Δύο μέτρα....δύο σταθμά!

• Thread starter Thread starter LK
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 5K
marathon είπε:
Καλό μου φαίνεται..αλλά τον Solega δεν τον προσλαμβάνω...τον κόβω για συνδικαλιστή!!!!!!
οχι συνδικαλιστης.....απλος καθημερινος ανθρωπος που θελω τα δικαιωματα μου.μη με προσλαμβανεις ομως δε πειραζει.....θα ερχομαι να τρωω τα σουβλακια του SF κι εσενα δε θα σε χαιρεταω.  :P

solega είπε:
.....απλος καθημερινος ανθρωπος που θελω τα δικαιωματα μου.
Oι απλοί, καθημερινοί άνθρωποι δεν πασπατεύουν μόνοι τους (όταν ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ) και σπάνε τα κλειδιά και μετά τους φταίνε όλοι οι άλλοι... ;D ;D

Εσύ τρώγε τα σουβλάκια μας...και ας μην με χαιρετάς ;D

Ελα ,βρηκα και το μαγαζι (ο Bagdad επιστρεφει στην Istanbul και το πουλαει κοψοχρονια,οσο μια θεση παρκινγκ στο Γαλατσι.. ;D ;D)

1.1269826872.baghdad--favorite-donner-kebab-place.jpg

πως σου φαινεται?? ;D

το καλό με τον ΣΦ είναι ότι φτιάχνει μόνο καθαρά σουβλάκια

στη χειρότερη περίπτωση με λίγη... καθυστέρηση...

Superfunk είπε:
Ελα ,βρηκα και το μαγαζι (ο Bagdad επιστρεφει στην Istanbul και το πουλαει κοψοχρονια,οσο μια θεση παρκινγκ στο Γαλατσι.. ;D ;D)
Μην το συζητάς καθόλου...βουρ ;D

το καλό με τον ΣΦ είναι ότι φτιάχνει μόνο καθαρά σουβλάκια

στη χειρότερη περίπτωση με λίγη... καθυστέρηση...
Εγώ είμαι εδώ....θα τα διορθώσω όλα... ;)

marathon είπε:
Oι απλοί, καθημερινοί άνθρωποι δεν πασπατεύουν μόνοι τους (όταν ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ) και σπάνε τα κλειδιά και μετά τους φταίνε όλοι οι άλλοι... ;D ;D

Εσύ τρώγε τα σουβλάκια μας...και ας μην με χαιρετάς ;D
να με φας δε θα ησυχασεις  ;D

δε πειραζει ομως....πιασε μια μπυρα τωρα και δυο πιτα σουβλακι απ'ολα. Χωρις τζατζικι φυσικα  :P και καπακι ενα currywurst και δυο κομματια Leberkäse

marathon είπε:
Μην το συζητάς καθόλου...βουρ ;D

Εγώ είμαι εδώ....θα τα διορθώσω όλα... ;)
Θα σας δίνει το προσχέδιο του σουβλακιού (με κάποια καθυστέρηση) και αφού προπληρώσετε θα παραλαμβάνετε (μετά από πολλές μέρε) κάτι που ίσως να προσομοιάζει αυτό που παραγγείλατε. Λόγω επιμελείας του SF το σουβλάκι θα είναι πολύ παχύ και συνάμα ελαφρύ.

audiokostas είπε:
Θα σας δίνει το προσχέδιο του σουβλακιού (με κάποια καθυστέρηση) και αφού προπληρώσετε θα παραλαμβάνετε (μετά από πολλές μέρε) κάτι που ίσως να προσομοιάζει αυτό που παραγγείλατε. Λόγω επιμελείας του SF το σουβλάκι θα είναι πολύ παχύ και συνάμα ελαφρύ.
Φανταζομαι πως θα επιλεχθουν προσεκτικα καλοκουρδισμενα χοιρινα κομματια που να αναδεικνυουν το βελουδινης υφης τζατζικι

georgekz750 είπε:
Φανταζομαι πως θα επιλεχθουν προσεκτικα καλοκουρδισμενα χοιρινα κομματια που να αναδεικνυουν το βελουδινης υφης τζατζικι
Επιτέλους και ένας καλοφαγάς που ξέρει να διακρίνει τα customshop σουβλάκια... ;D

μα φυσικα ,αυτο θα ειναι αλλωστε το strong selling point μας,αλλα και η πρωτοτυπια μας ,οι Τουρκοι τα φτιανουν με αρνι και,ο θεος ξερει τι,μοσχαρι,εμεις που θα τα φτιανουμε με αγνο γερμανικο (και φτηνο)...γουρουνι ...θα τους κλεψουμε την καρδια των ..γουρουνοφαγων... ;D  ,τζατζικι δεν υπαρχει της προκοπης εδω οποτε με τη μυστικη συνταγη του Μαραθωνα θα τους τρελλανουμε... ;D

marathon είπε:
Γάτες έχουνε στο Βερολίνο?
αν εννοεις αδεσποτα  oχι,ουτε σκυλους,ειπαμε δεν ειναι χωρα του τριτου κοσμου.... 

Superfunk είπε:
αν εννοεις αδεσποτα  oχι,ουτε σκυλους,ειπαμε δεν ειναι χωρα του τριτου κοσμου....   
Tώρα κατάλαβα τι έβαζε ο Τούρκος στο σουβλάκι... :D 8)

Ihr alle seid unspielbar... ;D ;D ;D ;D

Πάντως, για να θέσω ένα σοβαρό θέμα προς συζήτηση, ΠΡΕΠΕΙ οπωσδήποτε να καθοριστεί ΤΟ ΠΑΧΟΣ της φέτας του donner πριν πάμε να χτυπήσουμε τα "TURKIYE IMBISS".... ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back