Δύο μέτρα....δύο σταθμά!

• Thread starter Thread starter LK
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 5K
Χριστόδουλος Καλλιανίδης

LK

Moderator
Staff member
Πόντοι
1,788
Με τον ερχομό των U2 και τη συναυλία τους στην Ελλάδα μας ζάλισαν. Τώρα με τον Ozzy οι αναφορές στα ΜΜΕ μηδενικές. Και δεν αναφέρομαι τόσο στον Ozzy (άλλωστε γούστα είναι αυτά και περί ορέξεως….) , όσο στον Gus G. Δηλαδή αν ο Edge ήταν από την Άρτα ….δεν τολμάω να φανταστώ τι θα γινόταν !!!!

Ozzy Osbourne: "I've got a guy, Gus G., a guy from Greece – not the musical (Grease), the country of Greece"!!!!

O ozzy ειναι ο σατανάς που τρώει νυχτεριδες και ποντικια ασε που η μουσική που παίζει ειναι Heavy Metal παραμερισμένη δηλαδη!!!!

Δεν υπάρχει λόγος προβολής....και ας έχει και τον επιτυχημένο δικό μας Gus G.

Oi U2 απο την άλλη είναι rock αλλα το σωστό οχι σαν αυτο του Ozzy του σατανά!!!

Οπότε και φυσικά δεν αξιζει να προβληθεί....

Από την άλλη ειναι και το άλλο με τουσ δημοσιογράφους μιλάνε λες και είναι ειδήμονες ενώ δεν εχουν ιδέα τι περιγράφουν, πραγμα που έχει σχολιαστεί και σε άλλο thread. :-X :-X :-X :-X

Προφανώς άλλο το budget και αντίστοιχα άλλο to promotion των U2 και άλλο του Ozzy. Επίσης δεν έχει καμία σχέση η δημοτικότητα των μεν με του δε. Δεν είναι θέμα μουσικής και "ποια είναι καλύτερη" (παιδαριώδης προβληματισμός), αλλά καθαρά οικονομικό. Ο Ozzy θα μαζεψει όλους(?) τους μεταλλάδες της περιοχής, οι U2 όλους όσους προλάβουν να πάρουν εισητήριο ανεξαρτήτως του τι ακούνε, οπότε αντιλαμβάνεστε τη διαφορά στο ποιος θα διαφημιστεί και θα συζητηθεί περισσότερο...

Οσο για τη σύγκριση του Edge με τον GusG, εντάξει, αυτό είναι αστέιο και που το λέμε. Ο GusG είναι άλλος ένας πολύ επιδέξιος metal κιθαρίστας, ενώ ο Edge δε νομίζω ότι χρειάζεται να πούμε ποιος είναι και τι έχει κάνει σε κάθε επίπεδο. Μην τα ισοπεδώνουμε και όλα.

Ας χαλαρώσουμε λοιπόν λίγο, και εγώ προτιμώ πολύ περισσότερο τη μουσική του Ozzy και τα solo του GusG (ή του Zakk Wylde, ή του Randy Rhoads ή όποιον άλλον αντίστοιχο θέλετε) από την μουσική των U2 που με αφήνει απόλυτα αδιάφορο, αλλά αυτό είναι προσωπικό γούστο. Ας χαρεί ο καθένας τη μουσική που γουστάρει, τα άλλα είναι περιττα.

Δηλαδή αν ο Edge ήταν από την Άρτα ….δεν τολμάω να φανταστώ τι θα γινόταν !!!!
Εγω μπορω,το πολυ-πολυ να γινοντουστασανε σουβλατζης.... ;D

full shred είπε:
Oi U2 απο την άλλη είναι rock αλλα το σωστό οχι σαν αυτο του Ozzy του σατανά!!!
....το ροκ το σωστό....χαχαχαχαα .......... ;D ;D

Superfunk είπε:
το πολυ-πολυ να γινοντουστασανε σουβλατζης.... ;D
Έχεις ένα απωθυμένο, νομίζω με τους σουβλατζήδες...από τότε που δεν ανοίξαμε το σουβλατζίδικο στο Βερολίνο... ;D

marathon είπε:
Έχεις ένα απωθυμένο, νομίζω με τους σουβλατζήδες...από τότε που δεν ανοίξαμε το σουβλατζίδικο στο Βερολίνο... ;D
με την Ελλάδα συνολικά το 'χει το απωθημένο...

