δικασες drums

sicmaggot

Νέο μέλος
Πόντοι
6
παιζω κυριος μεταλ και γενικος δυνατη μουσικη...ψαχνω για μια δικαση drums τι θα προτινατε??? (μεχρι 2500 ευρω)

Αγαπητε φιλε sicmaggot....σεβομαι τις αποριες σου και ομολογω την αδυναμια μου να στις λυσω ..θα σου προτεινα ομως να μαζεψεις πχ 3-4 ερωτηματα και να κανεις ενα πιο ουσιωδες ποστ και οχι ανα 2 μερες να ποσταρεις με ουσιωδες θεμα μια γραμμη.....

Γνωμη μου²

Φιλικα και βασανιστικα........

sorry my friend αλλα "δικασες" ντραμς δεν υπάρχουν...

Υπάρχουν μεμονωμενα τυμπανα & συνδιαζοντας τα φτιαχνεις το σετ που σε βολευει.

:wink:

οτι ισχυει για τα σετ με μια κασα ισχυει και για τα σετ με 2 :wink:

SUPERFUNK:

Υπάρχουν μεμονωμενα τυμπανα & συνδιαζοντας τα φτιαχνεις το σετ που σε βολευει.icon_wink.gif
Έτσι ακριβώς είναι. Εγώ πήρα πριν χρόνια ένα απλό σετάκι DP series της yamaha και παίζω από καραμέταλ μεχρι τζαζ φιούζιον, με τις κατάλληλες προσθήκες βέβαια και το κατάλληλο κούρδισμα.

Επίσης να προσθέσω ότι όλα τα τυμπανα όταν τα χτυπας δυνατά τοτε ακουγονται δυνατά! :wink:

oxi απαραιτητα.....πχ. yamaha oak custom που εχει απο μονη της.....ΕΝΤΑΣΗΗΗΗΗΗΗ.....

στο οδιο που παω yamaha oak costume exei με remo δερματα και δεν μάρεσει ο ηχος τους..δεν νιωθω οτι τα κοντρολαρω....

Για τα oak δεν ξέρω, πάντως όσο δυνατά και να είναι και πάλι ένας παίκτης που έχει σωστές δυναμικές δεν νομίζω να έχει πρόβλημα.

sicmaggot:

στο οδιο που παω yamaha oak costume exei με remo δερματα και δεν μάρεσει ο ηχος τους..δεν νιωθω οτι τα κοντρολαρω....
Και εγώ ρεμο έχω. Δηλαδή πως δεν τα κοντρολάρεις?Τι ακριβώς συμβαίνει?

ναι ειναι δυνατα αλλα παιζουνε καλα μονο με 1-2 συγκεκριμμενα δερματα.

το θεμα ειναι να ελγχεις σωστα την μπαγκετα στην επαναφορα......ολα τα αλλα ειναι απλες οδοντοκρεμες...=p

για παραδειγμα στα drums που εχο σπιτι, παιζω με μια συγκεκριμενη δυναμη και ξερω τι ηχο θα βγαλει, το ιδιο και σε κατι pearl ενος φιλου μου. λεω θα χτυπισω το τομ με τοση δυναμη και θα βγαλει τον ηχο που θελω...στα oak costume ομως , δεν ξερω ποση δυναμη να βαλω σε καθε τυμπανο για να βγαλει τον ηχο που θελω.....δεν ξερω..μονο σe αυτα μου συνβαινει αυτο...

ΕΧΜΜΜΜ....Aπο την στιγμη που ξερεις τι παιζεις ,παιζεις με συγκεκριμμενη δυναμη,ετσι οπως εχεις μελετησει καποιο κομματι π.χ....

δλδ,αμα παιξεις σε live με μικροφωνα,χαμηλωνεις?

σε live me μικροφωνα δεν εχω παιξει ποτε :( αλλα θα ερθει και αυτη η μερα... Απλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι μονο σε αυτα δεν νιωθω ανετοσ και χαλαρος στο παιξιμο...

Μήπως δεν νοιώθεις άνετα με τον χώρο και σου βγαίνει πάνω στο ντράμσετ?

δεν νομιζω.... Εχω αλλαξει και την διαρυθμιση, αλλα τπτ.. σαν να με αποσυντονιζει ο ηχος τους...το sustain πρεπει να φταιει..

Δεν ξέρω τι να πω μιας και δεν έχω παίξει με αυτα. Ισως πρεπει να δεις πρωτα πως συμπεριφέρονται προσεκτικα και να προσαρμώσεις το παιξιμο σου επάνω τους. Ίσως πρεπει να βελτιώσεις την τεχνική σου στο ριμπάουντ. Δεν ξέρω τι να πω.

Για το θεμα της αγοράς σετ, παντως από τα yamaha ειμαι ευχαριστημένος. Δεν έχω δευτερη κασα και για λόγους χώρου αλλά και πρακτικότητας. Προτίμησα να πάρω καλό διπέταλο και καλό ρακ. Το ρακ χωράει περισσότερα και κινείται πολύ πιο εύκολα!

Απαντήσεις

Trending...

Back