Δεν μπορω να περασω αρχεια στην Smart Media απο το Pc μου

kostas_six

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Καλημερα σε ολους....το προβλημα μου ειναι το εξης....ενω οταν διαβαζω την καρτα στο Τriton le ολα ειναι αψογα....δλδ σβηνω γραφω φορτωνω ....αντιθετα στο Η/Υ το μονο που κανει ειναι να τα διαβαζει τα αρχεια και να μπορω να τα αντιγραφω στο σκληρο μου....δεν μπορω να περασω ουτε να διαγραψω.....μου βγαινει μνμ οτι εχει προστασια ενω δεν εχει....ξερει κανενας τι μπορει να συμβαινει.....ευχαριστω εκ των προτερων

Φίλε στα δεξιά όπως κοιτάς την κάρτα η στα αριστερά έχει λενα συρόμενο σαν κουμπάκι μικροσοπικό κούνατο  αντίθετα από εκεί που είναι και θα λειτουργήσει..

Αυτό γίνεται αν έχει το ίδιο σύστημα με την sd κάρτα...

Δεν εχει κατι τετοιο....επισης ξερω σιγουρα οτι δεν εχει προστασια διοτι στο πληκτρο μου κανει κανονικα ενεργειες η καρτα....ευχαριστω παντως για την συμβουλη.....υπαρχει περιπτωση το card reader να μπορει μονο να διαβασει?

Οταν ειχα το LE, δεν επαιζε να επαναγραψω την smartmedia μεσω υπολογιστη. Και αυτο με εκανε να αγορασω καμποσες.

Συνεπως αν δεν μπορεις να γραψεις αρχεια απο το pc πως μπορεις να φορτωσεις multisamples?και ποιο το νοημα τελικα της καρτας?

kostas_six είπε:
Συνεπως αν δεν μπορεις να γραψεις αρχεια απο το pc πως μπορεις να φορτωσεις multisamples?και ποιο το νοημα τελικα της καρτας?
Καντην φορματ πρωτα μεσα απο το reader.Εχω την υποψια οτι θα δουλευουν κανονικα μετα.

mykorg είπε:
Φίλε στα δεξιά όπως κοιτάς την κάρτα η στα αριστερά έχει λενα συρόμενο σαν κουμπάκι μικροσοπικό κούνατο  αντίθετα από εκεί που είναι και θα λειτουργήσει..

Αυτό γίνεται αν έχει το ίδιο σύστημα με την sd κάρτα...
οι Smart Media δεν εχουν προστασια.

6l.jpg

Korgious είπε:
οι Smart Media δεν εχουν προστασια.

6l.jpg
Οι Smart media εχουν προστασια εγγραφης δεδομενων βαζοντας ενα αυτοκολλητο πανω απο τον κυκλο που βρισκεται κατω απο τις επαφες της καρτας.

Δεν αντιλεγω σε αυτο,μιας και οι Olympus που εχω εγω δεν εχουν καν το κυκλακι που αναφερεις.... ???

μαθαινουμε.....να σαι καλα..

το παληκαρι ομως εχει προβλημα ..και αυτο θεμα σοβαρο.

Το κυκλακι παιδια επειδη το ειχα ψαξει και εγω στο ιντερνετ δεν το εχω βαλει κανενα αυτοκολλητο....θα δοκιμασω το format....ευχαριστω οπως και να εχει

kalispera!!

legomai katerina k psaxnw epeigontws n agorasw smart media card gia n apothikeusw olo to progrmma me tous hxous mou tou sugrothmatos pou paizw, k de mporw na vrw poythena..exw to korg triton LE..MHPWS MPOREIS NA ME VOITHISEIS NA VRW KAPOU?

HELP!SOS!!

TO EMAIL MOU EINAI [email protected]

tha ektimousa mia plhroforia polu!

bye bye!

Φιλη μας καλησπερα.Δεν γραφουμε Αγγλικα,αλλα μονο Ελληνικα.

Ειναι κανονας του φορουμ.

Smart Media καρτες για το LE, ειναι δυσκολο να βρεις. Αν εισαι τυχερη,στην Ακαδημιας,στο υψος της Λυρικης σκηνης ( Αθηνα αναφερομαι) στη στοα υπαρχει φωτογραφειο Olympus που εχει απο οτι θυμαμαι τετοιες καρτες.

Μαλλον θα χει ακομα.

ο William σωστος, αλλα περσι που ειχα παει το LE για service μου ζητησαν να φερω μια smart media μαζι μου.

katia81 είπε:
kalispera!!

legomai katerina k psaxnw epeigontws n agorasw smart media card gia n apothikeusw olo to progrmma me tous hxous mou tou sugrothmatos pou paizw, k de mporw na vrw poythena..exw to korg triton LE..MHPWS MPOREIS NA ME VOITHISEIS NA VRW KAPOU?

HELP!SOS!!

TO EMAIL MOU EINAI [email protected]

tha ektimousa mia plhroforia polu!

bye bye!
Και εμείς θα το εκτιμούσαμε ιδιαίτερα αν μπορούσες να γράφεις στα Ελληνικά.

Για την κάρτα, πήγαινε σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα με φωτογραφικές μηχανές ή κάποιο κατάστημα υπολογιστών κατά προτίμηση μεγάλο και με stock γιατί είναι είδος προς εξαφανιση, αν όχι επικοινώνισε με το Bon Studio 210 3809605 – 9, 210 3302059-62.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back