• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Depeche Mode Athens!

playloud είπε:
και μετα μονο αυτα που γραφω εγω ειναι αισχος και ελεος. Εμ....
Γιατί, μήπως αυτά είναι κομψά κι έξυπνα αστεία περί αντικειμένων που μπαίνουν εκεί που δεν πρέπει;

Kaps δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω αλλά ο Μάραθον λέει για αυτά του Βήματος... πώς γίνεται το ένα και το άλλο; Tεσπα, δεν θέλω να μπω σε αυτή την διαδικασία στυλ Espresso και μεσημεριάτικου (έτσι δλδ το βλέπω εγώ, μην προσβληθεί κανείς πάλι...)

bloody_sunday είπε:
Kaps δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω αλλά ο Μάραθον λέει για αυτά του Βήματος... πώς γίνεται το ένα και το άλλο;
φυσικά και θα μπορούσες να με αμφισβητήσεις, δεν είπα ότι τον εξέτασα προσωπικά.  :)

ενδεικτικό πάντως του ότι δεν πρόκειται για ντρόγκα είναι το γεγονός της ακύρωσης και της συναυλίας στην Κωνσταντινούπολη.

εκτός αν δεχθούμε την ερμηνεία του "έπεσε σε κώμα", κάτι που δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά ως τώρα.

επαναλαμβάνω ότι το δικό μου πρόβλημα δεν είναι το τι έπαθε ο gahan, αλλά το πως το διαχειρίστηκε η διοργανώτρια.

Προσωπικά έχω ως δεδομένο ότι δεν ήταν κάτι ξαφνικό αυτό που του συνέβη, και πως το ήξεραν από νωρίς. Προσωπικά.

gmoll είπε:
Ώπα ρε φιλαρακι που δεν ξέρουμε και τί λέμε...ήσουν εκεί εσύ ή σε πήρε ο grahan τηλέφωνο και σου είπε τί είχε...δηλαδή εσύ πιστεύεις οτι την είχε "αρπάξει" και είχε λίγο συνάχι και ακύρωσε την συναυλία?Χαλάρωσε λίγο Μενέλαε,τόσες χιλιάδες κόσμος πήγε μετά από δουλειά,τρέξιμο,κίνηση κι εσένα σε πιασε ο πόνος μην παρεξηγήσουμε τους depeche?
Ναι. Μια ζωή σ'αυτή τη χώρα που ζούμε όλοι ουρλιάζουν και κατηγορούν χωρίς να ξέρουν τίποτα απολύτως. Το ότι ταλαιπωρήθηκε άδικα άπειρος κόσμος τι σχέση έχει με το ποιος φταίει; Έγραψες "να δω τι δικαιολογία θα βρουν να πουν", και θεωρώ ότι η διατύπωσή σου είναι επιεικώς απαράδεκτη όταν ένας άνθρωπος έχει πάει στο νοσοκομείο. Δε χρειάζεται καμία δικαιολογία, υπάρχει ένας προφανής ΛΟΓΟΣ.

Αν τώρα έπαθε od επειδή είναι ηλίθιος αυτό είναι άλλο θέμα, και κραξ'τους όσο θες. Αλλά όταν έχεις στείλει τον τραγουδιστή σου στο νοσοκομείο προφανώς δεν χρειάζεσαι "δικαιολογία" για την ακύρωση του live.

BTW, δε μ'αρέσουν και καθόλου οι depeche mode για να μην ακούσω αντίστοιχα σχόλια μετά.

Είναι τουλάχιστον ενδιαφέρον ότι το όλο θέμα (DM, didi, ακύρωση, ταλαιπωρία, κτλ) είναι ταυτόχρονα σε 2 θρεντ...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back