Ε,στειλε λοιπον κατι που ΕΙΝΑΙ του γουστου σου...Nestoras είπε:Δεν ξέρω ποιοί παίζουν (αν και υποθέτω), αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι του γούστου μου.![]()
Είναι στο πρόγραμμα κι αυτό...Superfunk είπε:Εσυ ασε τα αστεια και στειλε κανα wav...![]()
Superfunk είπε:Εσυ ασε τα αστεια και στειλε κανα wav...![]()
Και προσπάθησε να είναι του γούστου του Νέστορα... ;DΕίναι στο πρόγραμμα κι αυτό...![]()
Είμαι αυστηρός εγώ. ;Dmarathon είπε:Και προσπάθησε να είναι του γούστου του Νέστορα... ;D
Aυστηροί μπορούμε να είμαστε όλοι...εργατικοί όμως? Για στρώσε τον καλομαθημένο σου ποπό να γράψεις και εσύ τίποτα...Nestoras είπε:Είμαι αυστηρός εγώ. ;D
Δεν χρειάζονται όλα αυτά...τόσο μπορεί ο Superfunk...τι να κάνουμε... ;DKorgious είπε:.....ρε παιδια !....ρε παιδιά !
δεν ακούτε και τα 3?.....
είναι χάλια !...(χαμός στο ίσωμα)...χάλια ! από το bucking track...μέχρι και την μελωδική γραμμή.
Πού είναι η μουσική?...
Έδωσε κάτι παραπάνω....longshadow είπε:Του gregg είναι πιο δυνατό σε ένταση απο τ'άλλα!...γιατί?? ;D
δεν καταλαβε και μου το εστειλε ετοιμο mp3 ......αντι να μου στειλει το wav..... ;Dlongshadow είπε:Του gregg είναι πιο δυνατό σε ένταση απο τ'άλλα!...γιατί?? ;D