να σημειωσω οτι το μετσοβειο επισημα εχει εναν απο τους σημαντικοτερους ftp servers για ανακτηση ΕΛΕΥΘΡΕΡΟΥ(ανοιχτου κωδικα) λογισμικου.
λαμπρο κανε μια βολτα εδω
http://ftp.ntua.gr/pub/ .
θα βρεις τα παντα, ιδιαιτερα απο bsd και σοβαρες linux διανομες.
ειναι το λιγοτερο αφελες να χαρακτηριζεις ενα ιδρυμα καπως με τοσο αφελη τροπο.
επειδη ειμαι κ γω πολυτεχνιτης και ερημοσπιτης, μπορω να διαβεβαιωσω πως τουλαχιστον στο αριστοτελειο, αν απο γραφειο διδακτορικου παρατηρηθει υποπτη κινηση(στις νησιδες ειναι ολα κομμενα), ΑΜΕΣΩΣ γινεται τηλεφωνα απ τα κεντρικα του δικτυου. ειναι πανευκολο να ελεγχεις το traffic, και ο λογος που το ελεγχουν ειναι για να μην ξεσκιζεται το δικτυο στο UPLOAD, αν υπαρχει προβλημα. στο μετροβειο επειδη εχουν πολλα... κιλα ιντερνετ εxoυν μια ανοχη παραπανω.
επισης, αν και το ανεφερε κ ο electric_wizard(εχουμε καποιες κοινες νησιδες), οι υπολογιστες μας ειναι dual boot(η νησιδα των μηχανολογων εδω και χρονια), προγραμματισμο διδασκομαστε πλεον σε περιβαλλον linux, και μαλιστα αρχιζει να υπαρχει τοσο μεγαλο ενδιαφερον, που η διπλωματικη μου εχει θεμα
"ελευθερο λογισμικο / λογισμικο ανοιχτου κωδικα και ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑ"
δεν το παιζω ξερολλας, ουτε τπτ αλλο, απλα ζω στο πολυτεχνειο 6 χρονια ηδη, οποτε εχω μια λιγααααακι καλυτερη εικονα(εγω και ολοι οι αλλοι φοιτουντες βεβαια).
οποτε, εν γενει , θα σου συστηνα να εισαι λιγοτερο σιγουρος γι αυτα που λες, και να εισαι και περισσοτερο διαλακτικος. ακου και καμια αλλη γνωμη ρε αγορι μου.
ειναι λιγακι δισκολο να εισαι παντοτε σωστος και να σε κυνηγαει η μαφια που θελει τον λαμπροτζιτζι φοιμωμενο.