Δεν ειμαι με το μερος κανενος ουτε του Yameth ουτε του tanas6.
Φταινε και οι 2 κατα την γνωμη μου, ο Υameth για τον λογο οτι δεν εχει καταφερει να βρει ενα αποτελεσματικο συστημα αγγελιων με αποτελεσμα τα γινονται τα ιδια φαινομενα καθε μερα και ο tanas6 για τον λογο οτι του εγινε μια επιπληξη και εξακολουθει να επαναλαμβανει το ιδιο λαθος.
Και στο φιναλε δεν ειναι σωστο να γινετε δημοσια δικη και να την πληρωσει ο tanas6 απο την στιγμη που το εχουν κανει τοσοι και τοσοι, ειχε την ατυχια να ειναι στο λαθος μερος την λαθος στιγμη.(Ισως και κατι παραπανω γιατι μαλλον προκαλει την μοιρα του)
Εξαλου boss το θεμα το εχουμε θιξει απο τις αρχες που αλλαξε το συστημα αγγελιων χωρις να εχει γινει κατι το οποιο να αναιρεσει ολα τα προβληματα που αναφερουμε τοσο καιρο απενταντιας η ελειψη του πεδιου τιμης στις αγγελιες και ο τροπος "επιλυσης" αυτου του προβληματος δημιουργησε αλλο προβλημα να μην αναγραφεται τελικα τιμη.
Δεν ξερω αν γινομαι κακος μ' αυτα που γραφω, μα το προβλημα υπαρχει και δεν εχει λυθει ακομα οποτε η συμβιβαζομαστε με τον σημερινο τροπο λειτουργιας του συστηματος αγγελιων χωρις να αναλωνομαστε σε τετοιου ειδους κουβεντες η ας βρεθει τελικα ενα πιο αποτελεσματικο συστημα αγγελιων.
Δεν κατηγορω τον Yameth ουτε ειμαι σε θεση να επινοησω ενα αξιο συστημα αγγελιων. Στο κατω κατω γι αυτο ειναι ο boss στην θεση που ειναι γιατι εχει περισσοτερη εμπειρια και ετσι κατι παραπανω ξερει για να βαζει τα πραματα σε ταξη .