG PRICE!!!!!:lol: :lol: Trem comes at a price
Που το θυμήθηκες????? :lol:AYTOΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΕΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΑ ΤΟΥ...........