- Πόντοι
- 36
Ναι, σίγουρα δεν ειμαστε όλοι το ίδιο. Προσωπικά θέλω να βλέπω τις παπαριές γιατί μόνο έτσι μου δίνεται η ευκαιρία να απαντήσω με την ελπίδα ότι κάποιος που δεν την αναγνώρισε σαν παπαριά να το καταλάβει. Το ίδιο ελπίζω να κάνουν και οι άλλοι μήπως και με κάνουν να καταλάβω τις όποιες δικιές μου παπαριές.RayDTutto είπε:Εδώ δλδ η συμβίωση επιβάλλεται; Γιατί; Τι είμαστε, τα Μάταλα; Γιατί να πρέπει να διαβάζω έστω και χιαστί τις π@π@ριές του καθενός για να φτάσω στο νόημα;
Και έχε υπόψη σου ότι δεν έχουμε όλοι τις ίδιες αντοχές / ανοχές. Εσύ μπορεί να αντέχεις την ακατάσχετη παπαρολογία. Εγώ μπορεί όχι.
Εντάξει, καταλαβαίνω ότι το μοντερέσι έχει ένα συγκεκριμένο χαλαρό στυλ στο Νόιζ. Γιατί όμως να μη μου δίνεται η customized δυνατότητα να φέρω το φόρουμ στις δικές μου αντοχές / ανοχές;
Έτσι δημιουργούνται φαινόμενα όπως το δούλεμα και η ειρωνεία.
Αν μιλάμε για ακραίες παπαριές, εε νομίζω ότι δεν δίνεται ούτως ή άλλως σημασία.
Βρε παιδιά, αφού το βλέπετε έτσι γιατί συμμετέχετε; Τόοοοσο ενόχληση δηλαδή;Για το Νόιζ μιλάς; Που οι πρώτες πέντε απαντήσεις σε απλές ερωτήσεις είναι συνήθως χαβαλές;