Δασκαλος drums για αθηνα???

Status
Not open for further replies.

ondtvarsel

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Ρε παιδια ψαχνω κανα καλο δασκαλο drums εδω αθηνα.

Βεβαια η φοιτητικη μου ιδιοτητα δεν μου επιτρεπει και τρομερα οικονομικα ανοιγματα αν καταλαβαινετε τι λεω.Προτεινει κανεις τιποτα?Δεν ξερω τιποτα απο drums και μην κανετε τον κοπο να αναφερετε νακα γιατι χτες πηγα και δεν βγαινω με τα διδακτρα. :-X

Γεια σου φιλε!μπες και δες στις αγγελιες του NOIZ στην κατηγορια ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Για ρώτησε και στο Modern Music στα εξάρχεια!Γίνεται καλή δουλειά εκει πέρα από έμπειρα και σωστά άτομα!Θέλει διάβασμα βέβαια!Απο δίδακτρα δε γνωρίζω

cerealkiller ήταν το πρωτο που κοιταξα απλα θελω να εχω αρκετες επιλογες,αν και θα την ψαξω και με αυτον τον μοναδικο που εχει.(γιατι μονο ενας εχει αναλογη αγγελια)

οσο για το modern music θα παω αυριο να δω τι παιζει.

εχω κανει μαθηματα για καιρο στο μοντερν μιουζικ σκουλ!

εχει μερικους τρομερους δασκαλους και σχεδον ολοι χωρις καμια εξαιρεση ειναι πολυ καλοι ντραμερ!

τα διδακτρα θυμαμαι πως ειναι τσουχτερα!

(περσυ ηταν 130 ευρω τον μηνα αν θυμαμαι καλα!)

Καλησπερα,

Κι εγω κάποια μαθήματα στο μμς.Γίνεται αξιόλογη δουλειά με μεράκι και οργάνωση πάνω από ολα.Έγω είχα καθηγητή τον κ.Κάτσικα και ήταν όσο τον είχα στα μαθήματα πραγματικά "δάσκαλος"

BigAlejandro είπε:
τα διδακτρα θυμαμαι πως ειναι τσουχτερα!

(περσυ ηταν 130 ευρω τον μηνα αν θυμαμαι καλα!)
νομιζω οτι 130 για MMS και για τους δασκαλους που εχει μεσα ειναι μια χαρα τα λεφτα, οχι οτι ειναι λίγα αλλα ουτε και ακριβα!

αν δεις ειδικα σε κατι ωδεια της γειτονιας τί γίνεται...αστα βραστα!

με τα 130 τί μαθήματα εκανες? μόνο τυμπανα ή και θεωρια ρυθμ σολφεζ κτλ?

Ποια ειναι τα βασικα που πρεπει να μαθει κανεις για drums?

το ¨ΤΟΥ¨ και το "ΠΑ"

ώστε να αποδίδει σωστά το:

του του πα, του του του πα

ή το πα του πα του πα του πα του  ;D

beeros05 είπε:
νομιζω οτι 130 για MMS και για τους δασκαλους που εχει μεσα ειναι μια χαρα τα λεφτα, οχι οτι ειναι λίγα αλλα ουτε και ακριβα!

αν δεις ειδικα σε κατι ωδεια της γειτονιας τί γίνεται...αστα βραστα!

με τα 130 τί μαθήματα εκανες? μόνο τυμπανα ή και θεωρια ρυθμ σολφεζ κτλ?
Νομίζω οτι 130 το μηνα ειναι παρα πολλα χρηματα για μαθηματα Drums. Να σημειωσω οτι εγω τα δινω στο ΜΜS γιατι εχω εμπειρια απο κατι ωδεια της γειτονιας, και πραγματικα η κατασταση ειναι τουλαχιστον, αστα βράστα, μιλάμε η μερα με τη νυχτα.

Παραμενουν ομως παρα πολλα κατα τη γνωμη μου

WrTsXxx είπε:
το ¨ΤΟΥ¨ και το "ΠΑ"

ώστε να αποδίδει σωστά το:

του του πα, του του του πα

ή το πα του πα του πα του πα του  ;D
Το του πα του παπά του πάπα; :D

Προτείνω επίσης Ωδείο Μουσικής Πράξης (στο κουκάκι) που έχω κ εμπειρία κ από τους καθηγητές του κ στα ντραμς κ το θεωρώ πολύ καλό.

Evilnye είπε:
Το του πα του παπά του πάπα; :D

Προτείνω επίσης Ωδείο Μουσικής Πράξης (στο κουκάκι) που έχω κ εμπειρία κ από τους καθηγητές του κ στα ντραμς κ το θεωρώ πολύ καλό.
Εγώ πάντως έμαθα το : του του πα του πα του πα του πα του πα τσσσ

Χαχα

πρα πρα πρα τακατα τακατα ΚΣΞΞΞΞΞξχξξξξξξχξΚΣΞΞσσσσ * {απανωτά χτυπιματα σε τσάηνα και κρασ}

τώρα που καλύψαμε τη βασική ύλη να πρωτείνω μια λοουμπατζετ λύση:

κανονίζεις με ένα δάσκαλο ιδιαιτερα αλλά αντί για δύο φορές την εβδομάδα το κάνεις δύο το μήνα.

