Τωρα εκτος του οτι προσπαθω να θεραπευτω..προσπαθω να κουναω μονο τον καρπο..αλλα απαξ και μαθεις λαθος...τρεχα γυρευε..αλλα 5 χρονια θα χρειαστω...
Οποτε κατι πρεπει να εφευρω.....
Ένα δάσκαλο πρέπει να βρεις' date=' να σου δείξει μερικά πράγματα. Πολύ καλύτερα από το να ψάχνεις μόνος σου σε σάιτ, κλπ.
Ποια 5 χρόνια;;; 8O Το νευρικό σύστημα αρχίζει να 'μαθαίνει' μια καινούργια ρουτίνα μέσα σε 3 εβδομάδες και σε 6-8 εβδομάδες την κάνει 'κτήμα' του. Μέθοδος και υπομονή χρειάζεται. :wink:
Καλό κουράγιο! :wink:[/quote']
Αγαπητε φιλε...σε πληροφορω οτι εδω και 1 χρονο ειμαι πια αυτοδιδακτος..οποιαδηποτε τεχνικη την εχω διδαχθει απο δασκαλο...
Συμφωνουμε αρα..απλως ο πρωτος μου δασκαλος δυστυχως αμελησε την συγκεκριμενη λεπτομερεια...δλδ κινηση χεριου και οχι καρπου..διοτι θεωρησε οτι το παιξιμο μου ηταν αρτιο τοτε,σε συγκριση με την υλη κτλ...
Κατοπιν αφου αλλαξα δασκαλο και ξεκινησε ο γολγοθας alternate εκει φανηκε το προβλημα το οποιο μετα απο κουραση και ωρες μελετης κατεληξε εκει...δλδ μυικη δυστονια
Εχω φαει απειρες ωρες ξεκινωντας απο το 60bpm 8ογδοα..αλλα το προβλημα παραμενει(ξαφνικη εκταση νευρων και τεντωμα καρπου)..αρα μαλλον πρεπει να τελειωσει η θεραπεια μου....και μετα να ξεκινησω μελετη...
Τουλαχιστον για εμενα μια συνηθεια 5 ετων δεν αλλαζεται ευκολα...αλλο να αποκτησεις μια συνηθεια σε λιγο καιρο και αλλο να την αλλαξεις...
Πχ το τσιγαρο το ξεκινας ευκολα σε μερικες μερες...μετα απο 5 χρονια..το κοβεις;;
Ακραιο παραδειγμα...βεβαια