Δείξτε και δείτε Pedalboards (2025 -> 20ΧΧ)

TamTam Radio

Γνωστός άγνωστος
Πόντοι
898
Έφτασεν η ώρα για μια αναθεωρημένη version του θρυλικού νήματος, που χρονολογείται από την ύστερη εποχή του Χαλκού.
Παρουσιάστε τα pedalboards σας από τo 2025 και μετά (και τα ξαναλέμε σε 15 χρόνια)

1762977498737.png
:D

Last edited:
Το τελευταίο travel board μου, με το οποίο είμαι φουλ ικανοποιημένος. Τροφοδοσία: δυο 1-spot , διότι το Ekoverb είναι θορυβώδες και θέλει δικό του ρεύμα.

Attachments

• aaa.jpg
    aaa.jpg
    170.9 KB · Εμφανίσεις: 0
Παραθέτω το "καλό" pedalboard μου που χρησιμοποιώ όταν κάνω live.
Η φωτογραφία είναι χάλια και τα καλώδια αρκετά messy αλλά μόνο αυτήν έχω τώρα.
Για τις πρόβες έχω το "κακό" pedalboard μου που θα το φωτογραφίσω καποια στιγμή στο κοντινό μέλλον.

1000031364.jpg

Παραθέτω το "καλό" pedalboard μου που χρησιμοποιώ όταν κάνω live.
Η φωτογραφία είναι χάλια και τα καλώδια αρκετά messy αλλά μόνο αυτήν έχω τώρα.
Για τις πρόβες έχω το "κακό" pedalboard μου που θα το φωτογραφίσω καποια στιγμή στο κοντινό μέλλον.

Προβολή συνημμένου 52437
με το "Θεός" τι παίζει? :)

Έχει έτοιμο profile , φορτώνει να ακούγονται ταυτόχρονα : Brian May, Jimi Hendrix, Jimmy Page, Eddie Van Halen, Eric Clapton, David Gilmour ,Ritchie Blackmore ,Jeff Beck, Slash, Carlos Santana, Mark Knopfler, Angus Young, Gary Moore, Billy Gibbons, Duane Allman, Joe Walsh, Keith Richards ,Frank Zappa, George Harrison ,Pete Townshend & Lindsey Buckingham

Εγω πάντως τελείωσα το δικό μου πριν δυο βδομάδες, ακόμα δεν το πρόβαρα, και πριν λίγο πήρα το TC Electronics Dark Matter να το κοντράρω με το Mojo Mojo...αναμείνατε.

(ποστάρω και κοπηπεηστ απο το παλαιοτερο θρεντ)

PXL_20251031_135651163.jpg

Kουρδιστήρι -> MXR Blue Box (ήρθε για χαβαλέ, θα παραμείνει αν βρεθεί χρήση στις επόμενες πρόβες, πιθανώς να αντικατασταθεί απο ένα πιο νορμάλ fuzz) -> TC Electronics Mojo Mojo (συμπαθητικό διάφανο soft-clip OD, αντικατέστησε το EHX Soul Food σαν βασικο OD επειδή με τους P90 μου έπεφτε λίγο υπερβολικά μεσαιομουντό) -> Doner Dark Mouse (RAT κλώνος του 20αρικου που αγοράστηκε σαν πείραμα να δω αν μου κάνει το ηχόχρωμα και εν τέλει έμεινε και παίζει και βασικό) -> Sonicake Boost (μετά τα OD σαν καθαρό level boost αν χρειαστεί) -> Artec Parametric EQ (τι ΕQ δηλαδή, ένα φίλτρο είναι, ρυθμισμένο τέρμα στενό Q και τσίτα gain για Zappa-esque / cocked-wah σαχλαμάρες) -> Guyatone VT2 (αγαπημένο τρέμολο) -> TC Electronics June-60 (instant 80s διακόπτης) -> TC Electronics Gauss Echo (το Echoplex του φτωχού, με εξέπληξε πολύ ευχάριστα).

