χαχαχαcos_dr είπε:Καντους μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση, για κακόβουλη σκευωρια και προσβολή της τιμής και υπόληψης σου, σύσταση συμμορίας και απειλή.
χαχαχαcos_dr είπε:Καντους μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση, για κακόβουλη σκευωρια και προσβολή της τιμής και υπόληψης σου, σύσταση συμμορίας και απειλή.
Πωλείται 9ρι Γκλοκ ΚΑΘΑΡΟ λαίμαι, μήπως να κάνουμε καμιά μεταρύθμιση για επιτάχυνση της δικαιοσύνης λαίμαι? ;Dcos_dr είπε:Καντους μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση, για κακόβουλη σκευωρια και προσβολή της τιμής και υπόληψης σου, σύσταση συμμορίας και απειλή. Ο καθένας μπορεί να μηνύσει τον καθένα για οτιδηποτε
Εσύ φίλος συνεχίζεις τον χα(λ)βά* σου- είπαμε, τώρα law and order.samy paraga είπε:Πωλείται 9ρι Γκλοκ ΚΑΘΑΡΟ λαίμαι, μήπως να κάνουμε καμιά μεταρύθμιση για επιτάχυνση της δικαιοσύνης λαίμαι? ;D
Ταραμοκρατική επίθεση λαίμαι.Terry RoscoeBeck5 είπε:Εσύ φίλος συνεχίζεις τον χα(λ)βά* σου- είπαμε, τώρα law and order.
*Ε, έρχεται και Καθαρά Δευτέρα...
Εγώ ΜΙΑ φορά είχα στη ζωή μου πρόβλημα με γειτόνισσα και μουσική.fusiongtr είπε:Της έδωσες τούρτα σε σχήμα καρδιάς του Αγίου Βαλεντίνου?
Αν όχι (μέγα λάθος), μια είναι η λύση.
Γύρνα το στο λαϊκό ("τσαχπίνα μου γειτόνισσα...."). ;D ;D ;D ;D
Αυτά παθαίνει όποιος παίζει Ντουράν-Ντουράν στο μάξιμουμ.LK είπε:Εγώ ΜΙΑ φορά είχα στη ζωή μου πρόβλημα με γειτόνισσα και μουσική.
Όταν δίπλα μου έμενε μια Εισαγγελέας Πρωτοδικών.
Ερχόταν σχεδόν κάθε βράδυ με φορώντας το νυχτικό, για να μου κάνει παρατήρηση.
Προτιμούσα δις ΙΣΟΒΙΑ, παρά να κάνω το ψυχικό.
![]()
;D ;Dtrolley είπε:Αυτά παθαίνει όποιος παίζει Ντουράν-Ντουράν στο μάξιμουμ.
LK είπε:Εγώ ΜΙΑ φορά είχα στη ζωή μου πρόβλημα με γειτόνισσα και μουσική.
Ερχόταν σχεδόν κάθε βράδυ φορώντας το νυχτικό της, για να μου κάνει παρατήρηση.
![]()
Γι' αυτό δεν έγινες πλούσιος και διάσημος..... ακόμα.LK είπε:Εγώ ΜΙΑ φορά είχα στη ζωή μου πρόβλημα με γειτόνισσα και μουσική.
Αρχικής, blitz περιοδου που χαν και το σωστό (για τον Λακη) ντύσιμο ;Dtrolley είπε:Αυτά παθαίνει όποιος παίζει Ντουράν-Ντουράν στο μάξιμουμ.
Η Πρωτοδίκις (!) όμως ήταν Καργιαγκούγκου.audiokostas είπε:Αρχικής, blitz περιοδου που χαν και το σωστό (για τον Λακη) ντύσιμο ;D
Την επόμενη φορά που θα της ανοίξεις φόρα και εσύ νυχτικό, σε πάω και στοίχημα ότι δεν θα σε ξαναενοχλήσει. ;D ;DLK είπε:Εγώ ΜΙΑ φορά είχα στη ζωή μου πρόβλημα με γειτόνισσα και μουσική.
