Eχω παιξει σχεδον όλα τα πεταλια των metasonix.. Κανουν κατι πολυ προτοτυπο,ειτε το δεχεστε ειτε οχι, που ταιριαζει πολυ στα γουστα μου. Δεν λεω πως τα σπανε, λογω της "διαφορετικης" προσεγγισης στην αναφορα των specs τους και στην περιγραφη τους, αλλα απ την προσωπικη επαφη μου μαζι τους (τον ενισχυτη δεν τον εχω παιξει, αλλα ειμαι σιγουρος πως θα ειναι το ιδιο καταπληκτικος με τα πεταλια). Τελωσπαντων, δεν θα κατσω να υπερασπιστω κατι με το οποιο εχω προσωπικη εμπειρια απεναντι σε ακαδημαικες αποψεις, με κοντινοτερη αναφορα καποιο review απο ενα random κιθαριστικο περιοδικο.
Εν κατακλειδι, αν ειχα 5.000 $, πολυ πιθανον να τον αγοραζα, δεν τα εχω οποτε δεν μπαινω καν στην διαδικασια να σκεφτω αν μου κανει η οχι. Το σιγουρο ειναι πως ειναι κατι πολυ ιδιαιτερο και, επιτελους, να ξεμπλεξουμε τους παρακατω ορους:
-Καλο, με καλο Value for money.
-Κακο, με καλο Value for money.("δεν ειναι τιποτα ιδιεταιρο, αλλα για τα λεφτα του...")
-Καλο, αλλα ακριβο.
-Κακο ΚΑΙ ακριβο.
Δεχομαι το οτι ειναι απαγορευτικα ακριβο, δεν δεχομαι σε καμια περιπτωση το οτι ειναι κακο προιον, μας κοροιδευει ολους κτλ.
Αυτα.