Το effect send-return μπορεις να το χρησιμοποιησεις για delay reverb rack effects .Το αν θα τα βαλεις τωρα τετοια πεταλια στο effects send-return η στο signal flow πριν το input του ενισχυτη ειναι περισσοτερο θεμα το ποσο ''κολακευει'' τα αυτια σου η καθε επιλογη..Οσον αφορα τα watt εγω εχω τον ad120vt ο οποιος εχει εναν πολυθεσιο διακοπτη πισω και μπορεις να αυξομειωσεις τα βατ εξοδου.Απλα τσεκαρε αν εχουν την επιλογη τα μοντελα που αναφερεις.Εγω παντως θα επελεγα τον 100αρη (καλυτερα να εχεις καβατζα σε εντασεις και ας ειναι αχρειαστες.)
Από συζητήσεις και με άλλους μουσικούς κατέληξα πως είναι κυρίως θέμα γούστου όπως λές κι εσύ' date='όσο για το ποτενσιόμετρο, που ελέγχει την ποσότητα των watt,το έχει και ο 30άρης και ο 50άρης και ό 100άρης και είναι όντως απίστευτα βολικό μιας και μπορείς έναν ενισχυτή που δεν κάνει για σπίτι να τον δουλέψεις με λιγότερα watt δίνοντας όλο το volume.
Απλά ο 50άρης έχει επιπλέον έξοδο για να τον συνδέσεις με καμπίνα και ο 100άρης έχει και το effect send-return.

[/quote']
sorry μαγκες που θα σας κακοκαρδισω αλλα οι μουσικοι που σας τα ειπαν αυτα ειναι για κλωτσες.
οπως ειπα και πιο πανω τα εφε χωρου και χρονου τοποθετουντε παντα μετα τα drives οποτε μονο στην περιπτωση που χρησιμοποιεις πεταλια για distortion και overdrive μπορεις να τα τοποθετησεις στο intput(μετα τα πεταλια).οταν ομως εχεις εναν ενισχυτη που εχει ενα πολυ ομορφο drive (λαμπατο) δεν θα το χρησιμοποιησεις ποτε????σιγουρα ναι.
τι κανεις τοτε??