"Δεν έχω όρεξη για sex τις τελευταίες εβδομάδες... Μήπως να το αφήσω το όλο θέμα?" (#69)

Ερωτηση κρισεως:

Ποιο πολλες ωρες, την ημερα, τρωει στα κομμωτηρια, στα γυμναστηρια ή στην εξασκηση του οργανου?
Βρίσκει χρόνο γισ το κάτω όργανο? 

Του στοίχισε βέβαια κάτι παραπάνω 2 διαμερίσματα Θεσ/νίκη, κάτι καταθέσεις, ..........
Είναι ανόητοι οι άντρες.

Με αυτά θα μπορούσε να έχει ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ  και άλλη Ειρήνη.........για 10 χρόνια (εξαρτάται βέβαια και σε ποια περιοχή ήταν τα διαμερίσματα ?).

Με μια καλή σύνταξη δε........βγάζεις άλλη μια 10 ετία στο νερό.

Υ,.Γ Γεροντοέρωτες.....αυτή η μάστιγα.....που μου θέλουν και το "girlfriend experience" .

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Γεροντοέρωτες.....αυτή η μάστιγα.....που μου θέλουν και το "girlfriend experience

εμ...τα εχει πει και ...ΟΜΗΡΟΣ στην γνωστη .....βωμολοΧικη Ιλιαδα η οποια κλεινει ως εξης:

"αυτα που μου ειπες τωρα εσυ

μου τα ειπε και ενας αλλος

αμα δεν μαμηθεις ΜΙΚΡΟΣ

θα μαμηθεις ΜΕΓΑΛΟΣ"  

?

εγω ευτυχως παντρεΦτηκα στα 42....(και εκανα παιδι στα 48) ? 

Απλή αριθμητική είναι,

Πες ότι τα καθένα διαμέρισμα στη θεσσαλονίκη κάνει 35.000,00 € (και φθηνα το πουλάω ?).

35.000,00 € + 35.000,00 € = 70.000,00 € + ναχε και κάνα 15.000,00 € στην άκρη (και λίγα του βάζω) = 85.000,00 €.

85.000,00 € ΔΙΑ 20,00 € την φορά (αν μένει θεσσαλονίκη πες του να παει στην Μινωταύρου.....που ναι ο Στόλλας- για να μην ειμαι και οφ τοπικ θεματολογίας του forum ) = 4.250 ημέρες.

4.250 ημέρες = 11,64 χρόνια......i rest my case.

Αν το έκανε αυτο.....θα έμοιαζε από 62 με 22 ?

Πλάκα πλάκα LK καλό σας έκαναν οι κοπέλες του αν. μπλοκ από τότε που ήρθαν Ελλάδα... Τα διαζύγια στις τρίτες ηλικίες κι όχι μόνο, αυξήθηκαν ραγδαία....

Πλάκα πλάκα LK καλό σας έκαναν οι κοπέλες του αν. μπλοκ από τότε που ήρθαν Ελλάδα... Τα διαζύγια στις τρίτες ηλικίες κι όχι μόνο, αυξήθηκαν ραγδαία....
ΕΝΑΣ μου έτυχε μετα από 22 χρόνια δικηγορίας για διαζύγιο γι αυτο τον λόγο......και δεν τον ανέλαβα, για λόγους αρχής,

Δεν μπορώ να συνεργαστω με έναν εξ ορισμού ανόητο.

Αν το έκανε αυτο.....θα έμοιαζε από 62 με 22 ?

ήρεμα ρε σεις με το σεξ, γιατί σε λίγο θα σας βάλουν ποδίτσα και θα πάτε νηπιαγωγείο

ήρεμα ρε σεις με το σεξ, γιατί σε λίγο θα σας βάλουν ποδίτσα και θα πάτε νηπιαγωγείο
Αν τον ανανεώνει λέμε.

Προσωπικα θα βαριούμουν τον πρωτο μηνα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back