- Πόντοι
- 898
Αν κ είχα ποστάρει ξανά σε άλλο θρεντ… εδώ είναι κ το δικό μου. Αναμένω Chase Bliss Lost+Found να δούμε και τρώγομαι για Mood MKii.
Προβολή συνημμένου 52522
Τι είδος μουσικής παίζεις αν επιτρέπεται?
Αν κ είχα ποστάρει ξανά σε άλλο θρεντ… εδώ είναι κ το δικό μου. Αναμένω Chase Bliss Lost+Found να δούμε και τρώγομαι για Mood MKii.
Προβολή συνημμένου 52522
Πλάκα πλάκα @John Goumis τις προάλλες σκεφτόμουν πως αν μου έλεγες πως θα είχες αποκλειστικά μόνο μιας εταιρείας πετάλια, με BOSS -και ίσως και με TC Electronics- ρεαλιστικά θα ήμουν κομπλέ και δε θα μου έλειπε τίποτα.
Ναι παίζει τα το έβαλα ανάποδαΝομίζω πως υπάρχει ένα λάθος με το σημείο που έχεις τοποθετήσει το NS.
Το ζαχάρωνα πάντα το Ηybrid Fuzz driver. Είναι τόσο ευέλικτο όσο φαίνεται? Kαι βγάζει και overdrive και φαζάρει ?Αυτό είναι το δικό μου πάνω στο pc. Αντί του pandora εχω το fuzzytale (δεν υπάρχει στη λίστα), που είναι το προηγούμενο μοντέλο.
Προβολή συνημμένου 52658
Και αυτό εχω για τα jam/πρόβες που κανω εκτός (με το προηγούμενο time πανω).
Προβολή συνημμένου 52659
Το ζαχάρωνα πάντα το Ηybrid Fuzz driver. Είναι τόσο ευέλικτο όσο φαίνεται? Kαι βγάζει και overdrive και φαζάρει ?
Αλλά ρε ´σεις, αφήστε τα mock-ups και ποσταρετε φωτογραφίες των κανονικών σας boards. Όλα φαίνονται συγυρισμένα αλλά και πιο άψυχα, έτσι…
Ναι, ετσι είναι. Το πανω δεξια knob εάν το εχεις τέρμα ειναι overdrive, με αρκετά εστιασμενο marshally ήχο. Με το knob κάπου στη μεση, εχει παχύ woolly overdrive. Και τέρμα αριστερά εχεις fuzz ηχο. Έχεις και το Mid knob να boostάρει με όσα μεσαία θελεις ώστε να κόβει ο ήχος στο μιξ. Πραγματικά μοναδικό πετάλι, κατάλληλο κυρίως για humbuckers. Δεν εχει πολύ γκάζι και είναι πολυ πρίμο για μονούς μαγνήτες, εάν θελεις πολύ high gain.
Για μονούς είναι κατάλληλο το lunar module (που επίσης έχω), και είναι ίδιας φιλοσοφίας, πιο dark λιγο, και πολύ πιο fat και Hot.
Μια απορία: με τόσα πετάλια, πώς την παλεύετε χωρίς κάποιο switch?
Ο @Nicholas Chili πιο πάνω είδα ότι έχει ένα.
Μια απορία: με τόσα πετάλια, πώς την παλεύετε χωρίς κάποιο switch?
Ο @Nicholas Chili πιο πάνω είδα ότι έχει ένα.
Κάπου το 2009 το πούλησα το pedalboard ( pedaltrain σε flight case. Μου είχαν φύγει τα χέρια).Απαντώντας για εμένα... τί να το κάνεις το switch όταν παίζεις σπίτι σου...? Οέο...?![]()
Σιγά μην τα κουβαλούσα όλα αυτά ΣΥΝ ένα switch ΣΥΝ έξτρα καλώδια, για να παίξω live. Ένα modeler των 300 ευρώ θα είχα και θα ήμουν και πολύ ευχαριστημένος. Η μόνη περίπτωση να τα κουβαλούσα εκτός σπιτιού, θα ήταν για jam-άρισμα με μπάντα, σε χαλαρούς και πειραματικούς ρυθμούς, οπότε το switch θα ήταν περιττό.