Δείξτε και δείτε Pedalboards (2025 -> 20ΧΧ)

Και τα δύο ευτυχώς μετρούνται εύκολα σε χαμηλό φωτισμό,, η μεν Eb στρίβεις τρεις φορές από C προς τα δεξιά, και στη Bb το τερματίζεις δεξιά και μετά στρίβεις ένα αριστερά.

Εγώ μια φορά σε μπάντα είχα καταλάθος βάλει στο harmonist pitch shifter αντί για detune σε ακκόρντα, και ακούστηκε avant garde! 😂

Το pedalboard το οποίο θα πάρω πρώτη φορά μαζί μου στο εξωτερικό:

Προβολή συνημμένου 53183

Digidelay αντί για DD7 γιατί το συγκεκριμένο έχει ένα mode που φέρνει σε chorus-like εφέ άρα θα γλυτώσω το να κουβαλάω έξτρα πετάλι για chorus

Harmonist για κάποιες δισολίες

Hot Brirish για τον main ήχο μου (αντί για το Plexitube και καθαρά λόγω μεγέθους, στην ουσία ίδιο πετάλι με ένα κανάλι λιγότερο)

Green mile OD για lead boost (φοβάμαι ότι το SD-1 θα είναι πιο θορυβώδες, και πιάνει λιγότερο χώρο όντας mini pedal)

ΝS-2 (ανησυχώ για το θόρυβο, αλλιώς δεν θα το έπαιρνα).

Wah δεν παίρνω γιατί το χρησιμοποιώ μόνο σε δύο κομμάτια (εκ των οποίων δεν θα παίξουμε κανένα)

Το άσπρο είναι αντάπτορας για το τροφοδοτικό μιας και θα παίξουμε στην Αγγλία.

Όποιος ΝΟΙΖας είναι τυχόν κοντά στο Derby της Αγγλίας και θέλει να έρθει, ας μου στείλει ΠΜ. Το λάιβ είναι Σάββατο 26 του μήνα στο Derby (αν όλα πάνε καλά 🙏)

Το NS θα σε σώσει σε αυτές τις χώρες... Ειδικά αν παίζεις με μονοπήνιους ή σε μικρούς συναυλιακούς χώρους ή pop up χώρους πχ φεστιβαλάκια και τέτοια. Για μένα, 10 χρόνια στη βόρεια ευρώπη, ήταν λόγος να παίζω με mini humbuckers.

Τώρα πιο μικρό και πιο πειστικό ηχητικά wah από το Mooer Funky Monkey, δεν υπάρχει. Αν δεν το χεις δοκιμασει δώστου μια ευκαιρία, είναι απίστευτο εργαλείο, παραμετροποιήσιμο -με voicing, Q και freq controls και επιπλέον, χωράει στην τσέπη σου. Καλά παιξίματα!

Το NS θα σε σώσει σε αυτές τις χώρες... Ειδικά αν παίζεις με μονοπήνιους ή σε μικρούς συναυλιακούς χώρους ή pop up χώρους πχ φεστιβαλάκια και τέτοια. Για μένα, 10 χρόνια στη βόρεια ευρώπη, ήταν λόγος να παίζω με mini humbuckers.

Τώρα πιο μικρό και πιο πειστικό ηχητικά wah από το Mooer Funky Monkey, δεν υπάρχει. Αν δεν το χεις δοκιμασει δώστου μια ευκαιρία, είναι απίστευτο εργαλείο, παραμετροποιήσιμο -με voicing, Q και freq controls και επιπλέον, χωράει στην τσέπη σου. Καλά παιξίματα!

Σε ευχαριστώ! Θα παίξω με active EMGs οπότε λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα.

Το κακό είναι ότι λόγω περιορισμένου χώρου και βάρους δεν θα πάρω το isolated power station που έχω (ένα fame, αλλά κάνει δουλειά) αλλά αυτό που φαίνεται στην φωτογραφία, δηλαδή ένα απλό τροφοδοτικό, αλλά είναι και αυτό σχετικά αθόρυβο.

Μεγάλο θέμα ο θόρυβος σε πολλά μικρά κυρίως venues ειδικά αν παίζεις με high gain, υπάρχουν μέρη που παίρνω συγκεκριμένη κιθάρα γιατί δεν παλεύονται οι άλλες με single coils ή με συγκεκριμένους passive

Είναι εξαιρετικά distortion\overdrive με πολλες επιλογές, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με αυτά, και ο ήχος τους ήταν ότι περίμενα από τα demo στο net.