Φέτος έκανα μια αρκετά μινιμαλιστική προσέγγιση, έπαιζα λάιβ με όσο το δυνατόν λιγότερα πετάλια μπορούσα. Δηλαδή με ένα Boss Super Chorus, ένα Boss SD-1 και ένα Crybaby (το μπλε πετάλι είναι harmonist για φωνή, δεν έχει να κάνει με guitar effects). Το crybaby μόνο για δυο τραγούδια..

Τον ήχο μου τον έπαιρνα από τον ενισχυτή, πχ τον Marshall SC20h (studio jcm800) και τα καθαρά τα έπαιρνα παίζοντας με το volume της κιθάρας, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο.

(Ο ήχος δεν ακούγεται καλά γιατί είναι κλιπαρισμένος λόγω έντασης και λήψης βίντεο με φθηνό κινητό)

Σε άλλα λάιβ χρησιμοποιούσα τον Marshall 2525h (studio silver jubilee). Ίδιο ακριβώς set up, με την διαφορά ότι είχα και το footswitch του ενισχυτή για να αλλάζω κανάλια.

Delay δεν είχα γιατί βαριόμουνα την σύνδεση με fx loop (έξτρα καλώδια, άρα έξτρα κόπος :LOL:)

Βέβαια στα περισσότερα λάιβ είχα μια Boss GX10 και όλα κομπλέ...απλά ήθελα που και που να πάρω την δόση μου από λάμπα.

Θα ποστάρω φωτό με τα κανονικά μου pedalboards αργότερα

όντως τα Drive ειναι πολλά λέω να κρατήσω το morning glory το od3 και τα δυο fuzz δεν ξέρω τι να κάνω

Δεν το έχω βρει ούτε εγώ, συνεχίζω την αναζήτηση ελπίζοντας ότι κάποτε θα το βρω!!!

Έχει έτοιμο profile , φορτώνει να ακούγονται ταυτόχρονα : Brian May, Jimi Hendrix, Jimmy Page, Eddie Van Halen, Eric Clapton, David Gilmour ,Ritchie Blackmore ,Jeff Beck, Slash, Carlos Santana, Mark Knopfler, Angus Young, Gary Moore, Billy Gibbons, Duane Allman, Joe Walsh, Keith Richards ,Frank Zappa, George Harrison ,Pete Townshend & Lindsey Buckingham
Όταν το ενεργοποιώ γεμίζει με ποτό τα ποτήρια του κόσμου στο κοινό, ώστε να με ακούν σαν καποιον από τους προαναφερθέντες!!! :D :D :D

Όταν το ενεργοποιώ γεμίζει με ποτό τα ποτήρια του κόσμου στο κοινό, ώστε να με ακούν σαν καποιον από τους προαναφερθέντες!!! :D :D :D
Ελα ρε, εγώ σοβαρά ρώτησα όμως! Είναι κάποιος συνδυασμος από τα εφέ προφανώς...

1000003042.jpg

1000016010.jpg

Σταθερός τόσο σε πετάλια όσο και σε συνδεσμολογία.. A/B setup μέχρι να πέσει ο ήλιος στην περίπτωσή μου, και αν γίνει καμία μικροαλλαγή προσεχώς, εδώ θα είμαστε να τη σχολιάσουμε.

Γεια σας παιδιά!!!
Χρόνια και ζαμάνια ε?
Καταρχήν να σας πω συγχαρητήρια που ακόμα την "παλεύετε" με τόσα πετάλια μπροστά σας, εύγε, έχετε πολύ ωραία σεταπ!!!
Λοιπόν, ο "αιρετικός" (σε σχέση με αυτά που βάζετε :) ) τη βγάζει "σπαρτιάτικα" με ένα Hotone Ampero 2 Stomp, αναγκαστικά την FCB1010 μέχρι να πάρω μία πιο μικρή και ένα Zakk Wylde Wah (υπάρχει για 2-3 κομμάτια) που δεν φαίνεται εδώ και κουμπώνω είτε direct, είτε σε FRFR (Harley Benton FRFR-112A). Το μπλε πετάλι παραπέρα είνα harmonist του τραγουδιστή (edit: Τώρα δεν φαίναται το έκοψα...)
Τα πεταλάκια μου κάθονται στη ντουλάπα στα κουτάκια τους χωρίς να τα πρήζω...:ROFLMAO:
Pedalboard 2025.jpg

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back