καλησπερα παιδες.θελω την γνωμη σας για την επικειμενη αγορα που θα κανω!!!!!!ειμαι αναμεσα στο FENDER SQUIER VINT. MOD. JAZZ NT kai sto FENDER MEX CLASSIC JAZZ(sorry αλλα δεν ξερω πως μπαινουν τα links!!!!).εχω δοκιμασει το δευτερο στον στολλα και μου αρεσε!!!!!!το θεμα ειναι το εξης λοιπον...........εχω την εντυπωση οτι το squier σε σχεση με το κοστος αγορας και την αποδοση του πρεπει να ειναι ισαξιο με το μεξικανικο. η διαφορα στο οικονομικο ειναι σεβαστη(ειναι και δυσκολες οι εποχες!!!!!).το squier κοστιζει κατι λιγοτερο απο τα μισα του fender!!!εχω ακουσει καλα λογια και θελω να μου πει καποιοσ την γνωμη του...
επισης δεν ειναι διαθεσιμο πουθενα για να το δοκιμασω!!!!
......παιζω σε μια μπαντα και παιζουμε κλασσικο ροκ(zepellin,purple,sabbath κ.τ.λ.......ο θεος να βαλει το χερι του για το αποτελεσμα!!!).δεν θελω να παρω Ρ-bass αν και μαλλον αυτο μπορει να ειναι πιο σωστο.
anyway βοηθεια παιδια!!!!!!!!!
επισης δεν ειναι διαθεσιμο πουθενα για να το δοκιμασω!!!!
......παιζω σε μια μπαντα και παιζουμε κλασσικο ροκ(zepellin,purple,sabbath κ.τ.λ.......ο θεος να βαλει το χερι του για το αποτελεσμα!!!).δεν θελω να παρω Ρ-bass αν και μαλλον αυτο μπορει να ειναι πιο σωστο.
anyway βοηθεια παιδια!!!!!!!!!