ΦΥΣΙΚΑ και το δοκίμαζα πριν το αγοράσω όσο ακριβό και αν ήταν' date=' χρόνο να είχαν οι πωλητές και να μην έπιζαν μόνο και άραζες με την ΗΣΥΧΙΑ ΣΟΥ(μην παρεξηγηθώ ... εννοώ για τον χρόνο τους ότι π.χ λογικό είναι να μην πάω Σαββατιάτικα 12 η ώρα με 4-5 πελάτες μέσα και τους πρίζω φέρε αυτή φέρε την άλλη, όχι αυτή εκείνη, άνοιξε αυτό τον ενισχυτή , ή φέρε εκείνο το πετάλι.... να είμαστε και ρεαλιστές, εννοώ χαλαρά μια τρίτη π.χ μεσημεράκι κτλ) και αποφάσιζες αν σου κανε ή όχι. επιπλέον επί ΤΟΠΟΥ ΣΕΤΑΠ σε ότι έπαιρνα, και μεταξύ μας με επαγγελματισμό και προσοχή σε οτιδήποτε ήταν αυτό.[/quote']
Πιστεύεις αν πήγαινε ένας πιτσιρικάς μόνος του ή ακόμη και με τους γονείς του, θα τύχαινε τέτοιας μεταχείρισης?
Επίσης, την προνομιακή αυτή μεταχείριση την είχες από άγνωστό σου μαγαζάτορα, ή από κάποιον που του έχεις "στάξει" ΟΛΗ την περιουσία σου...??? Δηλαδή αν κατέβαινα εγώ από το χωριό μου και δε με ήξερε, θα με άφηνε να δοκιμάσω όπως άφησε εσένα, και επίσης, αν την έπαιρνα θα μου έκανε και setup?
Αν η απάντηση είναι ναι στα παραπάνω...τότε πρέπει να παραδεχτώ ότι έχω μείνει ΠΟΛΥ πίσω...:roll:
Όσο για την Custom Shop σου, τα...συγχαρήκια στα έχω πει σε PM, αλλά περιμένω κι εγώ photos και πιθανώς clips