- Πόντοι
- 16
Γεια χαρα σε ολους,
Λοιπον θελω να φτιαξω ενα tower που θα το χρησιμοποιω μονο για δημιουργια μουσικης (cubase κτλ...)
Αυτα που ζηταω ειναι πολυ συγγεκριμενα νομιζω:
Ολα τα οργανα θα γραφοντε virtual με προγραματα, το μονο που θα γραφεται ή με μικροφωνο ή DI θα ειναι οι κιθαρες και ισως το μπασο...
Εχω σκεφτει την παρακατω συνθεση και θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας:
core duo 6750
τροφοδοτικο chieftec στα 560 24 pin
ψυκτρα thermalight cooler ultra 120 extreme (διαβασα οτι ειναι αθορυβη, δεν ξερω τιποτα απο ψυκτρες)
motherboard asus p5k
ram transcend 2gb ddr2 (λετε 2 τετοια κιτ? για να παει 4gb?)
σκληρο wd 320 7200 16mb cache sata 2 (θα μπορει να τρεχει απ ευθειας ηχους κτλ?)
και silenx fans 120mm
Λετε να ζητησω xp αντι για vista για μεγαλυτερη συμβατοτητα με προγραματα?
Τα παραπανω πανε γυρω στα 800Ε, θελω και μια καρτα ηχου γυρω στα 200-250 να μου προτεινετε...
Επισης ενα midi keyboard για τον ελεγχο... (το midi αυτο συνδεεται στην καρτα ή με μετατροπεα usb στο pc?)
Sorry για την ασχετοσυνη μου αλλα καπως πρεπει να αρχισουμε ολοι ε?

Ευχαριστω ;D
Λοιπον θελω να φτιαξω ενα tower που θα το χρησιμοποιω μονο για δημιουργια μουσικης (cubase κτλ...)
Αυτα που ζηταω ειναι πολυ συγγεκριμενα νομιζω:
Ολα τα οργανα θα γραφοντε virtual με προγραματα, το μονο που θα γραφεται ή με μικροφωνο ή DI θα ειναι οι κιθαρες και ισως το μπασο...
Εχω σκεφτει την παρακατω συνθεση και θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας:
core duo 6750
τροφοδοτικο chieftec στα 560 24 pin
ψυκτρα thermalight cooler ultra 120 extreme (διαβασα οτι ειναι αθορυβη, δεν ξερω τιποτα απο ψυκτρες)
motherboard asus p5k
ram transcend 2gb ddr2 (λετε 2 τετοια κιτ? για να παει 4gb?)
σκληρο wd 320 7200 16mb cache sata 2 (θα μπορει να τρεχει απ ευθειας ηχους κτλ?)
και silenx fans 120mm
Λετε να ζητησω xp αντι για vista για μεγαλυτερη συμβατοτητα με προγραματα?
Τα παραπανω πανε γυρω στα 800Ε, θελω και μια καρτα ηχου γυρω στα 200-250 να μου προτεινετε...
Επισης ενα midi keyboard για τον ελεγχο... (το midi αυτο συνδεεται στην καρτα ή με μετατροπεα usb στο pc?)
Sorry για την ασχετοσυνη μου αλλα καπως πρεπει να αρχισουμε ολοι ε?
Ευχαριστω ;D