To PandorA μιας και είναι το "backup amp" μου, δε το έχω χρησιμοποιήσει αρκετά για να έχω ολοκληρωμένη άποψη.

Σε ευχαριστώ! Θα παίξω με active EMGs οπότε λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα.

Το κακό είναι ότι λόγω περιορισμένου χώρου και βάρους δεν θα πάρω το isolated power station που έχω (ένα fame, αλλά κάνει δουλειά) αλλά αυτό που φαίνεται στην φωτογραφία, δηλαδή ένα απλό τροφοδοτικό, αλλά είναι και αυτό σχετικά αθόρυβο.

Μεγάλο θέμα ο θόρυβος σε πολλά μικρά κυρίως venues ειδικά αν παίζεις με high gain, υπάρχουν μέρη που παίρνω συγκεκριμένη κιθάρα γιατί δεν παλεύονται οι άλλες με single coils ή με συγκεκριμένους passive

ΕΜG? Ωστε εσύ ήσουν?

1771929875843.png

Bλεπω εδω ολες τις υπερτακτοποιημενες πεταλιερες και ζηλευω ολων σας την ταξη, τον ευδαιμονισμο, την χαμηλη εντροπια, την προσοχη στην λεπτομερεια. Ειπα λοιπον και εγω να προσπαθησω να πλησιασω τα μεγαλεια σας και αγορασα μια βαση απο τον Thomann, για να φυγω απο την προηγουμενη εντελως χαοτικη μου κατασταση (δεν περιγραφεται). Βλεποντας το αποτελεσμα παλι χαος ειναι με τα δικα σας μετρα ορισμενων, αλλα για τα δικα μου μετρα, πoυ δεν φημιζομαι για την ευταξια μου αυτο ειναι το μεγιστο που μπορω να κανω, στα ορια της ψυχαναγκαστικης διαταραχης:
1ddddd.jpg

Bλεπω εδω ολες τις υπερτακτοποιημενες πεταλιερες και ζηλευω ολων σας την ταξη, τον ευδαιμονισμο, την χαμηλη εντροπια, την προσοχη στην λεπτομερεια. Ειπα λοιπον και εγω να προσπαθησω να πλησιασω τα μεγαλεια σας και αγορασα μια βαση απο τον Thomann, για να φυγω απο την προηγουμενη εντελως χαοτικη μου κατασταση (δεν περιγραφεται). Βλεποντας το αποτελεσμα παλι χαος ειναι με τα δικα σας μετρα ορισμενων, αλλα για τα δικα μου μετρα, πoυ δεν φημιζομαι για την ευταξια μου αυτο ειναι το μεγιστο που μπορω να κανω, στα ορια της ψυχαναγκαστικης διαταραχης:
Προβολή συνημμένου 53220
Μια χαρά είσαι ! Πολλά overdrive distortion βλέπω, γιατί 2 big muff στο build ??

@fenderiarhs το «μυστικό» εάν μπορώ να το πω έτσι, στο να έχεις ένα τακτοποιημένο board είναι όλο στα patch cables. Εάν είναι σωστά μετρημένα στο μήκος με όσο το δυνατόν flat κεφαλή, το αισθητικό και πρακτικό αποτέλεσμα είναι τρομερά βελτιωμένο. Άσε που αξίζει και ηχητικά το να επενδύσεις σε καλά, ποιοτικά καλώδια (δυστυχώς έχω προσέξει τον ήχο μου να χαλάει με χαμηλής ποιότητας καλώδια, ακόμα και σε μικρό pedalboard).

Είναι σαν ένα καλό power supply. Μπορεί το κόστος να φαίνεται μεγάλο, αλλά μακροχρόνια σίγουρα αξίζει να επενδύσεις σε αυτό.

Προβολή συνημμένου 53220

@fenderiarhs το «μυστικό» εάν μπορώ να το πω έτσι, στο να έχεις ένα τακτοποιημένο board είναι όλο στα patch cables. Εάν είναι σωστά μετρημένα στο μήκος με όσο το δυνατόν flat κεφαλή, το αισθητικό και πρακτικό αποτέλεσμα είναι τρομερά βελτιωμένο. Άσε που αξίζει και ηχητικά το να επενδύσεις σε καλά, ποιοτικά καλώδια (δυστυχώς έχω προσέξει τον ήχο μου να χαλάει με χαμηλής ποιότητας καλώδια, ακόμα και σε μικρό pedalboard).

