Δεν πέρασα στο Μετσόβιο.

Μπήκα μουσικών σπουδών Αθήνας με 13.124 μόρια και ήταν η πρώτη μου επιλογή στο μηχανογραφικό. Επίσης στο μηχανογραφικό' date=' δεν είχα βάλει άλλες σχολές εκτός από το μουσικών σπουδών Θεσσαλονίκης, Κερκυρας, την ηχοληψία στ ρέθυμνο και την τεχνολογία μουσικών οργάνων στο Ιόνιο. [/quote']
Στην Φιλοσοφική σχολή εδώ σπουδάζω και τα βλέπω. Μην ανυσηχείς...
question.jpg
Μήπως απλά η Μουσικών σπουδών στεγάζεται στη Φιλοσοφική?

το μουσικολογικο ειναι στη φιλοσοφικη.

Κατα τα αλλα συμφωνω μαζι σου.

Μπήκα μουσικών σπουδών Αθήνας με 13.124 μόρια και ήταν η πρώτη μου επιλογή στο μηχανογραφικό. Επίσης στο μηχανογραφικό' date=' δεν είχα βάλει άλλες σχολές εκτός από το μουσικών σπουδών Θεσσαλονίκης, Κερκυρας, την ηχοληψία στ ρέθυμνο και την τεχνολογία μουσικών οργάνων στο Ιόνιο. [/quote']
Στην Φιλοσοφική σχολή εδώ σπουδάζω και τα βλέπω. Μην ανυσηχείς...
question.jpg
Τι ακριβώς δεν κατάλαβες? Μάλλον πρέπει να σε πληροφορήσω ότι το τμημα μουσικών σπουδών είναι τμημα της φιλοσοφικης σχολης αθηνων.

Γιατί ορμήξατε όλοι έτσι στο παιδί?

Σε μένα βασικά δε φαίνεται λογικό το post γτ πριν λίγα χρόνια,όταν βασίλευαν οι pstn και isdn το πανεπιστήμιο ήταν η καλύτερη εποχή για να λιώσεις στα torrent κλπ.Σήμερα με τις adsl οι περισσότεροι από τους χρήστες όλο κατεβάζουν κάτι παράνομο κλπκλπκλπ.

Μάλλον πρέπει να σε πληροφορήσω ότι το τμημα μουσικών σπουδών είναι τμημα της φιλοσοφικης σχολης αθηνων.
Μάλλον πρέπει να σε πληροφορήσω κι εγώ ότι την πρώτη μου συναυλία την έκανα εκεί όταν εσύ δεν μπορούσες ούτε να προφέρεις τη λέξη "Φιλοσοφική"...

Round 2!!

toughman-787019.jpg

FIGHT!

Αααααααααααααααααα!!! Ring girls!!!

34zw.jpg

Ωωωωω ρε τεράστια είναι η εικόνα. Θα πεσει ο σερβερ και μόνο στο μετσοβιο θα μπορούνε να τη δουνε. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Μάλλον πρέπει να σε πληροφορήσω ότι το τμημα μουσικών σπουδών είναι τμημα της φιλοσοφικης σχολης αθηνων.
Μάλλον πρέπει να σε πληροφορήσω κι εγώ ότι την πρώτη μου συναυλία την έκανα εκεί όταν εσύ δεν μπορούσες ούτε να προφέρεις τη λέξη "Φιλοσοφική"...

Round 2!!

toughman-787019.jpg

FIGHT!
Ουάου!!! Τι τάπα! Δηλαδή σαν να μου λες:

"είμαι μεγαλύτερος απο σένα σε ηλικία"

Εντάξει δεν ντράπηκες να μου το πεις? Δεν θα ανεχτώ τέτοιες χοντράδες ξανα....

Trending...

Νέα θέματα

Back