- Πόντοι
- 18
Σιγά μη μπαίνουν και κανά δυο εκατομμύρια...Θα συμφωνήσω ότι δεν είναι πολοί οι προγραμματιστές (σε σχέση με τον πληθυσμό του πολυτεχνίου) αλλα αριθμιτικά είναι αρκετοί. Κάθε χρόνο μπαίνουν 600 ηλεκτρολόγοι. Να μην βγαίνουν κάθε χρόνο 100 προγραμματιστές?
Σίγουρα το ίδιο γίνεται απλά όπως σου είπαν τα παιδά παραπάνω το "κόστος" που έχει αυτό στο bandwidth κάθε ιδρύματος είναι πολυ μικρό και αν ήθελαν θα τους το έκοβαν το βήχα' date=' όχι μόνο τη σύνδεση. Πολλοί ξέρεις αναγκάζονται να κατεβάσουν πειρατικό σοφτςαρε γιατί η οργάνωση πολλών σχολών είναι τόσο γτπ που, όπως σου είπαν τα παιδιά παραπάνω, σου βάζουν εργασίες σε προγράμματα που δε σου δίνουν και που για να τα αγοράσεις αυθεντικά θες πολλές φορές μερικές χιλιάδες ευρώ. Για τις ταινίες και τις τσόντες, αν κάποιος από τους υπευθύνους είχε πρόβλημα δε θα γινόταν αυτό το πράγμα. Τόσο απλά. Το είπε και ο Χαρίλαος. Κι εγώ είμαι εναντίον της πειρατείας αλλά ο τρόπος που το έθεσες εξ'αρχής είναι τελείως λανθασμένος.Και ποιος σου είπε ότι και στις σχολές των προγραμματιστών άλλων πανεπιστημίων δεν γίνεται το ίδο?
Πολλοί. Ξέρω ότι γίνεται στο Μετσόβειο, ξέρω ότι γίνεται και στο πολυτεχνείο που σπουδάζω εγώ (στο Αριστοτέλειο). ¶σε κάποιους που το ζουν να ξέρουν καλύτερα από εσένα που απλά πήρες μια μυρωδιά ή απλά εικάζεις.Λές για αυτούς που στηρίζουν και προωθούν το open source. Πόσοι είναι αυτοί? Και σε τι ποσοστό απ όσους είναι στο πολυτεχνείο?
Edit: Δεν το είδα γιατί έγραφα, ο Μήτσος ζωγράφισε πάλι! Θεός!