![]()
+10000gdevelek είπε:Όλοι όσοι παίζουμε ή αναπαράγουμε μουσική οφείλουμε να αναγνωρίζουμε πως κανένας γείτονας δεν είναι υποχρεωμένος να μας υφίσταται, ΑΚΟΜΗ και σε ώρες ΜΗ κοινής ησυχίας. Προσωπικά δεν θέλω να δινω δικαίωμα σε κανέναν. Ο γείτονας μπορεί να θέλει να ακούσει τη ΔΙΚΗ του μουσική, ή να δει τηλεόραση, ή να διαβάσει ένα βιβλίο. Δε χρωστάει τίποτε να μας ακούει να παίζουμε κλίμακες. Ως προς ακρόαση μουσικής, μπορεί αυτή να γίνεται σε δωμάτιο που δεν έχει κοινούς τοίχους με άλλο σπίτι, ή αν αυτό δεν είναι δυνατόν έστω σε χαμηλή ένταση, όταν οι τοίχοι είναι γνωστό πως δεν παρέχουν επαρκή μόνωση. Είναι θέμα θεμελιώδους πολιτισμού.
+2000gdevelek είπε:Όλοι όσοι παίζουμε ή αναπαράγουμε μουσική οφείλουμε να αναγνωρίζουμε πως κανένας γείτονας δεν είναι υποχρεωμένος να μας υφίσταται, ΑΚΟΜΗ και σε ώρες ΜΗ κοινής ησυχίας. Προσωπικά δεν θέλω να δινω δικαίωμα σε κανέναν. Ο γείτονας μπορεί να θέλει να ακούσει τη ΔΙΚΗ του μουσική, ή να δει τηλεόραση, ή να διαβάσει ένα βιβλίο. Δε χρωστάει τίποτε να μας ακούει να παίζουμε κλίμακες. Ως προς ακρόαση μουσικής, μπορεί αυτή να γίνεται σε δωμάτιο που δεν έχει κοινούς τοίχους με άλλο σπίτι, ή αν αυτό δεν είναι δυνατόν έστω σε χαμηλή ένταση, όταν οι τοίχοι είναι γνωστό πως δεν παρέχουν επαρκή μόνωση. Είναι θέμα θεμελιώδους πολιτισμού.
...ειδικά εάν ειναι Γερμανοί και θέλεις να δανειστείς λεφτά... ;DSuperfunk είπε:+2000
Ασε που μπορει καποια στιγμη να τους ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ τους γειτονες σου.
Αει γεια σου..marathon είπε:...ειδικά εάν ειναι Γερμανοί και θέλεις να δανειστείς λεφτά... ;D
Έτσι.gdevelek είπε:Όλοι όσοι παίζουμε ή αναπαράγουμε μουσική οφείλουμε να αναγνωρίζουμε πως κανένας γείτονας δεν είναι υποχρεωμένος να μας υφίσταται, ΑΚΟΜΗ και σε ώρες ΜΗ κοινής ησυχίας. Προσωπικά δεν θέλω να δινω δικαίωμα σε κανέναν. Ο γείτονας μπορεί να θέλει να ακούσει τη ΔΙΚΗ του μουσική, ή να δει τηλεόραση, ή να διαβάσει ένα βιβλίο. Δε χρωστάει τίποτε να μας ακούει να παίζουμε κλίμακες. Ως προς ακρόαση μουσικής, μπορεί αυτή να γίνεται σε δωμάτιο που δεν έχει κοινούς τοίχους με άλλο σπίτι, ή αν αυτό δεν είναι δυνατόν έστω σε χαμηλή ένταση, όταν οι τοίχοι είναι γνωστό πως δεν παρέχουν επαρκή μόνωση. Είναι θέμα θεμελιώδους πολιτισμού.