{Καλύτερα αυτός ο δάσκαλος να είναι νέος ορεξάτος και όχι αστέρι του πενταγράμμου και σούπερ καλοπληρωμένος σεσιονάς}

ναι ρε συ εναν τετοιο ψαχνω δν θελω να γινω και καμια αστερας drummer στην τελικη.τα βασικα θελω να μαθω...

Κοιτα στις αγγελίες του noiz για τα μαθηματα.Δες ποιος σου ταιριάζει με ένα δοκιμαστικό και διάλεξε!

Φακανας και ΜΜΣ εχουν καπου 120-140 ευρω αλλα ειναι και η θεωρεια μεσα, νομιζω πως δεν ειναι πολλα τα χρηματα απλα εμεις που παιζουμε ντραμς ειμαστε τεμπεληδες και θα θελαμε να μην κανουμε ,αρα να πληρωνουμε και λιγοτερα  ;D.Ο Νακας τα θελει το λιγοτερο 3-4 δοσεις το χρονο οχι περισσοτερες νομιζω και εκει δυσκολευουν τα πραγματα οποτε μια καλη λυση ειναι τα ιδιαιτερα απο ατομα που εχουν βαλει αγγελεια στο νοιζ οπως ενας φιλος που επελεξε καποιον και του παιρνει 25 την ωρα.Καλη επιλογη.

Thronos είπε:
Φακανας και ΜΜΣ εχουν καπου 120-140 ευρω αλλα ειναι και η θεωρεια μεσα, νομιζω πως δεν ειναι πολλα τα χρηματα απλα εμεις που παιζουμε ντραμς ειμαστε τεμπεληδες και θα θελαμε να μην κανουμε ,αρα να πληρωνουμε και λιγοτερα
Εγω προσωπικα δεν ειμαι τεμπελης. Τυγχανει επισης να ξερω θεωρια (η οποια παρεμπιμπτοντως δεν συμπεριλαμβανεται στα διδακτρα του ΜΜΣ οπως λες) αλλα και να μην χρειαζομαι τα practise rooms που προσφερει.

Αρα θεωρω τα 130Ε για 4 45λεπτα το μηνα (=43Ε/ωρα)+ εγγραφη (καθε χρονο)+ εξεταστρα + χαμενα μαθηματα σε διακοπες αργιες κλπ παρα πολλα χρηματα.

Μολαταυτα τα δινω διοτι η ποιοτητα ειναι πολυ υψηλη και η διαφορα με τα συνοικιακα ωδεια χαοτικη

λοιπόν: 4/ 40λεπτα το μήνα, δάσκαλος επαγγελματίας κ.λ.π. θεωρία τεχνική κ.λ.π. 25 ευρώ το μήνα. το μόνο θέμα είναι πως θα πρέπει να μετακινείσαι εκτός κέντρου των αθηνών 30 χλμ. (προαστιακός ή ιδιωτικό μέσο ή κτελ 50΄). για λεπτομέρειες pm me. αααα επίσης εννοείται από τη νέα περίοδο. δηλαδή από σεπτέμβρη. αυτά. νομιζω καλύτερο δεν υπάρχει.

υ.γ. ξέρω πως γράφεις για αθήνα, αλλά το πακέτο είναι τόσο δελεαστικό που νομίζω πως αξίζει τον κόπο να το παλέψεις λίγο παραπάνω. κι επειδή και ο δάσκαλος μένει αθήνα, μπορεί να ψηθεί, τα μισά μαθήματα να τα κάνετε σπίτι του, αθήνα δηλαδή. (με λίγο κλάψιμο)

Φιλε hwept  αν στο μμς δεν συμπεριλαμβανετι η θεωρεια τοτε πραγματι τα χρηματα ειναι πολλα α,αλλα στο Φακανα που συμπεριλαμβανεται στα 120 καπου το μηνα 4 40λεπτα θεωρεια και 4 πρακτικη τα θεωρεις πολλα και με οτι αλλο σου προσφερει συμμετοχη σε γκρουπακια κτλ? Εγω δεν τα θεωρω παντως οταν εκει διδασκει ο Καπηλιδης και ο Δημητριου.Εμενα δεν με ενοχλει αυτο το ποσο στα ωδεια ,αλλα αλλα θεματα οπως αυτα που ανεφερες πριν με τις αργιες συν οτι καθες φορα που ακυρωνεται ενα μαθημα πρεπει να συμφωνησεις αναγκαστικα με την μερα που μπορει ο καθηγητης να στο αναπληρωσει ενω οταν εσυ δεν μπορεσεις να παρευρεθεις για καποιο λογο..το χανεις.

Δεν ξερω τις τιμες για Αθηνα, παντως οι τιμες για τη Συρο οπου και ζω κυμαινονται στα 15-20 Ευρω την ωρα (50 λεπτα) και ειναι ιδιαιτερα (ενας μαθητης/τμημα)

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back