- Πόντοι
- 38
Νομίζεις ότι είναι κάποια προϋπόθεση αυτή για τους 4WD;LK είπε:NAI EIMAI!!!Διώξτε το Νέστορα …να έρθω εγώ στην μπάντα!![]()
Τότε πλανάσαι πλάνην οικτράν.
Νομίζεις ότι είναι κάποια προϋπόθεση αυτή για τους 4WD;LK είπε:NAI EIMAI!!!Διώξτε το Νέστορα …να έρθω εγώ στην μπάντα!![]()
Έλα όποτε σε φέρει ο δρόμος.LK είπε:NAI EIMAI!!!Διώξτε το Νέστορα …να έρθω εγώ στην μπάντα!![]()
Ο Νέστορας δεν διώχνεται..έχει μαζί με τον Γιώργο και τον Μάνο τους δίσκους και την μπάντα. (σε γυρίζω στο θέμα vinyl ;D)Νομίζεις ότι είναι κάποια προϋπόθεση αυτή για τους 4WD;
It’s a Start!!audiokostas είπε:Νομίζεις ότι είναι κάποια προϋπόθεση αυτή για τους 4WD;
Το σίγουρα είναι , αν με φέρει ο δρόμος, ότι θα έρθω να τα πούμε και από κοντά με όλους σας!Έλα όποτε σε φέρει ο δρόμος.
Αν εχεις να δωσεις γυρω στα 10 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ευρω για να παρεις ενα ΠΛΗΡΕΣ ηχοσυστημα ναι μπορει και να ακουσεις την "διαφορα" του αναλογικου δισκου (υπο την προϋποθεση οτι θα εχεις ΤΕΛΕΙA και καλοσυντηρημενα βινυλια και οχι τα χαλια ελληνικα βυνιλια των 80s),φυσικα θα πρεπει και ο ΧΩΡΟΣ σου να αντιστοιχα καλοφτιαγμενος για ακροαση μουσικης.Stratknopf είπε:αξιζει τον κοπο να δωσεισ χρηματα για να παρεισ δισκουσ και καλο πικαπ ? ειναι εμφανησ η διαφορα το ηχου?
Τα παιδιά έχουν πραγματικά καλές (σχεδόν "κινέζικες") τιμές.stavros_d80 είπε:Το θέμα δεν είναι εκεί... είναι ότι για να πάρεις ένα καλό αποτέλεσμα χρειάζονται λεφτά...πολλά... 2-8 χιλιάδες (για ξεκίνημα μετά βλέπουμε αν δεν μπλέξεις με ορφέυς tsakirides λάμπες και δεν συμαζεύεται έχεις τίποτις κτήματα να πουλήσεις; οικόπεδα; ;D 8))
Βρε συ Μίλτο, για να μη βασανίζεται ο άνθρωπος λέμε.> αφήστε ρε τον άνθρωπο να ψωνίσει ότι θέλει! {ακούσει, του αρέσει και το σηκώνει η τσέπη του... } 8)
Φίλε μου Νίκο, θα έχεις πληροφορηθεί το τι καλά λόγια λέω για σένα.Superfunk είπε:προσωπικα εχω καμμια 5αρα χιλιαδες βινυλια και το μονο που κανω ειναι να τα....κοιταω ή να τα χαριζω.... ;D
Η απορία που μου δημιουργείς είναι τι θα γίνει αν δώσεις τα ίδια λεφτά για ηχοσύστημα cd..Ποιο θα έχει καλύτερο αποτέλεσμα;Superfunk είπε:Αν εχεις να δωσεις γυρω στα 10 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ευρω για να παρεις ενα ΠΛΗΡΕΣ ηχοσυστημα ναι μπορει και να ακουσεις την "διαφορα" του αναλογικου δισκου
Και αδαής και προπέτης......Korgious είπε:οχι.
Πάλι στο ψηφιακό σήμα θα μείνεις.
audiokostas είπε:Και αδαής και προπέτης......
Για τα ηχεία δεν ξέρω αλλά τα άλλα δύο (δεν ξέρω ποιά μοντέλα είναι) αν τους κάνεις τα δέοντα (επισκευή / ρύθμιση / συντήρηση), είναι αξιοπρεπή.bassbill είπε:Πρίν περίπου 2 μήνες ήρθανε στα χέρια μου ως οικογνειακά κειμήλια, ολοκληρωμένος ενισχυτής Scott, λαμπάτος 2 Χ 30, και πικάπ Thorens TD κάτι δεν θυμάμαι, αντίκες κανονικές.
Αγορασμένα απο ΗΠΑ το 1963, σχεδόν συνομήλικά μου δηλαδή.
Α ναι... και ένα ζεύγος JBL της ίδιας εποχής.
Και μου μπαίνει το μικρόβιο να ξανα ακούσω τα βινύλια της εφηβείας μου...
Εννοείται οτι είναι όοοοοολα φυλαγμένα... ::
:
![]()
Το Stereodisc εννοείς?odis13 είπε:Λιγο πιο κατω στην πλατεια, αμεσως μετα τον Τερκενλη υπαρχει αλλο ενα ενδιαφερον δισκαδικο του οποιο το ονομα αυτη τη στιγμη μου διαφευγει - εχω ακουσει οτι και αυτοι εχουν ορισμενα βινυλια, δεν ξερω ομως ποσα/τι ειδους.