Δεν είσαι αρκετά άνδρας αν δεν μπορείς να αντέξεις...

γι αυτό ο αγγλάκος ;) οδηγός δεν μπορει να το αντέξει κ το εγκαταλείπει...

αν κ θα το πρωτιμούσα με μερικά μοβ ελεφαντάκια στο καπό και κανα ΒC Rich warlock να προεξέχει από πίσω... 8)

Καλά, κάτσε να το δεί ο Shelton... Το βλέπω μόνιμο prop στη σκηνή! Το πιο metal αμάξι ρε!  ;D

Στη γειτονια μου βρισκεται συνεχεια παρκαρισμενο ενα εντονα βαμμενο ροζ Golf Mini και το εχω δει να το οδηγαει ενας τυπας.  :P

Η μονη δικαιολογια πιστευω θα ειναι να ειναι της φιλεναδας του.

Δεν ειναι απλα ροζ, ειναι ροζ... τσιχλοφουσκας, ουτε σε πεταλι δεν αντεχεται.

To πιο metal οχημα θα ηταν κατι σαν αυτο

Pink_conv_Challenger_wb_002.jpg

αλλα με τα καρμπυρατερια εξω απ το καπω και αυτοκολλητο ΜΠΑΟΚ στο πισω τζαμι

Τι να φτουρήσουν και αυτά...

Δείτε εδώ το ΑΠΟΛΥΤΟ όχημα:

3509604289_87a393856e_o.jpg

Παρεπιπτόντως τους παρουσιαστές της εκπομπής τους σιχαίνομαι.  >:(

Last edited:
fenderiarhs είπε:
Aναφερεσαι στο χρωμα ή στο οτι οντως πρεπει πραγματικα να εισαι πολυ αντρας για να οδηγεις Nissan Micra?????  ;) ;) ;) ;) ;)
Δεν ξερω. Παντως ο αντρας που οδηγαει nissan micra μαλλον δεν θα χρειαζεται να αντισταθμισει κατι σε αντιθεση με αυτον που οδηγαει ας πουμε Χ3.  ;D

Σε αυτό το σημείο να σας ανακοινώσω ότι οδηγώ ένα λαχανί Nissan Micra του 2005, 3-θυρο hatchback όμως, όχι cabrio. 8)

P.S. Στην πίσω εταζέρα υπάρχει ένας Kermit the Frog, 100% vintage (πρέπει να χρονολογείται κάπου στο 1988).

Alchemist είπε:
Σε αυτό το σημείο να σας ανακοινώσω ότι οδηγώ ένα λαχανί Nissan Micra
Εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι KAWASAKI? :) :) :) :) :)

Bασικά είναι χρώματος βρωμυλί  ;D :P αλλά ωσάν τον Χουλκ, πρασινίζει από το κακό του όταν καμιά Πόρσε του βγάλει γλώσσα και της δείχνει τι εστί βερίκοκο μέχρι τα επόμενα φανάρια.

Bασικα ενα παρομοιο αυτοκινητο βλεπω συχνα παρκασρισμενο στην Καλαμαρια, ιδιαιτερα Κρηνη. Προκειται για ενα peugeot 206 cabrio ΟΛΟ ροζ, μεχρι και τα καθισματα, μαλιστα αυτο το ροζ του βιντεο. Η ξανθια ιδιοκτητρια του ντυνεται αποκλειστικα οπως η Μπαρμπι, με ολα τα παρελκομενα (εξ ου και το αμαξι), γνωστη φιγουρα της περιοχης.

Και οχι δε κανω πλακα.

Ρε λάκηδες ΤΑ ΣΠΑΕΙ το αμαξάκι, έτσι μου'ρχεται να βάψω έτσι το Epi.

Ναι -ναι , να ειναι ασορτι με τις ζαρτιερες  σου ............. ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back