Pedalboards εν εξελίξει. Το πρώτο προορίζεται για τον Marshall JVM205H:
Έλεγχος μέσω του MIDI του Nux Cerberus για αλλαγή καναλιών στον JVM και patches στα EQ2 της Source Audio, Zoom MS-50G και φυσικά το ίδιο το Nux. Το Zoom υποστηρίζει USB-to-MIDI (δεν έχει MIDI port, μόνο USB), αλλά για να είναι εφικτό αυτό είχα πάρει πριν κάμποσο καιρό τον κατάλληλο
μετατροπέα από τη Hobbytronics. Δυστυχώς απ' ότι βλέπω δε συνεχίζουν να το κατασκευάζουν.
Το δεύτερο είναι για τον Boss Katana Head MKII:
Το σκεπτικό εδώ ήταν να έχω μια πιο ευέλικτη πλατφόρμα. Ο καιρός πέρασε, οι εξελίξεις μας πρόλαβαν (βλέπε κάτι Valeton GP, Sonicake Matribox II Pro, κτλ), αλλά δε βαριέσαι. Το cab sim της Mooer είναι γιατί αυτό του Katana δε μου αρέσει καθόλου. Το ίδιο και για το Hotone Omni AC. Το acoustic simulator του Katana είναι πολύ μέτριο. Η θέση που μένει κενή προοριζόταν για ένα Boss RC-10R, αλλά μάλλον δεν έχει νόημα πια (με τα ίδια λεφτά μπορώ να πάρω κάποιο από τους προαναφερθέντες amp modellers που τα κάνουν όλα και συμφέρουν). Το Metal Zone είναι το πρώτο μου πετάλι, δώρο των γονιών μου μαζί με μια Ibanez RG550LTD το μακρινό πλέον 1998 για την επιτυχία στις πανελλήνιες (πέρασαν τα χρόνια ρε γμτ).
Και τα δύο pedalboards είναι της Rockboard (3.1 και 4.2 αντίστοιχα) μαζί με τα modules/patchbays τους για εύκολο patcharισμα/οργάνωση καλωδίων. Το επόμενα βήματα είναι καλωδίωση (patch/power cables) και παραμετροποίηση των πεταλιών.