Πολύ ωραίο ερώτημα.theoctapus είπε:Προς τι η ειρωνία ρε παιδιά; Προσφέρει κάτι ή απλά δεν μπορείτε να αντισταθείτε;
Κακό συνήθειο το χουν οι αστυνομικοί, να εκδίδουν δικαστικές αποφάσεις...με τον νού τους.degdekis είπε:κτλπ οι μπάτσοι μου είπαν ότι για να μου κανει εκείνος μύνηση που θα δικαιωθεί στο δικαστήριο, για φασαρία, άσχετα με τις ώρες κοινής ησυχίας,που να ισχύει πρέπει να υπερβαίνω τα "χ" db που σημαίνει ότι πρέπει να έρθει εκεί μπάτσος με ντεσιμπελόμετρο να μετρήσει τη συγκεκριμένη στιγμή κτλπ κτλπ....πράγμα που δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ.........
Ναι, γιατί τα δικαστήρια εκδίδουν;LK είπε:Κακό συνήθειο το χουν οι αστυνομικοί, να εκδίδουν δικαστικές αποφάσεις...με τον νού τους.
+1theoctapus είπε:Προς τι η ειρωνία ρε παιδιά; Προσφέρει κάτι ή απλά δεν μπορείτε να αντισταθείτε;
Μάλλον αλλού το πας , αλλά, ναι, εκδίδουν.theoctapus είπε:Ναι, γιατί τα δικαστήρια εκδίδουν;
Μετά από μια δεκαετία αν είσαι τυχερός. Οπότε για θέματα σαν αυτά του thread για να καταλήξεις στο δικαστήριο ή είσαι καμμένος ή αργόσχολος ή τρελός.LK είπε:Μάλλον αλλού το πας , αλλά, ναι, εκδίδουν.
Αυτό εννοείται.Και είναι και τα μόνα αρμόδια.
Υπερβάλεις τώρα. Μια τέτοια υπόθεση (Διατάραξη Κοινής Ησυχίας ) , θα ταν τελειωμένη σε 8 μήνες το πολύ.theoctapus είπε:Μετά από μια δεκαετία αν είσαι τυχερός.
Αυτο λεγεται κοινωνικη συνειδηση και στην Ελλαδα ειναι σπανιοτερο και απο Gibson Les Paul std του 1959..... :το θεμα για μενα ανεκαθεν (γιατι το κανω πολλα χρονια αυτο) δεν ηταν νομικο, αλλα καπως προσωπικο και ηθικο. Δεν θα αισθανομουν δηλαδη καλα με το να γουσταρω εγω τις εντασεις μου, αλλα να ξερω οτι οι αλλοι διπλα (που μπορει να δουλευουν ολη μερα, να εχουν τα δικα τους, να μην αντεχουν θορυβο η μουσικη κτλ) ταλαιπωρουνται.
+1Alter είπε:το θεμα για μενα ανεκαθεν (γιατι το κανω πολλα χρονια αυτο) δεν ηταν νομικο, αλλα καπως προσωπικο και ηθικο. Δεν θα αισθανομουν δηλαδη καλα με το να γουσταρω εγω τις εντασεις μου, αλλα να ξερω οτι οι αλλοι διπλα (που μπορει να δουλευουν ολη μερα, να εχουν τα δικα τους, να μην αντεχουν θορυβο η μουσικη κτλ) ταλαιπωρουνται.
αυτο λεγεται βαθεια κοινωνικη συνειδηση και στην Ελλαδα εχεις σαφως μεγαλυτερη πιθανοτητα να κερδισεις 3 φορες στη συνεχεια το TΖΟΚΕΡ παρα να τη συναντησεις .Κι ας ΜΗΝ έχει νομικό πάτημα να το πει. Το ότι τον ενοχλώ, με ενοχλεί.
+ κι άλλο 1Alter είπε:το θεμα για μενα ανεκαθεν (γιατι το κανω πολλα χρονια αυτο) δεν ηταν νομικο, αλλα καπως προσωπικο και ηθικο. Δεν θα αισθανομουν δηλαδη καλα με το να γουσταρω εγω τις εντασεις μου, αλλα να ξερω οτι οι αλλοι διπλα (που μπορει να δουλευουν ολη μερα, να εχουν τα δικα τους, να μην αντεχουν θορυβο η μουσικη κτλ) ταλαιπωρουνται.
Μην το λες. Έχω τουλάχιστον πέντε φίλους (δεν συμπεριλαμβάνω τον εαυτό μου, απλά και μόνο γιατί δεν τον πολυκάνω παρέα!) που έχουν την ίδια ακριβώς άποψη. Υπάρχουν 5 Les Paul του '59 στην Ελλάδα; ;D...κοινωνικη συνειδηση και στην Ελλαδα ειναι σπανιοτερο και απο Gibson Les Paul std του 1959..... :