Μαζί σου 100%.Evilnye είπε:Εγώ απλά διαχωρίζω το κοπανάω, δεν το πάω καλά και το λέω και άποψη.
Ξέρεις ότι συμβαίνει κ αυτό. Μπορεί παλιά όταν ξεκινούσες να το αντιμετώπισες κιόλας.
Στις ερασιτεχνικές μπάντες παίζει πάρα πάρα πάρα πολύ αυτό.
tpyo = ?Nikolas είπε:Μήπως το τ**** σημαίνει κάτι άλλο; Βγήκε tpyo στον τόνο... Τ**** εννοούσα...
Αγκρί με τα 1000.Γι'αυτό σ'αυτές τις περιπτώσεις θα έλεγα "παιδιά βρείτε ένα πιο απλό κομμάτι που να το έχετε καλύτερα".
Τι ακριβως ειναι αυτο που εννοουσες γιατι του βαζει αστερακια και δεν καταλαβαινω. Και γιατι του βαζει αστερακια Νικολα?Nikolas είπε:εεεεεε;
Μήπως το τούπε σημαίνει κάτι άλλο; Βγήκε tpyo στον τόνο... Τ*** εννοούσα...
Σεξουαλικά υπονοούμενα; Μπορέι κάποιος να μου εξηγήσει κι εμένα, μήπως και είπα κάτι και δεν το κατάλαβα;
Κοίτα να δείς,brougos7 είπε:Αν διαβαζατε το μυνημα θα καταλαβαινατε οτι πισω απ τη λεξη τουπε αλλο ηθελε να πει ο ποιητης οτι θελει να δωσει. Τι να πω... αυτα τα πραγματα δε δινοντε οπου κ οπου φιλαρακο... υπαρχει κ συναισθημα στη μεση
ασε μας ρε φιλε και εσυ!Nikolas είπε:Κοίτα να δείς,
Το μήνυμα (νομίζω, γιατί δεν κοίταξα) υπάρχει ακόμη, άρα όποιος θέλει μπορεί να το διαβάσει. ΔΕΝ έγινε edit, να κρύψω κάτι, και δεν εννοούσα τίποτε άλλο.
Θα σε παρακαλούσα να συγκρατήσεις το ότι νομίζεις ότι θες να πείς για εμένα και το "τι εννοούσα" και καλά, και να μην βάζεις λόγια στο στόμα μου. Γιατί είναι εξαιρετικά προσβλητικό! >
BigAlejandro είπε:εδω σαφεστατα σε ειδαμε να προσπαθεις να του δωσεις τουπε..... ;D
brougos7 είπε:Κ κατι τελευταιο, κ κλεινω εδω τη καριερα μου. Ο ΝΑΠΟΛΕΩΝ αλλα και ο ΧΙΤΛΕΡ νομιζαν οτι οι αλλοι ειχαν προβλημα, και οχι αυτες οι ''ιδαιτερες'' προσωπικοτητες , ετσι λοιπον αδερφια συνεχιστε να το παιζετε τρελιτσα. keep on rockin κ οποιος παρεξηγηθηκε ξυδακι κ αντε στο γιαλο για βοτσαλακια .
a good rule in most discussions is that the first person to call the other a Nazi automatically loses the argument
Εύη μου, λογικά και όμορφα αυτά που λες, αλλά για το σπίτι και τις πρόβες.Evilnye είπε:Πάντως επίσης για τους επικριτές των διασκευών σαν επιλογή, θα πω και αυτή την άποψη.
Όταν φτιάχνεις μια μπάντα, υπάρχουν κάποια κομμάτια που θέλεις να παίξεις. Για να τα έχεις επιλέξει αυτά τα κομμάτια, σου άρεσε κάτι συγκεκριμένο σε αυτά ειδικά αν έχουν κάποιο πολύ ιδιαίτερο στοιχείο. Αν αλλάξεις κάτι σε ένα όργανο πολύ πιθανόν θα χαθεί και αυτό το στοιχείο που σου άρεσε, το οποίο κατά πολύ μεγάλη πιθανότητα είναι αυτό που έκανε και το κομμάτι ξεχωριστό οπότε και το ξεχώρισες εξ αρχής.
Τουλάχιστον έτσι συμβαίνει μ εμένα.
Συμφωνώ απολύτως σε όλα, ακόμα και στα θαυμαστικά/ερωτηματικά.Οι διασκευές είναι κάτι το απόλυτα λογικό, και θεμιτό για οποιονδήποτε. Στο κάτω κάτω πόσοι εδω μέσα δεν παίζουμε σε μαγαζιά και παίζουμε τραγούδια άλλων;
Μία νεοσύστατη μπάντα, οι κάποια νέα παιδιά πιστεύουν (και πολύ καλά κάνουν) ότι αν βγάλουν το κομμάτι "ακριβώς όπως στο CD" αυτό σημαίνει ότι είναι καλοί! Και, ναι είναι!
Όλες οι μπάντες, και οι performers κανουν διασκευές αναγκαστικά, γιατι, πολύ απλά ΔΕΝ είναι οι original εκτελεστές. Δε μπορώ να κάνω κάτι άλλο, εγώ, ως πιανίστας όταν πάω να παίξω... muse (ναι τρομάρα μου...). Ένας κιθαρίστας στην παραλία, μόνο το "να μ'αγαπάς" μπορεί να πεί ώς ήταν, τα υπόλοιπα θα είναι "διασκευές" ανάγκης.
Μιά μπάντα πλήρης που φαίρνει το κομμάτι στα μέτρα της, με γούστο και με την εκάστοτε αισθητική, κάνει πραγματικές διασκευές και καλά κάνει!
Μερικα κομμάτια ή τα αλλάζεις τελειώς, ή καθόλου! Comfortably numb δεν πάει μισο/μισό. Ή θα του αλλάξεις τον αδόξαστο, ή καθόλου. Ή θα το πας προς sonic youth, η προς Pink Floyd.- Τελεια και παύλα.
Άλλα κομμάτια αλλάζουν πιο εύκολα. Τα σόλο, των σόλο, ω σόλο, γενικά αλλάζουν! Θαυμαστικό.
Προσωπικά στο πιάνο, μόνο 1-2 κομμάτια έχω ξεσηκώσει 'ως έχουν', τα υπόλοιπα, ότι γουστάρω πάνω κάτω. Ελπίζω να μην έκανα πάλι κάποιο υπονοούμενο; ερωτηματικό
+1000