Είναι σαν ένα καλό power supply. Μπορεί το κόστος να φαίνεται μεγάλο, αλλά μακροχρόνια σίγουρα αξίζει να επενδύσεις σε αυτό.
Καλώδια μόνο ebs έχουν τρομερή ποιότητα, όσο για τροφοδοτικό είναι με το Harley Benton iso 12 pro και γλυκοκοιτσω το clocks

Μια χαρά είσαι ! Πολλά overdrive distortion βλέπω, γιατί 2 big muff στο build ??
Η αληθεια ειναι οτι ειναι περιττη πολυτελεια. Το Buffalo fx k το EHX rams head ειναι ηχητικα παραπλησια εχουν ομως καποιες μικροδιαφορες και το ενα ακουγεται καλυτερα με μια κιθαρα μου και το αλλο με μια αλλη και δεν μπορουσα με τιποτα να διαλεξω ενα απο τα δυο, οποτε, μια ζωη την εχουμε, ας βρουν και τα δυο θεση στην πεταλιερα. Ακομα και τωρα παντως εαν με ρωτησεις, αν επρεπε να κρατησω με το ζορι ενα απο τα δυο δεν θα μπορουσα να απαντησω.

Αυτο με τα καλωδια σωστο. Αλλα τα περισσοτερα που ηδη εχω ειναι γκουμουτσες μεν, neutrik δε, οποτε που να μπλεκω παλι με νεες αγορες............

Ψάχνοντας power supply έχω τον επιπλέον πονοκέφαλο που πρέπει να έχει είσοδο και για 15V λόγω Tonebone Hot British. Και με βλέπω να πηγαίνω σε πανάκριβο Cioks DC7.
Έχω 5 πετάλια τώρα και ίσως γίνουν 6. Αλλά δεν νομίζω να ξεπεράσω 7 στο εγγύς μέλλον. Άρα το DC7 θα με καλύψει.

Ψάχνοντας power supply έχω τον επιπλέον πονοκέφαλο που πρέπει να έχει είσοδο και για 15V λόγω Tonebone Hot British. Και με βλέπω να πηγαίνω σε πανάκριβο Cioks DC7.

Εγώ για να λειτουργώ στα 18v ένα πετάλι μου έχω πάρει αυτο το μαραφετι που έχει κι επιλογή για 15v https://xotic.us/effects/voltage-doubler/
Κάνε μια έρευνα να δεις μήπως καλυφθείς κ πιο οικονομικά

Γράφει κάτω ωστόσο πως φτιάχτηκε και συνιστάται μόνο για πεντάλ της εταιρίας. Επίσης τα mA διαφέρουν απ'το hot british. Τέσπα θα ψάξω περαιτέρω για λύσεις.

Γράφει κάτω ωστόσο πως φτιάχτηκε και συνιστάται μόνο για πεντάλ της εταιρίας. Επίσης τα mA διαφέρουν απ'το hot british. Τέσπα θα ψάξω περαιτέρω για λύσεις.
Έχεις δικιο τα mΑ είναι όντως πρόβλημα δεν θα θα σε καλύψει, δεν είδα ότι τραβάει τόσο ρεύμα

Θέλει και ειδικό καλώδιο που ίσως χρειαστεί να αγοράσω εξτρά, δεν είναι τίποτα €4, αλλά όλα κάστομ τα φτιάξανε! 🤣

Edit: το τωρινό φις πάντα κάνει ένα μικρό φύσιγμα θόρυβο, χρόνιαα τώρα. Ενώ ο ήχος απ'τον ενισχυτή είναι αθόρυβος. Δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό πάντως λειτουργεί κανονικά σχεδόν μία δεκαετία έτσι. Η πλάκα είναι σε μια πρόβα όταν έλεγχε κάτι ο studio man και είχε απόλυτη ησυχία τρόμαξε απ'το φύσιγμα του φις και με ρώτησε αν κάτι πάει λάθος. Του είπα έτσι κάνει πάντα και όλα κομπλέ.

Τα Cioks power supplies είναι εξαιρετικότατα. Εγώ βολεύομαι με ένα Sol στο κυρίως board αλλά το DC7 είναι ακόμα καλύτερη μακροχρόνια λύση.

Είναι πιο ελαφριά και πιο compact από τα voodoo labs, που ήταν και αυτά industry standard πριν εμφανιστούν τα Cioks. Είχα το VL 4x4 στο μεγαλύτερο board (πουλήθηκαν μαζί πρόσφατα).

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back