Διαγωνισμος!ΠΑΙΖΩ και ΜΑΘΑΙΝΩ!

Μήπως να κοπεί στα 3' - 3,5'; Για να υπάρξουν συμμετοχές λέω...

Superfunk είπε:
...ΒΑΛΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ,θα το κοψω εγω στο μιξ.... ;D
Και εάν βγεί μετά νόημα...σφύρα μας! ;D

+1...με τον χρονο..τον φαγατε...γράψτε ή μην γράψετε...
Φίλος...από τη στιγμή που θέλει τη συμμετοχή μας...είμαστε συνέταιροι και πρέπει να λέμε τη γνώμη μας ;)

Superfunk είπε:
εχεις δικιο....ΑΝΑΚΑΛΩ την...συρικνωση του χρονου.. ;D
Έτσι μπράβο...το κομμάτι είναι για ΑΝΤΡΕΣ....όποιος μπορεί 6λεπτο... ;D ;D

Εγώ είμαι παιδί ακόμα (ίσα που με καλύπτει το όριο του Noiz) και ΑΠΟ ΧΩΡΙΟ...

marathon είπε:
Έτσι μπράβο...το κομμάτι είναι για ΑΝΤΡΕΣ....όποιος μπορεί 6λεπτο... ;D ;D
προσωπικα, εαν καταφερω να στειλω τιποτα, θα ειναι εχοντας βαλει εναν ακομη κιθαριστα να βοηθησει, και 1-2 φιλους να βαλουν και αλλα οργανα.

θεωρω οτι ζητουμενο ειναι περα απο το να κανουμε κεφι, αν γινεται, να μοιαζει καπως με κομματι στο τελος.

NicolasAth72 είπε:
προσωπικα, εαν καταφερω να στειλω τιποτα, θα ειναι εχοντας βαλει εναν ακομη κιθαριστα να βοηθησει, και 1-2 φιλους να βαλουν και αλλα οργανα. 
Μα γι αυτό είπα και εγώ ότι έχω παραπάνω από 1-2-3-4 tracks...νάναι καλά το σαχλόφωνο...

Έγραψα ένα εξάλεπτο αυτοσχεδιασμό αλλά τα 5:30 περίπου λεπτά είναι λαμακία >:(

Δεν το 'χω το κομμάτι.

Jazzjoker είπε:
Έγραψα ένα εξάλεπτο αυτοσχεδιασμό αλλά τα 5:30 περίπου λεπτά είναι λαμακία >:(

Δεν το 'χω το κομμάτι.
μα εκεί είναι και το πρόβλημα...6 λεπτά δεν μπορείς να τα δείς σαν αυτοσχεδιασμό. Θες δε θες θα επαναληφθείς, δεν έχει και τις άπειρες εναλλαγές...

Παρολαυτά έχω βγάλει ωραιο ήχο στην κιθάρα. Ας όψεται το brand new route 66 που στέλνει οτιδήποτε άλλο πατιέται με το πόδι, αδιάβαστο.

Jazzjoker είπε:
Παρολαυτά έχω βγάλει ωραιο ήχο στην κιθάρα.
Eίναι απλό...σκέψου ότι ο Superfunk είναι κουφάλ@ και πρέπει να του τη φορέσεις...εγώ προσπάθησα να φτιάξω ένα κομμάτι που δεν θα μπορεί να το πειράξει ;D ;D

marathon είπε:
μα εκεί είναι και το πρόβλημα...6 λεπτά δεν μπορείς να τα δείς σαν αυτοσχεδιασμό. Θες δε θες θα επαναληφθείς, δεν έχει και τις άπειρες εναλλαγές...
να φωνάξω τους Gentle Giant  ;D

χαμός στο ίσωμα...στα 3 μουσικά θέματα.

Korgious είπε:
χαμός στο ίσωμα...στα 3 μουσικά θέματα.
Δεν ξέρω ποιοί παίζουν (αν και υποθέτω), αλλά το αποτέλεσμα δεν είναι του γούστου μου. :(

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back