? ? ?brougos7 είπε:Παρακαλω, να κοπουν τα προστυχα κ σεξουαλικα υπονοουμενα, ενας admin ρε παιδια να κανει καμια συσταση, μη ριχνουμε το επιπεδο. Μια γνωμη ειπα, κ δεν αναφερθηκα σε ολα τα παιδια των ωδειων , γιατι υπαρχουν κ παιδια ωδειων προσγειωμενα, συνεργασιμα κ προθυμα να βοηθησουν εμας τους αυτοδιδακτους οποτε χρειαστει, κ χαιρεσαι κ να παιζεις μαζι τους. Αναφερθηκα στα κακομαθημενα παιδια των ωδειων που εχουν τουπε κτλ. Nikolas ιδου το μαχαιρι, ιδου κ το καρπουζι, το μονο που χρειαζεσαι ειναι το μυαλο για να τα χρησιμοποιησεις...
Ακριβώς αυτο εννοούσαneeq είπε:Απλά δεν μπορεις να κατηγορείς καποιον επειδη παιζει ενα κομματι ακριβως όπως στο δίσκο. Δεν ξερεις ποσο χρονο εχει να ασχοληθει με τη διασκευη του καθενος απο τα 50 κομματια που παιζει σε ενα βραδυ
Δεν είπα ότι καθαρίζεις τίποτα, αν μη τι άλλο διαχώρισα πως μπορεί ο άλλος να λιώνει σε ωδείο και ακόμα άχρηστος να ναι, εάν δεν πάει να παίξει και σε μπάντες κ άλλα τέτοια.audiokostas είπε:Τώρα Evi, ωδείο με 1000 δεν καθαρίζεις. 1200 και πάνω θέλουν.
Και τα έχουμε πει για αυτό.
Οι δρόμοι της μουσικής είναι χιλιάδες κι ο καθένας παίρνει αυτόν που θέλει/μπορεί.
Απλώς μερικοί από αυτούς φωτίζονται μόνο με την καλή θεωρική κατάρτιση.
Που θα πάρεις από ένα καλό ωδείο / δάσκαλο.
Τα υπόλοιπα τα λέμε για να τα λέμε.
μπα, αν ειχες γερασει θα εβλεπες σεξουαλικα υπονοουμενα εκει που οι αλλοι δεν τα βλεπουν!! ;D ;D ;D ;Dmscmkr είπε:Μάλλον γέρασα και δεν βλέπω σεξουαλικά υποννοούμενα εκεί που άλλοι βλέπουν. Πείτε μου και μένα. Που; Που;
για δειτε κ εδω, αν αυτο δεν ειναι σεξουαλικο υπονοουμενο τοτε τι ειναι? δικιο εχει ο μπρουγκος ... open ur eyes guyz and girlNikolas είπε:Τέλος, οι γενικότητες για τους από ωδείο, παρακαλώ κομμένες. Από ωδείο είμαι, μόνο σε ωδείο μπορείς να μάθεις κάποια πράγματα και καλά επίσημα. Κάποιο πρόβλημα; Τούπε θέλεις; Μπορώ να σου το δώσω. (προς bourgos7)
Γκουχου Γκουχου .... καποιος με φωναξε :??The Genius Loci είπε:(ούτε κάποιον που ψάχνει presets για "ήχο Petrucci" )
Nikolas είπε:Τέλος, οι γενικότητες για τους από ωδείο, παρακαλώ κομμένες. Από ωδείο είμαι, μόνο σε ωδείο μπορείς να μάθεις κάποια πράγματα και καλά επίσημα. Κάποιο πρόβλημα; Τούπε θέλεις; Μπορώ να σου το δώσω. (προς bourgos7)
Παρακαλω, να κοπουν τα προστυχα κ σεξουαλικα υπονοουμενα, ενας admin ρε παιδια να κανει καμια συσταση, μη ριχνουμε το επιπεδο. Μια γνωμη ειπα, κ δεν αναφερθηκα σε ολα τα παιδια των ωδειων , γιατι υπαρχουν κ παιδια ωδειων προσγειωμενα, συνεργασιμα κ προθυμα να βοηθησουν εμας τους αυτοδιδακτους οποτε χρειαστει, κ χαιρεσαι κ να παιζεις μαζι τους. Αναφερθηκα στα κακομαθημενα παιδια των ωδειων που εχουν τουπε κτλ. Nikolas ιδου το μαχαιρι, ιδου κ το καρπουζι, το μονο που χρειαζεσαι ειναι το μυαλο για να τα χρησιμοποιησεις...
ευτυχως που μας ανοιξες τα ματια...!για δειτε κ εδω, αν αυτο δεν ειναι σεξουαλικο υπονοουμενο τοτε τι ειναι? δικιο εχει ο μπρουγκος ... open ur eyes guyz and girl
BigAlejandro είπε:ευτυχως που μας ανοιξες τα ματια...!
καραLOL και ROTFLMAO with sugar on top...Είναι πως λέμε
Το δίνεις το τουπέ;
Το κοπανάς το φιουτζιμπαλ;
Το χορεύεις το συρτάκι;
κτλ; αφτο ινε;
χαχαχαχαχαχα!!!!Evilnye είπε:Σκορδαλή... το να σου δώσει τουπέ κάποιος που είναι το σεξουαλικό υπονοούμενο;
Είναι πως λέμε
Το δίνεις το τουπέ;
Το κοπανάς το φιουτζιμπαλ;
Το χορεύεις το συρτάκι;
κτλ; αφτο ινε;
Όχι Εύη, δεν μιλάω για τέτοιο κόσμο.Evilnye είπε:TGL εσύ μιλάς για επίπεδα κόσμου που έχει ήδη λιώσει και πάει για το παραπάνω. Αναφερόμαστε νομίζω σε πιο ερασιτεχνική φάση. Εγώ τουλάχιστον.
Φυσικά και προσφέρει. Στο μουσικό. Στο δωμάτιό του.Πιστεύω πάντως πως και το στάδιο της διασκεύης νότα προς νότα προσφέρει στον μουσικό. Να πω κιόλας πιστεύω πως αφού δεις πως είναι το αυθεντικό μπορείς αλήθεια να προχωρήσεις στο επόμενο στάδιο και να δώσεις το δικό σου. Συνήθως αυτό το στάδιο το προσπερνανε εάν δε μπορούν να παίξουν σωστά το πρωτότυπο.
Ναι, δεν είπα κάτι διαφορετικό.Παρεπιπτόντως tribute band είναι αυτή που επιλέγει μια μπάντα συγκεκριμένα και παίζει μόνο αυτή.
Νομίζω δεν υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ cover band όσον αφορά το αν παίζουν διασκευές ή νότα προς νότα εκτελέσεις. Τουλάχιστον με αγγλόφωνους που μίλησα ή σε ξένα φόρα που έχω δει δεν είδα τέτοιο διαχωρισμό.