Πολύ ωραία ιδέα...πές τους να κάνουν μία προταση εξαγοράς, τώρα που είναι στη μόδα...RayDTutto είπε:Όπως π.χ. όλα τα major τεχνικά μουσικά φόρα του εξωτερικού στα οποία και αυστηρό μοντερέσι υπάρχει και δυνατότητα ignore;
Πολύ ωραία ιδέα...πές τους να κάνουν μία προταση εξαγοράς, τώρα που είναι στη μόδα...RayDTutto είπε:Όπως π.χ. όλα τα major τεχνικά μουσικά φόρα του εξωτερικού στα οποία και αυστηρό μοντερέσι υπάρχει και δυνατότητα ignore;
Η απάντηση δεν σχετίζονταν με το γενικότερο πλαίσιο ούτε είχε τέτοιο σκοπό. Μην βάζεις λόγια στο στόμα μου.RayDTutto είπε:Δες την απάντηση στο γενικότερο πλαίσιο... Το να είναι κάτι σοβαρό δεν σημαίνει ούτε ότι είναι σοβαροφανές, ούτε ότι είναι αποστειρωμένο...
Επειδή είναι. Για ξαναδές το:harilatron είπε:Παρεμπιπτόντως, δεν ξέρω με ποια λογική χαρακτηρίζεις "ψευδο-γτπ ψυχολογία" την άποψή μου.
"συστηματική (ισοπεδωτική?) άρνηση της σπουδαιότητας του μικρόκοσμού τους." WOW!!!!Κατά την άποψή μου, μεγαλύτερη "αντίρρηση" που προβάλλουν ορισμένοι δεν προκύπτει τόσο από το chat όσο από τη συστηματική (ισοπεδωτική?) άρνηση της σπουδαιότητας του μικρόκοσμού τους. Κατανοητό, αλλά δεν θα έπρεπε να το φέρουν τόσο βαρέως.