LK είπε:
Με τον ερχομό των U2 και τη συναυλία τους στην Ελλάδα μας ζάλισαν. Τώρα με τον Ozzy οι αναφορές στα ΜΜΕ μηδενικές. Και δεν αναφέρομαι τόσο στον Ozzy (άλλωστε γούστα είναι αυτά και περί ορέξεως….) , όσο στον Gus G. Δηλαδή αν ο Edge ήταν από την Άρτα ….δεν τολμάω να φανταστώ τι θα γινόταν !!!!

Ozzy Osbourne: "I've got a guy, Gus G., a guy from Greece – not the musical (Grease), the country of Greece"!!!!
Σε μερικούς σταθμούς, μας τα ζάλισαν πάντως......

Ισως οι άλλοι να φοβήθηκαν και την ρηξικέλευθη, επαναστατική και ανατρεπτική στάση ζωής που κομίζει αντίθετα με τον συντηρητικό Έτζι.

Ίσως να φταίει και η Ρούλα που φοβάται για τη θέση της στο Big Brother και τον σαμποτάρισε.

Ποιός να ξέρει ρε παιδιά, ποιός να ξέρει....

audiokostas είπε:
Ισως οι άλλοι να φοβήθηκαν και την ρηξικέλευθη, επαναστατική και ανατρεπτική στάση ζωής που κομίζει αντίθετα με τον συντηρητικό Έτζι.

Ίσως να φταίει και η Ρούλα που φοβάται για τη θέση της στο Big Brother και τον σαμποτάρισε.

Ποιός να ξέρει ρε παιδιά, ποιός να ξέρει....
Μπα, αυτός συνήθως λαμβάνει μέρος ως παίχτης, όχι ως παρουσιαστής...

Ας μην φοβάται η Ρούλα...

gdevelek είπε:
με την Ελλάδα συνολικά το 'χει το απωθημένο...
Ε,καλα δεν ειμαι και ο μονος..οποιος ΔΕΝ εχει απωθημενο με αυτη τη χωρα (και ειδικα με αυτους που κανουν,με οποιαδηποτε εννοια, "κουμαντο") μαλλον κοιμαται τον υπνο του δικαιου (ή ειναι ΔΥ... ;D ;D)

Κριμα γιατι θα μπορουσε να ειναι ως και παραδεισος.....

longshadow είπε:
Μπα, αυτός συνήθως λαμβάνει μέρος ως παίχτης, όχι ως παρουσιαστής...

Ας μην φοβάται η Ρούλα...
Εξελίσσονται οι άνθρωποι αγαπητέ, εξελίσσονται.

Κι ο Κώστας σαν Καραμητρούδης ξεκίνησε αλλά κοίτα που έφτασε.

Αντε, και με σουβλατζίδικο ... "Τα ακέφαλα πιτσουνάκια" ........στο Βερολίνο.

marathon είπε:
Θα το ανοιξουμε ρε,που θα μας παει...οχι βεβαια με τον αισχρο τιτλο του ζηλιαρη (οχι ρε δεν σε παιρνουμε μαζι μας,να ανοιξεις δικο σου.... ;D),κατι πιο "σικ"...& πραγματικο που να δειχνει απο ΠΟΥ ερχομαστε.....το "Flüchtlinge von der Hölle" πως σου φαινεται?? ;D

Superfunk είπε:
...το "Refugees from hell" πως σου φαινεται?? ;D
Καλό μου φαίνεται..αλλά τον Solega δεν τον προσλαμβάνω...τον κόβω για συνδικαλιστή!!!!!!

Εβαλα και τον γερμανικο τιτλο για να δεις τι...ωραια που ακουγεται... ;D

Καλό μου φαίνεται..αλλά τον Solega δεν τον προσλαμβάνω...τον κόβω για συνδικαλιστή!!!!!!
οχι ρε,the guy WORKS for a living ,ειναι καρατσεκαρισμενο.

Νομιζω οτι και τα 2 παιζουν

http://www.amazon.de/Die-Gro%C3%9Fen-Kriege-Fl%C3%BCchtlinge-Shannara/dp/3442265614

τα γερμανικα μου δυστυχως ειναι μετρια... :'( (απο του Τουρκαλα απεναντι που εχει 35 ντονερατζιδικα και εχει αγορασει 45 πολυκατοικιες στο Βερολινο παντως ειναι καλυτερα... ;D)

Trending...

Νέα θέματα

Back