Διαγωνισμος Noiz Lockdown

Status
Not open for further replies.
Yannis Methenitis

Yameth

Jack of all trades
Staff member
Λύσεις
1
Πόντοι
2,393
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
  2. Τραγούδι

• Το Noiz.gr εν μέσω πανδημίας κοροναιού προσκαλεί τους εσώκλειστους μουσικούς στον διαγωνισμό Noiz Lockdown.

Εκμεταλλευτείτε τον χρόνο που βρέθηκε στα χέρια σας και γράψτε μουσική χρησιμοποιώντας τους συνημμένους ήχους και loops. Οι 3 καλύτερες συμμετοχές θα κερδίσουν δώρα με την ευγενική χορηγία της ΕΛΙΝΑ ΙΚΕ.

Προβολή συνημμένου 24027

• Διαδικασία Συμμετοχής

Κατεβάστε τους ήχους απο εδώ επιλέγοντας Download, πάνω δεξιά. Πρόκειται για συμπιεσμένο αρχείο που περιέχει 2 φακέλους που θα ανοίξετε όταν το κατεβάσετε.
    Χρησιμοποιώντας εμφανώς τουλάχιστον ένα απο τους συνημμένους ήχους  Προβολή συνημμένου 24005, συνθέστε ένα μουσικό κομμάτι διάρκειας περίπου 3 λεπτών.
    Ανεβάστε το κομμάτι σας εδώ. Μπορεί να είναι και στο SoundCloud ή στο Youtube αλλά πρέπει απαραίτητα να προστεθεί ΚΑΙ εδώ στην ειδική σελίδα σε mp3.
    Είναι απαραίτητο να προσθέσετε τα tag #noiz.gr στον τίτλο του κομματιού όταν είναι στο SoundCloud ή στο Youtube.
    Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν μόνο μέλη του Noiz.gr (Forum και Αγγελίες). Αν δεν είστε ακόμα, γραφτείτε δωρεάν.
    Κάθε μέλος έχει δικαίωμα μέχρι 3 συμμετοχές εκ των οποίων μόνο μια μπορεί να προκριθεί στις 3 πρώτες.
    Ο διαγωνισμός λήγει τα  μεσάνυχτα 30 Απριλίου.

Οι νικητές θα αξιολογηθούν από επιτροπή του Noiz και θα ανακοινωθούν την Δευτέρα, 11 Μαΐου.

Κανόνες Συμμετοχής

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αφεντικό, μποια είναι ντα ντώρα?

Έκει τραινάκι, έκει σουμπούτεο, έκει αυτοκινητάκι, μπάλλα, ποντήλατο, μπάρμπυ?

• Haha
Reactions: John Tzinieris
στο εξώφυλλο είναι

Φιλε πως παραλαμβανει τα δωρα ο νικητης;

Καλησπέρα παιδιά, τους ήχους και τα loops μπορούμε να τα επεξεργαστούμε ή πρέπει να χρησιμοποιηθούν ατόφια?

Φυσικά μπορείτε να τα επεξεργαστείτε. Αρκεί να είναι αναγνωρίσιμα.

Toυς ήχους και τα loops εσύ τα επέλεξες αφεντικό? Μήπως είναι συμπτώματα πρόωρου Αλτχαϊμερ??
Γιατί ξέχασα κάτι απόρρητο μέσα;

Τώρα τα άκουσα ...

WTF!!!!!!!!!!
????

Φιλε πως παραλαμβανει τα δωρα ο νικητης;
Μη στενοχωριέσαι. Θα συνεννοηθούμε με εκείνον. ?

Πλάκα σου κάνω. Μη φοβάσαι υπάρχουν τα courier, όταν έρθει η ώρα και ισχύουν τα σημερινά.

....θα κάνω χώρο για τους νέους.

Τα έχω τα δώρα. 

Να τα κερδίσω και να τα βάλω στις αγγελίες;;

Καλύτερα να μην σας αρέσουν να μην βάλετε να κερδίσω εγώ.

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Εμένα μου άρεσε ένα vocal sample, έχω ξεκινήσει εδώ και κάνα μήνα να γράφω ένα αρκετά διαφορετικό είδος μουσικής, οπότε ευκαιρία να κάνω μια ολοκληρωμένη προσπάθεια.

Καλύτερα να μην σας αρέσουν να μην βάλετε να κερδίσω εγώ.

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Το ήξερα πως θα έσκαγες μύτη...χααχαχαχαχαχαχαχα

• Haha
Reactions: cos_dr
Εγώ ξέρω ότι ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει.

χαχααχαχαχαχχαχαχα

Τα έχω τα δώρα. 

Να τα κερδίσω και να τα βάλω στις αγγελίες;;

Δεν έχεις επιχειρηματικό μυαλό Κώστα.

Θα τα κερδίσεις, και μετά θα κάνεις έναν δικό σου διαγωνισμό για να τα δώσεις στους νικητές..... μαζί με κανένα αυτόγραφό σου φυσικά.

Έτσι δουλεύει η οικονομία σήμερα βρεεε ....

EDIT: Εγώ δεν τα έχω, αλλά ο πισίς μου δεν σηκώνει τέτοια σόφτγουερ, είναι παλιός και αργοσέρνεται.

Οπότε ....

• Haha
Reactions: John Tzinieris
Εγω ειχα το κομματι ετοιμο απο χθες, και μετα πηρα χαμπαρι οτι πρεπει να χρησιμοποιησουμε τους ηχους απο το zip file. Θα πρεπει παλι να κανω καινουργιο....

Εγω ειχα το κομματι ετοιμο απο χθες, και μετα πηρα χαμπαρι οτι πρεπει να χρησιμοποιησουμε τους ηχους απο το zip file. Θα πρεπει παλι να κανω καινουργιο....

Δηλαδή από χθες που είχες έτοιμο αυτό, δεν έχεις γράψει ούτε ένα κομμάτι?  :classic_ohmy:

EDIT: Εγώ πάντως περιμένω νέο θέμα από σένα που να λέει "ποια τρία από τα δώδεκα που έχω γράψει λέτε να στείλω?"

Τρεις ευκαιριες εχουμε. Ποια απο τα 36...

Ασε, με επιασε τενοντιτιδα στον ωμο, και εκοψα λιγο ρυθμους.

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα