Δυο κομματαρες απο μια δισκαρα (Black Dub)

Στο μυαλό μου είσαι; Ακριβώς αυτούς ακούω τώρα. Αν είσαι και στη Ρόδο ανησυχώ.

Aπιθανη οπως παντα η Trixie {Iσως η πιο ιδιαιτερη νεα φωνη που επεσε στην αντιληψη μου το τελευταιο 6μηνο}...και ο Brian παραδιδει μαθηματα μουσικοτητας στα drums ..

Thanx for posting..

Evilnye είπε:
Στο μυαλό μου είσαι; Ακριβώς αυτούς ακούω τώρα. Αν είσαι και στη Ρόδο ανησυχώ.
Χαχα, οχι ακομα..

Ναι δεν τα βγάζει. Το google search πάλι στο νέο noiz toolbar μια χαρά ;D

Πολύ ωραία μπάντα πάντως. Πολύ ιδιαίτερη.

Όπα! Πώς μου ξέφυγε εμένα αυτή η μαυρίλα;

Το γκρουπ είναι τερατώδες. Ένας κι ένας. Ακούω απίστευτους μουσικούς που ξέρουν τι να παίξουν και πότε.

super group! δεν εχω να πω κατι παραπανω..απο τοτε που τους ακουσα μεχρι σημερα συνεχιζουν να με συγκλονιζουν. 2 ακομα video

Mια ερωτηση προς τους φιλους κιθαριστες..

To παιξιμο του Daniel θυμιζει παρα πολυ Edge..δεδομενου οτι οι δυο τους δεν ειναι ξενοι....ξερει κανεις ποιος επηρεασε ποιον?

Jazzjoker είπε:
Όπα! Πώς μου ξέφυγε εμένα αυτή η μαυρίλα;

Το γκρουπ είναι τερατώδες. Ένας κι ένας. Ακούω απίστευτους μουσικούς που ξέρουν τι να παίξουν και πότε.
Ακριβώς αυτό. Μόνο μου παράπονο, η παραγωγή στο δίσκο. Προτιμώ Live off the floor...

vagelism είπε:
Mια ερωτηση προς τους φιλους κιθαριστες..

To παιξιμο του Daniel θυμιζει παρα πολυ Edge..δεδομενου οτι οι δυο τους δεν ειναι ξενοι....ξερει κανεις ποιος επηρεασε ποιον?
πλακα μας κανεις θειο? ;D

ο Edge ΦΥΣΙΚΑ επηρεασε τον Daniel (& 4-5 εκατομμυρια αλλους κιθαριστες)....εισαι.. μικρος και δεν θυμασαι τις αγγελιες "Edge style guitarist wanted" που ειχαν πλημμυρίσει τον τυπο της εποχης.... :)...

Καλα εγω ειμαι τρελος φαν των Black Dub απο τοτε που ποσταρε ο ΣΦ πριν κανα 6μηνο καποια βιντεακια απο τα ιδια sessions...βεβαια ολα εκεινα τα βιντεο σβηστικαν απο τους μπαμπουλες του youtube...

thnx for posting! :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back